Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iğne sonrası beslenmesine dinlenmesine dikkat eden ve bu şekilde hamile kalanlar var midir diye baslik açıp bizlerde bilgi mi edinsek yarin doktoruma gideceğim femara ilk kez kullandim ve yumurtladigimi hissedebiliyorum. Sizce böyle başlık acmak mantıklı mi?ya da var mi ben bulamadim da

Bilemedimki canim bende karşılaşmadım öyle konuyla , ben buranı takip ediyorum beraber beklemek kolay oluyor , gecen ay nasıl gecti hic hissetmedim , iyi sonuclar alamadık coğumuz ama olsun inşallah beraber alıcaz mutlu haberleri

Bu arada ben tedaviye başlayinca hep dikkat ediyorum hamileymişim gibi besleniyorum agrıdan çatlasam bile agrikesici falan almıyorum ya birşey olursa diye

Bittiği gün çağırdı cuma günü ama erken oluyor pazartesi günü tekrar çağıracaktır ben cuma gitmicem pazartesi giderim daha iyi 11.gün olur, inşallah iyi sonuç alırız bu ay daha çok pozitif çıkar gruptan Artık hamile duası bekliyoruz tuhayyy

Evet erken çağırmış beni femara bittikten 3 gün sonra çağırdı, hep öyle gidiyorum ben gittigimde artık 16-18 mm oluyor , bencede pazartesi git ama siz evde çalışmalara erkenden başlayın bazen tez büyüyüp çatliyor

Notlarıma baktım şimdi geçen ay 10.gün 15mm büyük olan, bu ay kontrolüm 11.güne denk geliyor ne var ne yok belli olur İlk 2 hafta nasıl çabuk geçiyor, iğneden sonra hiççç geçmiyor

Merhaba kızlar bende femara kullanmıştım bu ay 2 gün önce kontrole gittim 2 tane yumurtam büyümüş 1 tanesi baya güzel büyümüş dedi doktor ve gün aşırı ilişki önerdi.inşallah rabbim bu ay hayırlısıysa nasip etsin hepimize

Hayırlı olsun canim, inşallah bu ay ilk guzel haberi senden alırız

Merhabaa iyi sonuç alırsın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…