Demek ki senin çatlatma yaptığında değilde bi kaç gün belki bir hafta sonra geç yumurtladın ve döllendiCanım kan vermeye devam ediyorum :) 4 gün önce 42,71 çıkmıştı. 4 gün sonra yani dün 283.78 çıktı:) artışları devam kese görmeye gitmicem galiba sabredebilirsem kalp atışına kadar beklicem. Ayın 30 nda falan giderim galiba :) sen ne yapıyorsun durumlar ne?
30u çok geçç az daha beklesen cinsiyeti de öğreneceksinDemek ki senin çatlatma yaptığında değilde bi kaç gün belki bir hafta sonra geç yumurtladın ve döllendibu cuma günü gitsen kalp atışı olur artık
Yok ay şuan uygulama tam 5 haftalik gösteriyor. Pazartesi gitsem gorunur aslında ama olsun. Beklicem valla. Yoksa üzülmekten çok korkuyorumDemek ki senin çatlatma yaptığında değilde bi kaç gün belki bir hafta sonra geç yumurtladın ve döllendibu cuma günü gitsen kalp atışı olur artık
Femaranın kadına faydası var erkeğe değil, eşin tedavisinden fayda görüyorsa tutabilirrKızlar selam biz de 1,5 yıldır bebek istiyoruz. Bir dış gebelik geçirdim. Üzerinden 1 yıl geçti hala birşey yok. Bu süreçte hep ovülasyon testi ile denedim yumurtlamayı da gördüm çatlamayı da ama tutmadı. Sonradan öğrendik ki eşimin sperm değerleri biraz problemliymiş. O tedaviye başladı bende Bu ay femara kullanmaya başladım. Adetin 5ci günü başladım 12ci günü 22 mm bir yumurtam oluşmuştu ama aynı gün ovülasyon testinde göremedim yumurtlamayı mesela. Yine aynı gün çatlatma iğnesi oldum. Benim merak ettiğim şey şu;
1-) eşinin sperm sorunu olup femara ile gebelik elde eden varmı?
2-) 22 mm yumurta neden ovülasyon testinde görülmez acaba?
Yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Rahatlardın aslında, progestana devam ediyormusun ? Hamileyken 2 ay kadar kullanmıştımYok ay şuan uygulama tam 5 haftalik gösteriyor. Pazartesi gitsem gorunur aslında ama olsun. Beklicem valla. Yoksa üzülmekten çok korkuyorum
Diğer türlü daha rahatsız hissedicem yaaa. Evet devam. Kutu bittiğinde gitmiş olucam tam :)Rahatlardın aslında, progestana devam ediyormusun ? Hamileyken 2 ay kadar kullanmıştım
Günaydınn nasılsın ne yaptın doktora gittin miOlur canim inşallah
Hayırlı olsun aynı zaman başlamışızSelamm Bende pazar günü başladım 3.denememTuhayyy pozitif
Cuma günü kontrolüm Var ama pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum, cuma günü gitsem az gelişmiş olucak pazartesi gel diyecek nasılsaHayırlı olsun aynı zaman başlamışızPazar kontrolüm var benim sizin ne zaman?
Aynen bencede. Güzel gelişti mi yumurtalarınız ilk kullanımlarda?Cuma günü kontrolüm Var ama pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum, cuma günü gitsem az gelişmiş olucak pazartesi gel diyecek nasılsa
Meraba canimm iyim sen nasilsin? Dün adetim cok az geliyodu kahverengiydi , doktor adet kanamasına dönsün 2ci günü gel dedi , bende bugun başladı yarin gidicem doktoraGünaydınn nasılsın ne yaptın doktora gittin mi
Olucak inşallahİlk ay 16 tane femara içtim bir tane iyi gelişti bir kaç tane daha küçüktü, geçen ay 10 tane femara içtim 3 tane iyi gelişti ve küçükler vardı .. iyiydi büyüdü çatladılar sonra tutmadı .. yan etkisi yok femaranın 2 ay kist olmadı, 6 ay deneyebiliriz dedi doktorum olacağına çok inanıyor
İnşallah 6 ay az değil femara iyi ilaç tutması gerekirOlucak inşallah
Evet 6 ay deneniyor benim az kaldı deneme hakkım inşallah olur çok bekletmezİlk ay 16 tane femara içtim bir tane iyi gelişti bir kaç tane daha küçüktü, geçen ay 10 tane femara içtim 3 tane iyi gelişti ve küçükler vardı .. iyiydi büyüdü çatladılar sonra tutmadı .. yan etkisi yok femaranın 2 ay kist olmadı, 6 ay deneyebiliriz dedi doktorum olacağına çok inanıyor
femara ilk değil miEvet 6 ay deneniyor benim az kaldı deneme hakkım inşallah olur çok bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?