- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
Ay yok kuzum beklemedeyim yani daha cok erken bat gelmeden bilemeyizYaaa çok geçmiş olsun yani tuttuş mu abla hamişmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yok kuzum beklemedeyim yani daha cok erken bat gelmeden bilemeyizYaaa çok geçmiş olsun yani tuttuş mu abla hamişmisin
Ama ins oyleyimdir sıkıldım artik allah söyletmistir ins sanaYaaa çok geçmiş olsun yani tuttuş mu abla hamişmisin
Ama ins oyleyimdir sıkıldım artik allah söyletmi
İnsallah hamilesin insalah o güzel haberini burdan almaayo çok isterim banada aşılamayı aatirmisin nasıl oluyor diyeAma ins oyleyimdir sıkıldım artik allah söyletmistir ins sana
Hayır kimse önermedi ben kendim burdan okuyarak karar aldım doğal olmadığı için hemen olsun diye ben hiç bilmiyorum femara nedir daha yeni yeni çatlama iğnesini öğrendim bende bende diyorum burdan öğreniyorum eşime söyledim böyle başka yöntem varsa deneriz dedi bende hiç bir sorun yok cnm tabi en son Dr öyle dediAşılama beni aşar kuzum bi bilgim yok ben femara ve ovitrelle catlama ignesi kullandim sadece sendemi pcosun neden hemen asilamami onerildi sna anlamadim tam
3 kere yaşamış biri olarak ben anlatayım çok basit bir işlem vajinal muayne gibi. bir katater yardımıyla erkekten alınan spermin enjektör iğne ile rahime bırakılıyor. 5 dk sürüyor 15-20 dk da kaldırılmadan bekletiliyor. Sonra normal hayata devam. Bende de pcos var. doktorum o kadar uyardık yumurtaları şansı arttıralım diyerek direkt aşılama önerdi.Aşılama beni aşar kuzum bi bilgim yok ben femara ve ovitrelle catlama ignesi kullandim sadece sendemi pcosun neden hemen asilamami onerildi sna anlamadim tam
Merak etme ben de hiçbirini bilmiyordum. Hepsini yaşayarak öğrendimHayır kimse önermedi ben kendim burdan okuyarak karar aldım doğal olmadığı için hemen olsun diye ben hiç bilmiyorum femara nedir daha yeni yeni çatlama iğnesini öğrendim bende bende diyorum burdan öğreniyorum eşime söyledim böyle başka yöntem varsa deneriz dedi bende hiç bir sorun yok cnm tabi en son Dr öyle dedi
Canım bildiğini banada ogretirmisin şimdi çatlama iğnesi nedir , şimdi Dr gidip desem ki çatlama iğnesi vurmak istiyorum doğal yolla denedik olmadı tamam der mi yada istanbulda bildiğiniz iyi bir devlet Dr var mıMerak etme ben de hiçbirini bilmiyordum. Hepsini yaşayarak öğrendim
Pco falanda yok yani esin test versin isinizi garantiye alin hemen asilamadir ignedir hele bir dur bakalim doktor kontrolunde dneyin birdeHayır kimse önermedi ben kendim burdan okuyarak karar aldım doğal olmadığı için hemen olsun diye ben hiç bilmiyorum femara nedir daha yeni yeni çatlama iğnesini öğrendim bende bende diyorum burdan öğreniyorum eşime söyledim böyle başka yöntem varsa deneriz dedi bende hiç bir sorun yok cnm tabi en son Dr öyle dedi
Hayat ögretiyor herseyi vallaMerak etme ben de hiçbirini bilmiyordum. Hepsini yaşayarak öğrendim
Spremi nerden alıyor canım , bende yapacam da hiç bilmiyorum ya drlar artık hiç ilgilenmiyor ya3 kere yaşamış biri olarak ben anlatayım çok basit bir işlem vajinal muayne gibi. bir katater yardımıyla erkekten alınan spermin enjektör iğne ile rahime bırakılıyor. 5 dk sürüyor 15-20 dk da kaldırılmadan bekletiliyor. Sonra normal hayata devam. Bende de pcos var. doktorum o kadar uyardık yumurtaları şansı arttıralım diyerek direkt aşılama önerdi.
