• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köfteler Fellah Köftesi--- Olca salça sponsorluğunda

Ellerine sağlık harşka olmuş,bak bu fellah köftesini severim haftaya günüm var olmazsa yapayım bunu.
Başarılar dilerim yarışmada..
ama ben dedim belki benimkini seversin diye :-) çok teşekkür ederim denersen haberini beklerim :KK66:

Bende ilk kez yariscam senle denk geldik biz cok yapariz bu kofteyi tadida harika olur
çok teşekkür ederim canım o zaman katılırsan sana da başarılar tarifini bekliyorum merakla:KK68:

maşallah canım çok lezzetli gözüküyor, olsada yesek :) yarışmada başarılar
çok teşekkür ederim sarayca :KK60::KK60::KK60::KK60:

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor:KK200:Bizdede yapılır bu köfte,özellikle içli köftenin harcı arttığında bu köfte yapılır,bahsettiğin gibi sarmısaklı yoğurt çok yakışır. Tarifi görünce yapasım geldi.
Yarışmada başarılar dilerim:KK68:
teşekkür ederim çok :KK37::KK37:

Ellerine sağlık bol şans
çok teşekkrler :):KK60:

Ben de çok severim. :kk77:
Ellerinize sağlık.
Başarılar dilerim. :KK66:
teşekkür ederimm:KK37:

ama ben dedim belki benimkini seversin diye :-) çok teşekkür ederim denersen haberini beklerim :KK66:

çok teşekkür ederim canım o zaman katılırsan sana da başarılar tarifini bekliyorum merakla:KK68:

çok teşekkür ederim sarayca :KK60::KK60::KK60::KK60:

teşekkür ederim çok :KK37::KK37:

çok teşekkrler :):KK60:

teşekkür ederimm:KK37:
Saol canim yaptim bile koftemi :-)

Ellerine saglik dead. Harika gozukuyor. Masallah yarismalardan cikaramaz olduk seni :))

ellerinize saglik :kk77: istahim kabardi gece gece :KK48:
yarismada basarilar dilerim :KK68:
teşekkür ederin canım;)

Fırsat bulduğum ilk anda deneyeceğim :)
:KK5:

Ellerinize sağlık, başarılar dilerim:)
teşekkürler :KK37::KK37:

Ellerine sağlık canım bol sarımsaklı yoğurtlu canım çekti:kk77:
ay canın çekmesin ya ben sana yollayım şimdi olmadı böyle :KK35: teşekkür ederim :KK37::KK37:
Ellerine saglik dead. Harika gozukuyor. Masallah yarismalardan cikaramaz olduk seni :))
teşekkür ederim dagatesi canım sıkılıyor ya birilerini bulunca onlara yemek yapasım geliyor ondan birde kendi kendime çok bişey yapmak istemiyorum gel sanada yemekler yapayım:KK37:

teşekkür ederin canım:KK66:

:KK5:

teşekkürler :KK37::KK37:

ay canın çekmesin ya ben sana yollayım şimdi olmadı böyle :KK35: teşekkür ederim :KK37::KK37:

teşekkür ederim dagatesi canım sıkılıyor ya birilerini bulunca onlara yemek yapasım geliyor ondan birde kendi kendime çok bişey yapmak istemiyorum gel sanada yemekler yapayım:KK37:
Ii

cok sey yapmana gerek yok. Bunu yap yeter :d ben de cok severim ama esim ustune kiymali sos yaptim son sefer. O zamana kadar pek hoslanmiyordu.

Cok guzel gorunuyor denıycem mutlaka:kk77:
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK200:

Ii

cok sey yapmana gerek yok. Bunu yap yeter :d ben de cok severim ama esim ustune kiymali sos yaptim son sefer. O zamana kadar pek hoslanmiyordu.
bende geçen düşündüm kıymalı sosla da güzel olur diye:-) yaparım sen gel yeter;)
Cok guzel gorunuyor denıycem mutlaka:kk77:
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK200:
teşekkür ederimm;)

Yaptım da yedim bile canım teşekkür ederim aşermek böyle birşey işte:-)
:D ay kıyamam ya yarışmalar kısmına uğramam ben senin yerinde olsam birsürü tarif var hepsini canın çekmesin o_O yani ben olsam kesin çekerdihepsini yap ye kilo alırıdm anca ;)

offf ne severım
bız anteplıler ıcıne haslanmıs patates de koyup yoguruyoruz 1 tane
o daha kıvamlı olmasına neden oluyor asla dagılmıyor

bıde salca lı sarımsaklı sos yapıp tamamen harmanlayıp uzerıne azcık yogurt gezdırıyoruz :)
senın tarıfınıde denıcem ellerıne saglık

offf ne severım
bız anteplıler ıcıne haslanmıs patates de koyup yoguruyoruz 1 tane
o daha kıvamlı olmasına neden oluyor asla dagılmıyor

bıde salca lı sarımsaklı sos yapıp tamamen harmanlayıp uzerıne azcık yogurt gezdırıyoruz :)
senın tarıfınıde denıcem ellerıne saglık
senin tarifte hoşmuş bende patateslisini deneyim bir ara çok güzel olur gerçekten ;) çok teşekkür ederim :KK37:

Bayılırım buna eline sağlık. Sarımsaklı köfte yada kürt köftesi diyor kayınvalidemler. Bende yapmak istiyorum bakalım becerebilcem mi

Back