• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba canim, nasılsın? Tedaviye tekrar başladınmı? Ben hamile değilmişim canim belkide döllenmişti, ama tutunamadı testler o yuzden silik çıkıyodu, bugun test yaptim yok bişey, belirtilerde gitdi göğüs agrim vardıya bu sabahtan kayboldu, adetim gelince tedaviye başlicam yeniden Allahin izniyle🤲
Merhabaa cuma günü adet oldum gidemedim ama bugün başladım evde femara vardı yarın doktora gidicem, benimde 17.güne kadar test pozitifti sonra da bakmadım 19. Ya da 20.gün adet oldum

Merhabaa cuma günü adet oldum gidemedim ama bugün başladım evde femara vardı yarın doktora gidicem, benimde 17.güne kadar test pozitifti sonra da bakmadım 19. Ya da 20.gün adet oldum
Hayirli olsun canim, inşallah bu defa guzel sonuçlar alırız , bendede öyle oldu düne kadar gölge gibide olsa çıkıyordu, ama yokmuş, şimdi adet olmayi bekliyorum

Hayirli olsun canim, inşallah bu defa guzel sonuçlar alırız , bendede öyle oldu düne kadar gölge gibide olsa çıkıyordu, ama yokmuş, şimdi adet olmayi bekliyorum
Adet olmazsın inşallah ❣️ 2 günüm geçti bu ay, geçen ay 5 gün geçmişti, ne kadar çok geçerse o kadar çok stres oluyor..femarayla erken olanda var geç olan da

Adet olmazsın inşallah ❣️ 2 günüm geçti bu ay, geçen ay 5 gün geçmişti, ne kadar çok geçerse o kadar çok stres oluyor..femarayla erken olanda var geç olan da
Benim zaten belli bi adet tarihim yok canim, ne zaman isterse o zaman geliyor😂, yok canim adet olmamaktan başka seçenek yok ben testlere hiç güvenmiyordum kendimdeki belirtilerden hissediyordum hamile olduğumu, şimdi belirtide yok testde çizgide çıkmıyor yani bu aydan gecti , olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık hayırlisiyla🤲

Benim zaten belli bi adet tarihim yok canim, ne zaman isterse o zaman geliyor😂, yok canim adet olmamaktan başka seçenek yok ben testlere hiç güvenmiyordum kendimdeki belirtilerden hissediyordum hamile olduğumu, şimdi belirtide yok testde çizgide çıkmıyor yani bu aydan gecti , olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık hayırlisiyla🤲
Hiç belli olmaz ama hayırlısıı 🤲🏽 Yakındır inşallah

Canım inşallah haberdar ederim. Beklemesi çok zor. Sende hemen negatiflige kapılma. Adet olmadıysa hala umut var demektir. Benim ki geç döllenme olduğu kesin. Benimle aynı anda olan herkesin kan değerleri 600-1000 arası mesela. Seninki de öyle olur belki nereden bileceksin ki
Tuhayy ne yaptınn ???

Tuhayy ne yaptınn ???
Canım kan vermeye devam ediyorum :) 4 gün önce 42,71 çıkmıştı. 4 gün sonra yani dün 283.78 çıktı:) artışları devam kese görmeye gitmicem galiba sabredebilirsem kalp atışına kadar beklicem. Ayın 30 nda falan giderim galiba :) sen ne yapıyorsun durumlar ne?

Ben geçen ay ilk kez femara kullandım. Ama reglin 6. Günü doktora gittiğim için o gün alıp hemen başlamamı normalde 5. Günden itibaren başlandığını söyledi. 5 gün sabah akşam kullandıktan sonra gel dedi. Gittiğimde hiç yumurtam oluşmadığını gördük. Şimdi 3 gün önce regl oldum ve baktım burda nerdeyse çoğu kişi reglin 3. Günü başlamış. Bu yüzden ben de doktoruma sordum ne zaman başliyim diye ve yine 5. Gün içmeye başla ve bu kez 15. Gün gel dedi. Geç kalmış olmuyorumdur umarım. Polikistiğim acaba o yüzden mi bana geç başlatıyor? Benim gibi 5. Gün başlayanlar var mı ve kaçıncı gün yumurta görmeye gittiniz?
Beni de doktorum 5ci gün başlattı 12ci gün gittim kontrole bir tane 22 mm yumurtam oluşmuştu aynı gün çatlatma oldum. Hatta o gün doktora gitmeden ovü testi yapmıştım yoktu henüz yumurtlama. Ultrasonda görmesem yumurtayı inanmazdım vardı benimde kafam orda karıştı enteresan işler.

Canım kan vermeye devam ediyorum :) 4 gün önce 42,71 çıkmıştı. 4 gün sonra yani dün 283.78 çıktı:) artışları devam kese görmeye gitmicem galiba sabredebilirsem kalp atışına kadar beklicem. Ayın 30 nda falan giderim galiba :) sen ne yapıyorsun durumlar ne?
Doktor kapısında sıramı bekliyorum şu an 🤲🏽

İkimizin de aynı oldu bu ay, kaç pozitif gördük 2-3gün geçti olmadı, ama güvenmeye devam femaraya 🤲🏽
Aynen ilk defa böyle oldu bende , yarin doktora gidicem femaraya devam edicez büyük ehtimal , bende gecen sene femara tek yumurta buyutmuştu ama kaliteliydi tutmuşdu , bu defa 4.5 tane yumurtam vardı, qaliba tek yumurta olunca kaliteli olma ihtimali daha yüksek oluyor

Bana da devam dedi doktor, 6 ay deneyelim femarayı dedii 3 demişti 6 diyor şimdi sonra da tüp bebek ama gerek kalmayacak olucak senin olur dedi….olmuyor ama tutmuyor dedim çocuğun var ya tutmuş bi kere, o 8 sene önceydi bi daha da olmadı ki 🥲 aldım femara ovitrelle ve folidoce vitaminimi 🤲🏽

Bana da devam dedi doktor, 6 ay deneyelim femarayı dedii 3 demişti 6 diyor şimdi sonra da tüp bebek ama gerek kalmayacak olucak senin olur dedi….olmuyor ama tutmuyor dedim çocuğun var ya tutmuş bi kere, o 8 sene önceydi bi daha da olmadı ki 🥲 aldım femara ovitrelle ve folidoce vitaminimi 🤲🏽
Olur canim inşallah🤲🤲🤲

Back