ama ben dedim belki benimkini seversin diyeEllerine sağlık harşka olmuş,bak bu fellah köftesini severim haftaya günüm var olmazsa yapayım bunu.
Başarılar dilerim yarışmada..
çok teşekkür ederim canım o zaman katılırsan sana da başarılar tarifini bekliyorum meraklaBende ilk kez yariscam senle denk geldik biz cok yapariz bu kofteyi tadida harika olur
çok teşekkür ederim saraycamaşallah canım çok lezzetli gözüküyor, olsada yesek :) yarışmada başarılar
teşekkür ederim çokEllerine sağlık çok güzel görünüyorBizdede yapılır bu köfte,özellikle içli köftenin harcı arttığında bu köfte yapılır,bahsettiğin gibi sarmısaklı yoğurt çok yakışır. Tarifi görünce yapasım geldi.
Yarışmada başarılar dilerim
çok teşekkrler :)Ellerine sağlık bol şans
teşekkür ederimmBen de çok severim.
Ellerinize sağlık.
Başarılar dilerim.
Saol canim yaptim bile koftemiama ben dedim belki benimkini seversin diyeçok teşekkür ederim denersen haberini beklerim
çok teşekkür ederim canım o zaman katılırsan sana da başarılar tarifini bekliyorum merakla
çok teşekkür ederim sarayca
teşekkür ederim çok
çok teşekkrler :)
teşekkür ederimm
ay evet biraz geç görmüşüm ama çok beğendim tarifiniSaol canim yaptim bile koftemi
Ayy belki kazaniriz canimay evet biraz geç görmüşüm ama çok beğendim tarifini
her an herşey olabilir yarışmada neden olmasınAyy belki kazaniriz canim
çok teşekkürler bende ilk defa yaptım genelde birileri yapar yerdim bence denemelisiniz
teşekkür ederin canımellerinize saglikistahim kabardi gece gece
yarismada basarilar dilerim
Fırsat bulduğum ilk anda deneyeceğim :)
teşekkürlerEllerinize sağlık, başarılar dilerim:)
ay canın çekmesin ya ben sana yollayım şimdi olmadı böyleEllerine sağlık canım bol sarımsaklı yoğurtlu canım çekti
teşekkür ederim dagatesi canım sıkılıyor ya birilerini bulunca onlara yemek yapasım geliyor ondan birde kendi kendime çok bişey yapmak istemiyorum gel sanada yemekler yapayımEllerine saglik dead. Harika gozukuyor. Masallah yarismalardan cikaramaz olduk seni :))
Iiteşekkür ederin canım
teşekkürler
ay canın çekmesin ya ben sana yollayım şimdi olmadı böyleteşekkür ederim
teşekkür ederim dagatesi canım sıkılıyor ya birilerini bulunca onlara yemek yapasım geliyor ondan birde kendi kendime çok bişey yapmak istemiyorum gel sanada yemekler yapayım
bende geçen düşündüm kıymalı sosla da güzel olur diyeIi
cok sey yapmana gerek yok. Bunu yap yeter :d ben de cok severim ama esim ustune kiymali sos yaptim son sefer. O zamana kadar pek hoslanmiyordu.
teşekkür ederimmCok guzel gorunuyor denıycem mutlaka
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
Yaptım da yedim bile canım teşekkür ederim aşermek böyle birşey işte
senin tarifte hoşmuş bende patateslisini deneyim bir ara çok güzel olur gerçektenofff ne severım
bız anteplıler ıcıne haslanmıs patates de koyup yoguruyoruz 1 tane
o daha kıvamlı olmasına neden oluyor asla dagılmıyor
bıde salca lı sarımsaklı sos yapıp tamamen harmanlayıp uzerıne azcık yogurt gezdırıyoruz :)
senın tarıfınıde denıcem ellerıne saglık
bende ilk defa yaptım bence yaparsınız malzemeleri de basit benceBayılırım buna eline sağlık. Sarımsaklı köfte yada kürt köftesi diyor kayınvalidemler. Bende yapmak istiyorum bakalım becerebilcem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?