Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Şanırm benim normal akinti kuzum hep oluyor cunku sen gebe liktenmi suphe ediyorsun gunun gectiyse kan vermelisin
Bende akıntı pek olmaz canım, aynen acaba gebelik belirtisi olabilir mi diye sormuştum.
Böyle olan arkadaşlar varsa yazarlar inş.

Kaç gün önce başladı akıntı adetine? bende de bu akıntı oldu.
Sonucu haber verirsin.
Canim ayın 6 sında başladı pütürlü beyaz yapışkan birşeydi 2 gün böyle oldu sonra kesildi. Ayın 10'nunda yani adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı... şimdi adetime 3 gün var ve ben olağan dışı birşey hissetmiyorum malesef :KK43:

Canim ayın 6 sında başladı pütürlü beyaz yapışkan birşeydi 2 gün böyle oldu sonra kesildi. Ayın 10'nunda yani adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı... şimdi adetime 3 gün var ve ben olağan dışı birşey hissetmiyorum malesef :KK43:
Adetten bir kaç gün sonra pozitifi görenler var geç döllenme olunca.

Adet önceside oluyor muydu böyle bi akıntı sende?

Ben adet oldum 5 gün gecikmeyle.. hayatımda bir ilk oldu gecikme.. gecikincede güvenemeyeceğşm artık :)

Olur inş daha yeni başlamışsın niyetine.

Af edersin senin hep böyle miydi akıntın yumurtlama dönemlerinde bebek düşünmeden öncede?
Canım yumurtlama döneminde şeffaf akıntı olurdu sonrasında adet olana kadarda ara ara beyaz akıntım gelirdi ve adet olurdum. Sürekli değişen bişey bu ya vucuttan vucuda.benim böyleydi yani hep.

Canım yumurtlama döneminde şeffaf akıntı olurdu sonrasında adet olana kadarda ara ara beyaz akıntım gelirdi ve adet olurdum. Sürekli değişen bişey bu ya vucuttan vucuda.benim böyleydi yani hep.
Çoğunda akıntı olurmuş evet
Beyaz akıntı normal kıvamda mıydı? Benim yoğun, koyuydu muhallebi gibi.
Bu yoğun kıvamda mıydı seninde?

Evet kızlar uzun zman oldu konu açmayalı bu süreçte eşim varikosel ameliyatı oldu ve 4 ay sonunda degerleri iyi ve artık tedaviye baslayabilir durumdayız doktora gittim ve doktorum femara ilac verdi 5 gün gunde iki kez olmak uzere kullanicam pazar günü son haplarimi icip pazartesi kontrole gidecegim bakalım yumurtalarım ne durumda olucak cok merak ediyorum ve heyecanlıyım ilk tedaviye basladigimizdan herhalde 🤦 sizlere sorum şudur ki bir pcoslu olarak sizler femaradan memnun kaldınızmı ve gebe kalanlarınız varmı varsa veya yoksa anketede dahil olurmusunuz 🙏🌟🥰
Merhabaaa bende femara kullandım 5 gün günde iki kere yan etkileri olabiliyor çünkü ağır bi ilaç meme kanserinde kullanılıyormş çatlatma iğnesi oldum ben henüz sonucu bekliyorum inşallah herşey sorunsuz ilerler ve çift çizgiyi görürsün 🙏

Merhabaaa bende femara kullandım 5 gün günde iki kere yan etkileri olabiliyor çünkü ağır bi ilaç meme kanserinde kullanılıyormş çatlatma iğnesi oldum ben henüz sonucu bekliyorum inşallah herşey sorunsuz ilerler ve çift çizgiyi görürsün 🙏
Catlatma ignesini ne zamn oldun cnm Catlama agrisi vs oldumu hayirli sonuclarla gel insallah ❤️

X