Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Benimde yumurtalarim aciyor hafif ama buyume acisi kuzum galiba igneyi dün oldum sunku 36 saat sonra etki edicekmis doktorum oyle demisti o degilde ben gobegime solbtarafa vurdum igneyi yumurta solda diye vurdugum bolgede hicbi aci agri yok ama sol legen kemigimi deniyo ona artik neyse kemigim aciyo sanki dayak yedim sanki biyere vurdum gbi igneden oldugunu dusunuyorum igneden 6 saat sonra farkettim cunku . Ya benim gecenki catlama agrim oyle kotuydu ki simdide aynisimi olucak bilmiyorum ama olsunda farkedeyim insallah canim senden doktor progesteron testi istedi mi ben 15inde kan vericem gine gecen ayda vermistim

Benim eşimde de ileri hızlı yavaşlığı vardı canım. Ben eşime günde iki kere keçi boynuzu kaynatıp içirdim bir de E vitamini hap aldık bir kutu onları kullandıktan bir ay sonra tekrar test verdi ve sonucları çok iyiydi

Benimde sağ da diye sağdan yaptım igneyi ve sağ taraf aşırı acıyor sanki şişmiş gibi hissediyorum hadi bakalım doğru söylüyordu 36 saat olmadı ki hayır benden test istemedi ama 1 hafta sonra kontrole cagirmisti gelemem dedim baska islerimde var cunku. O zaman 15.gun test yap dedi. Ağrın olur bu ay ağrı kesici alma dedi. Birde telefon numarasını verdi bir şey olursa ara diyr herkesin ki çok ağrı yapmış zaten ama ben geçen ay adet ağrısı bile çekmedim sıfırdı ya şaka gibi ağrı olsun kabulum yeterki tutsun tutunsun artık

Aynen canım bizde keçiboynuzu kuru uyguladık tam 2 ay. Kaynatıp içti. 3.aydayiz şimdi sadece keçiboynuzu özü yiyor sabah akşam. Bunun dışında progeny m diye bir takviye verdi doktor toz günde 3 kere onu içiyor. Birde havuc suyuna başladık şimdi sıkıp içiyor her akşam havuç suyu sperm hizini arttiriyormus. Bu kadar beslenmeye o spermler de biraz hateketlensin yani 3.ay dolunca tekrar test verecek

Cok ozenirim ya agrisiz bir adet gecirmek benim kivrandiriyor mubarek ins hakkimizda hayirlisi olur ama tek dilegim bu ay olsun artik ramazan geliyor napcagimi sasirdim valla oruc tutsammi tutmasammi arasinda kaldim doktora gittigim gunler mecbur alttan muayene tutamicam ertelemekte istemiyorum diger turlu femara kullancam duzenli gine tutamiycam bakalim hayirlisi olsun demekten baska bisey diyemiyorum

Ah kuzuuum okurken saat ah dedim kocaman. Ben ve ağrısız adet yanlış anlattım kendimi ben evlenmeden önce her ay tam abartısız 6 saat ağlaya ağlaya adet sancısı çeken bi insandım. Evlendikten sonra yavaş yavaş düştü o saat şimdi 3 saat ayrı cekiyorum ama 2 saati tamam ağlamakla geçiyor demek istediğim geçen ay adet öncesi ağrı adet ağrısı yada sonrasında hiç bir şey olmadı ilk defa. Hayır iğnenin aksine ağrı vermesi gerekirken daha olan ağrıyı da aldı haklisin ramazan geliyor bide oruçla yapılmaz bu işler ama bende ara vermek istemiyorum zaten çok çok çok bekledik artık zaman kaçırmak istemiyorum canım ya. Hayırlısıyla alsak artık şu mutlu haberi her gün dua ediyorum canım

Bizde keçi boynuzu özüne devam ediyoruz. Bu ay olmazsa göndereceğim bir daha test versin. Bende rahim filmi çekinirim. Ondan sonra da olmazsa artık aşilama ve tüp bebek düşünürüz artık ne yapalım

Bizde keçi boynuzu özüne devam ediyoruz. Bu ay olmazsa göndereceğim bir daha test versin. Bende rahim filmi çekinirim. Ondan sonra da olmazsa artık aşilama ve tüp bebek düşünürüz artık ne yapalım
Rahim filmini kesin çektir zaten tüpler açıldığı için hamilelik ihtimali daha da artıyormuş gerçi ben çektirdim hala olmadi ama olan çok fazla kişi var. Aynen canım olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek napalim bizimde sınavimiz buymus sağlık olsun

Hayirlisi kuzum valla ya nasipten öte yol yokmus bakalim bu ay neler olucak görücez bekleyerek

Allah hepimize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

Kızlar ilginç birşey yaşadım. Bu akşam vajinamda az miktarda süt kesiği gibi akıntı vardı parmağımla biraz aldiğimda pütür pütür beyaz ve yapışkan birşeydi. Daha once de adet öncesi akıntı gelirdi ama genelde akışkan olurdu yumurta akı gibi. Bu öyle değildi. 5 gün önce yumurtam çatlamıştı, adetime de 9 gün var. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi?

Ayy kiz hayrola ne ki oo hic yasmadim insallah gebesindirr ben mcntar ekfeksiyonunda oluyor o diye biliyorum kasinti varmii yoksa degildir heralde bende hic olmadida annemden biliyorum

Ayy kiz hayrola ne ki oo hic yasmadim insallah gebesindirr ben mcntar ekfeksiyonunda oluyor o diye biliyorum kasinti varmii yoksa degildir heralde bende hic olmadida annemden biliyorum
Yok canım hiç kaşıntı yanma yok. Ben daha önce mantar olmuştum 4 yıl falan oldu yine böyle süt kesiği gibi akıntı vardı ve çok kaşiniyordu ama bu defa kasinmiyor ve 4 yıldır böyle akıntı hatirlamiyorum.

Merhaba canım, aynı durum bende de var. Daha önce hiç olmamıştı. Beyaz süt kesiği peynir kesiği gibi akıntım var. Çok şaşırdım. Bugun adet olmam gerekiyordu olmadım. Benim adetim 28 günde bir gelir ve hiç şaşmaz bu saatlere kadarda kalmazdı. Kasıklarımda ara ara girem ağrılar var ve midem allak bullak bulantı gibi değişik bir his var. Ben bu akıntıyı mantara yordum daha önce hiç olmadım ama netten araştırdığıma göre kaşıntı olması gerekiyormuş. Ne kaşıntı var nede koku. Anlayamıyorum. 1 saat önce test yaptım negatif. Çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…