Köfteler Fellah Köftesi--- Olca salça sponsorluğunda

adana yöresine ait sanırım değil mi bi arkadaşımda yemiştim çok beğenmiştim ellerine sağlık
deneyeceğim kesinlikle

Ellerine sağlık canım dedim bi an sulu köfte mi yapıyor :)
Düşündüm ama bu da çok güzel oluyor ya yemediysen yapayım marga sana atla gel buraya

Ellerine saglik yarismada basarilar
Teşekkür ederim

Evet çok güzel bencede bende üstüne yoğurt döküp yerim herturlusune varım

Anaamm ne çabuk kizzzz ellerine sağlık enfes görünüyor
Harbimm erken yapayım dedim tarifimi birileri yaparsa falan gel kız canın çekmesin ben sana bir sürü yaparım

Eline saglık . Gece gece ağzım sulandı -:)
Teşekkür ederim

Eline sağlık :) yarışmada basarilarrrr
Teşekkür ederim canim

adana yöresine ait sanırım değil mi bi arkadaşımda yemiştim çok beğenmiştim ellerine sağlık
deneyeceğim kesinlikle
Evet canım Adana yöresinin aslında annemin yengesinden öğrendim bende dene mutlaka teşekkür ederim ayrica

Allahımmm sana geliyorummm Yoğurtla muhteşem olur ki buuuu Ellerine sağlık deadim

Aa buna sivas koftesi derler diye biliyorum.
Oyleymis yani, oyle duydum
Halbuki 21 senedir sivasliyim.
21 sene sonra tanistirdi beni annem bu kofteyle sagolsun

Ellerine saglik canim, cok aciklayici anlatmissin. Bol sans.

Değişik bir tarifmiş :) Ellerinize sağlık yarışmada başarılar :)

Ben bu köfteyi çok severim ama hiç denemedim :) Elinize sağlık çok güzel görünüyor

Bende ilk kez yariscam senle denk geldik biz cok yapariz bu kofteyi tadida harika olur

maşallah canım çok lezzetli gözüküyor, olsada yesek :) yarışmada başarılar

Ellerine sağlık çok güzel görünüyorBizdede yapılır bu köfte,özellikle içli köftenin harcı arttığında bu köfte yapılır,bahsettiğin gibi sarmısaklı yoğurt çok yakışır. Tarifi görünce yapasım geldi.
Yarışmada başarılar dilerim

annem malatyalıdır oradan bılıyorum bu köfteyi ve çok severim elinşze sağlık
aslında her yörede benzer tarifleri var bende çok seviyorum ayrıca çok teşekkürler

Aa buna sivas koftesi derler diye biliyorum.
Oyleymis yani, oyle duydum
Halbuki 21 senedir sivasliyim.
21 sene sonra tanistirdi beni annem bu kofteyle sagolsun

Ellerine saglik canim, cok aciklayici anlatmissin. Bol sans.
çok teşekkür ederim canım bende tokatlıyım bizim burdada yapıyorlarmış hatta babaannem yaparmış babm söyledi ama yoğurtlusunu yapıyormuş o zaman bilmiyorum bende ama fellah köftesi adıyla adana tarafı diye söylüyor televizyonlar falan bence tüm yörelerin köftesi

Değişik bir tarifmiş :) Ellerinize sağlık yarışmada başarılar :)
teşekkür ederim
Ben bu köfteyi çok severim ama hiç denemedim :) Elinize sağlık çok güzel görünüyor
çok teşekkürler bende ilk defa yaptım genelde birileri yapar yerdim bence denemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…