- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
Burda çok süper sunumlar yapıyorlar biraz örnek alırsak zamanla yaparız diye düşünüyorum benndesunum konusunda bende biraz başarısızım yaa ne yapalım öğrenicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda çok süper sunumlar yapıyorlar biraz örnek alırsak zamanla yaparız diye düşünüyorum benndesunum konusunda bende biraz başarısızım yaa ne yapalım öğrenicez
ya çok teşekkür ederim bende bu arada imzanı biraz geç algıladım koptum ama çok anlamlıOyumun Kime gideceği belli oldu.
Eline sağlık. Çok güzel duruyor.
süper bencede yorumları beklerim o zamanGelip gidip bu tarife bakiyorum.
Daha once de yorum yazmistim, bulgur yag sarimsak uclusune bayiliyorum.
Ben bunu yapicam aksama
Sonucu yazarim :)
Teşekkürlerya çok teşekkür ederim bende bu arada imzanı biraz geç algıladım koptum ama çok anlamlı
süper bencede yorumları beklerim o zaman
ya çok teşekkür ederim bende bu arada imzanı biraz geç algıladım koptum ama çok anlamlı
süper bencede yorumları beklerim o zaman
çok olmuştur ya iki kişi biz bunu 6 kişi yedik ama normalde 4 kişilik dolaba atsaydın haşlanmışlarını çıkarınca güzel oluyormuş buzluğa yani denemedim amaBen iki kisiye senin olculerde yaptım.
Mide fesadi gecirdik
Teşekkür ederim bendeEllerine sağlık , başarılar dilerim .
Sık yaparım , fazla yapıp buzluğa da atanlardanım .
Teşekkür ederim bende kilo vermeye çalışıyorum ya ama buralarda da takılıyorum nasıl olacaksa bu iş az yedim yaptıklarımi dağıtım çok yemeyim diyeUzun zamandır canım cekiyor ama yaptıgımda kendimi tutamayıp fazla yiyorum diye yapmıyorum
(Zira vermem gereken çoook kg var :) )
Ellerinize sağlık gercekten güzel görünüyor tekrar aklıma düşürdünüz :)
Yarışmada başarılar
Teşekkür ederim bende kilo vermeye çalışıyorum ya ama buralarda da takılıyorum nasıl olacaksa bu iş az yedim yaptıklarımi dağıtım çok yemeyim diye
Benimde sözüm ve kendime belli hedeflerimde belli tarifleri deniyorum ay o lahmacun benimde aklimdaBugün bende yemek topiğinden çıkmadım nasıl diyetteyseeemmm
geçen yarışmanın birincisi lahmacun böregi aklımda şuan dört dönüyoooo ayyy töbeler olsun
tekrar başarılar dileriimm
Teşekkür ederimharika görünüyorrrr ...ellerinize sağlık,başarılar dilerim :)