Köfteler Fellah Köftesi--- Olca salça sponsorluğunda

Ellerine sağlık harşka olmuş,bak bu fellah köftesini severim haftaya günüm var olmazsa yapayım bunu.
Başarılar dilerim yarışmada..
ama ben dedim belki benimkini seversin diye çok teşekkür ederim denersen haberini beklerim

Bende ilk kez yariscam senle denk geldik biz cok yapariz bu kofteyi tadida harika olur
çok teşekkür ederim canım o zaman katılırsan sana da başarılar tarifini bekliyorum merakla

maşallah canım çok lezzetli gözüküyor, olsada yesek :) yarışmada başarılar
çok teşekkür ederim sarayca

teşekkür ederim çok

Ellerine sağlık bol şans
çok teşekkrler :)

Ben de çok severim.
Ellerinize sağlık.
Başarılar dilerim.
teşekkür ederimm

Saol canim yaptim bile koftemi

ellerinize saglik istahim kabardi gece gece
yarismada basarilar dilerim

Ellerine saglik dead. Harika gozukuyor. Masallah yarismalardan cikaramaz olduk seni :))

ellerinize saglik istahim kabardi gece gece
yarismada basarilar dilerim
teşekkür ederin canım

Fırsat bulduğum ilk anda deneyeceğim :)

Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
teşekkürler

Ellerine sağlık canım bol sarımsaklı yoğurtlu canım çekti
ay canın çekmesin ya ben sana yollayım şimdi olmadı böyle teşekkür ederim
Ellerine saglik dead. Harika gozukuyor. Masallah yarismalardan cikaramaz olduk seni :))
teşekkür ederim dagatesi canım sıkılıyor ya birilerini bulunca onlara yemek yapasım geliyor ondan birde kendi kendime çok bişey yapmak istemiyorum gel sanada yemekler yapayım

Ii

cok sey yapmana gerek yok. Bunu yap yeter :d ben de cok severim ama esim ustune kiymali sos yaptim son sefer. O zamana kadar pek hoslanmiyordu.

Cok guzel gorunuyor denıycem mutlaka
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum

Ii

cok sey yapmana gerek yok. Bunu yap yeter :d ben de cok severim ama esim ustune kiymali sos yaptim son sefer. O zamana kadar pek hoslanmiyordu.
bende geçen düşündüm kıymalı sosla da güzel olur diye yaparım sen gel yeter
Cok guzel gorunuyor denıycem mutlaka
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum
teşekkür ederimm

Yaptım da yedim bile canım teşekkür ederim aşermek böyle birşey işte
ay kıyamam ya yarışmalar kısmına uğramam ben senin yerinde olsam birsürü tarif var hepsini canın çekmesin yani ben olsam kesin çekerdihepsini yap ye kilo alırıdm anca

offf ne severım
bız anteplıler ıcıne haslanmıs patates de koyup yoguruyoruz 1 tane
o daha kıvamlı olmasına neden oluyor asla dagılmıyor

bıde salca lı sarımsaklı sos yapıp tamamen harmanlayıp uzerıne azcık yogurt gezdırıyoruz :)
senın tarıfınıde denıcem ellerıne saglık

senin tarifte hoşmuş bende patateslisini deneyim bir ara çok güzel olur gerçekten çok teşekkür ederim

Bayılırım buna eline sağlık. Sarımsaklı köfte yada kürt köftesi diyor kayınvalidemler. Bende yapmak istiyorum bakalım becerebilcem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…