kesinlikle öneririm harika bir tarif biraz acılı sarımsaklı sevenlere özellikleVayy çok değişikmiş denemek isterim
Ellerinize sağlık :)
yazarken bile ağzım sulandı yine ya ben bu köfteye bayılıyorum amaSonra dedim ki sen bir harikasın
ya pinkstrap iki yarışmadır aklımdaki tarifi zor yetiştiriyorum buna hemen yetişmem lazım dedim nevreste ne zaman açılcak diye koşturuyorum burdaEllerine sağlık, Çok güzel olmuş.
Erken yapmak en temizi tarifim kapıldı derdi yok
teşekkür ederim nevreste sanada yapayım seversenEllerine sağlık canımŞahane olmuş Yarışmada bol şans diliyorum
Canım bu bizim ev ahalisinin favori yemeğiya pinkstrap iki yarışmadır aklımdaki tarifi zor yetiştiriyorum buna hemen yetişmem lazım dedim nevreste ne zaman açılcak diye koşturuyorum burda
teşekkür ederim nevreste sanada yapayım seversen
tamam sana da yollayımda tadına da bak sizinki gibi olmuş muCanım bu bizim ev ahalisinin favori yemeğiÇok severiz Senin ki bir başka olmuş ,mutlaka isterim
Yolla yollatamam sana da yollayımda tadına da bak sizinki gibi olmuş mu
güzel oluyor kedi bir ara denemeni tavsiye ederim bende senin çin böreğini yapıcam bir ara aklımdaAy cok duydum ama hiç yemedim çok güzel görünüyor yaaa
Ellerine sağlık canım başarılar
Kıyamam sanaya pinkstrap iki yarışmadır aklımdaki tarifi zor yetiştiriyorum buna hemen yetişmem lazım dedim nevreste ne zaman açılcak diye koşturuyorum burda
teşekkür ederim nevreste sanada yapayım seversen
kesinlikle öneririm harika bir tarif biraz acılı sarımsaklı sevenlere özelliklebiber salçası katmazsanız daha az acı oluyor ama öylede güzel
yazarken bile ağzım sulandı yine ya ben bu köfteye bayılıyorum ama
evet bencedeKıyamam sana
Şimdi erken yapmayanlar düşünsün
onu duydum ama öyle hiç yemedim eminim öylede güzeldirBnde cok seviyorum . Sarimsakli yogurtla ama
teşekkürler canımmellerine saglik canimmm
basarilar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?