Hayır yok, eşim test yapmadıPco falanda yok yani esin test versin isinizi garantiye alin hemen asilamadir ignedir hele bir dur bakalim doktor kontrolunde dneyin birde
Ögrenmis oldum bak bunuda allah saglikli evlatlar nasip etsin canim daha fazla aratmadan ins3 kere yaşamış biri olarak ben anlatayım çok basit bir işlem vajinal muayne gibi. bir katater yardımıyla erkekten alınan spermin enjektör iğne ile rahime bırakılıyor. 5 dk sürüyor 15-20 dk da kaldırılmadan bekletiliyor. Sonra normal hayata devam. Bende de pcos var. doktorum o kadar uyardık yumurtaları şansı arttıralım diyerek direkt aşılama önerdi.
Eger uzun vadeli cocuk olmadiysa muhakkak yaptrin canim devlet hastaneleri yapiyor ucretsiz bes dknsini alirHayır yok, eşim test yapmadı
Gerçekten mi ozaman hamile oluyor muEger uzun vadeli cocuk olmadiysa muhakkak yaptrin canim devlet hastaneleri yapiyor ucretsiz bes dknsini alir
Allah bilir orasini kız ben ne bileyim degerler kotuyse takviye alinir iyiyse denersiniz bi sure daha baktın olmuyor sen hsg cekinirsin tüpler acikmi kapalimi ona bakilir sen bunlari dusunme bence simdi hic strese gerek yok anladigim kadariyla yenisin daha bu konulara güzel bir doktor bul yola onla devam et en hayırlısı bu olur hakkınızdaGerçekten mi ozaman hamile oluyor mu
Evet yeniyim canım , gerçekten bir bildgim yok affedersin kendimi cahil hissediyorum. Ama herkes bana laf söylüyor halen bir bebgin yok iyi bir Dr bulmak çok zor cnm ya istanhda Şişli'de bildiğin iyi bir Dr var mı cnmAllah bilir orasini kız ben ne bileyim degerler kotuyse takviye alinir iyiyse denersiniz bi sure daha baktın olmuyor sen hsg cekinirsin tüpler acikmi kapalimi ona bakilir sen bunlari dusunme bence simdi hic strese gerek yok anladigim kadariyla yenisin daha bu konulara güzel bir doktor bul yola onla devam et en hayırlısı bu olur hakkınızda
İstanbulda degilim kuzum malesef ama millete kulak asma düşünmüyoruz de gec agizlarina laf vermeye gerek yok onlarmi bakacak sanki senin cocuguna laf edenler bir saat sevmeye gelir sonra giderler bakmaya gelince kimse bakmaz emin ol istersen bir konu ac istanbulda onerebilecginiz doktorlar varmi diye yardimci olunur illakiiEvet yeniyim canım , gerçekten bir bildgim yok affedersin kendimi cahil hissediyorum. Ama herkes bana laf söylüyor halen bir bebgin yok iyi bir Dr bulmak çok zor cnm ya istanhda Şişli'de bildiğin iyi bir Dr var mı cnm
Çatlatma iğnesi adı üstünde gelişen yumurta var ise çatlamasını uyarmak amacıyla yapılan bir iğne. Şimdi doktora gittiğinde ne kadar evlisin ne kadardır çocuk istiyorsunuz vs gibi durumlarını anlatman lazım. Ona göre doktor zaten ilk başta bir muayne edip senden kanda bakılan hormon testi isteyecektir. Genelde adetin 3. Günü yapılıyor. Aynı zamanda eşinden de spremiyogramda isteyecektir. O zaman eşinde bir üroloji doktoruna gitmesi gerekecek. O testlerin sonucu ve muayne sonucuna göre birde ilk başta dediğim gibi yaş ve deneme süresini de dikkate alarak bir yol izlerler.Canım bildiğini banada ogretirmisin şimdi çatlama iğnesi nedir , şimdi Dr gidip desem ki çatlama iğnesi vurmak istiyorum doğal yolla denedik olmadı tamam der mi yada istanbulda bildiğiniz iyi bir devlet Dr var mı
KesinlikleHayat ögretiyor herseyi valla