Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım yaaa, birbirimizi çok iyi anlıyoruz değil mi...Ins o gunlerimizde gelir gorurz cnm allahim kimsenin kucagini bos birakmasin gonlumizun muradini versin yarabbim ins
Canım ne jeli bu ,ne işe yarıyor öğrenip anlatır mısın ?
süpermiş
eş desteği önemlidir bu süreçte. Allah kucağına sağlıkla hayırla almayı nasip etsin arkadaşııımmmmm
günaydınlar bol bebişli haberler alalım tez zamanda hayırlısıyla
Ne kusuru cnm olurmu hic anlatayim alti yillik evliyim bes senem vajinusmusla gecti hep bi care aradim tedaviye gittim bi yere kadar gelebildim hep sonu gelmedi bi turlu ensonunda cocuk istegim agir bastigi icin ve evlilk hayati yasamk istedigim icin kndi cabalarimla yendim kknde buyuk etkisi var yenmemdeyenelide bi sene oldu henuz iliski durumum tam duzelmedi esimde bazi sorunlar oldu isteksizlik faln gbi banada pek bi yardimi olmadi ben cabalamasm hala vajinusmustum bes yilda cok yiprandik kavga kiyamet huzurssuzluk vardi evimzde bn com bunalimlara girdim hep kndimi sorguladim suan iyiyz bebek disinda sorunumz yok tabi bes yilxa sogudukda birbirimizden oonunda etkisi oldu ben cok vrsvese yapihorm kndime hep olmiycagina inaniyorm oylede oluyo galiba bundan sonra iliski duzenine dikkat edicez ins bu arada suan calisiyorm evde sikilinca ise giriyorm isten sikilinca isten cikiuorm ama suan iyi geliyo calismak dusuncek cok zamanim olmuuoo boyle iste cnm uzn oldu k.bkma cnm:)amin canım yaaa, birbirimizi çok iyi anlıyoruz değil mi...
ama buradaki hamile arkadaşların da ne süreçlerden geçtiğini bildiğim için, umut oluyolar bana...
hepimizin farklı sıkıntıları oluyo ama, canımız aynı şey için yanıyo.
idicim, anlatsana biraz sen neler yapıyosun, nekadardır bebek istiyosun, sorun ne sence? daha önce bahsetmişsindir kesin de, kendi derdime düşmekten, hatırlayamıyorum kusuruma bakma canım...
Canim yasadiklarin kolay şeyler değilmiş rabbim sana sabır vermiş ne güzel kendi kendini guclendirmissin İnşallah muradına da en kısa zamanda kavusursunNe kusuru cnm olurmu hic anlatayim alti yillik evliyim bes senem vajinusmusla gecti hep bi care aradim tedaviye gittim bi yere kadar gelebildim hep sonu gelmedi bi turlu ensonunda cocuk istegim agir bastigi icin ve evlilk hayati yasamk istedigim icin kndi cabalarimla yendim kknde buyuk etkisi var yenmemdeyenelide bi sene oldu henuz iliski durumum tam duzelmedi esimde bazi sorunlar oldu isteksizlik faln gbi banada pek bi yardimi olmadi ben cabalamasm hala vajinusmustum bes yilda cok yiprandik kavga kiyamet huzurssuzluk vardi evimzde bn com bunalimlara girdim hep kndimi sorguladim suan iyiyz bebek disinda sorunumz yok tabi bes yilxa sogudukda birbirimizden oonunda etkisi oldu ben cok vrsvese yapihorm kndime hep olmiycagina inaniyorm oylede oluyo galiba bundan sonra iliski duzenine dikkat edicez ins bu arada suan calisiyorm evde sikilinca ise giriyorm isten sikilinca isten cikiuorm ama suan iyi geliyo calismak dusuncek cok zamanim olmuuoo boyle iste cnm uzn oldu k.bkma cnm:)
Cok teskkur ederim insallah hepomz muradimiza erip yavrularimizi aliriz kucagimiza adetine gelince olabiliyo bazen boyle tuhafliklar dusundkce daha cok etkiliyo olabilirsinCanim yasadiklarin kolay şeyler değilmiş rabbim sana sabır vermiş ne güzel kendi kendini guclendirmissin İnşallah muradına da en kısa zamanda kavusursun
Saol idicim inşallah yarını iple çekiyorum resmen icimde ümit yok ama belki hamilelik vardır diye de düşünmekten kendimi alamıyorum silikte olsa pozitifi görmem çok düşündürüyor beni birçok kişinin başına gelmiş benim ki gibi durum 3 4 gün adet gecikiyor erken gebelik testinde pozitif görüyorsun sonuç önce kahverengi akıntı yarim saat bir saat sonra feci bir agriyla kanama ama sonucu yazan kimse yok gebelik devam ediyor mu etmiyor mu belli değil bizim topige bi KADIN DOGUM DOKTORU SART KIZLARRR en azından durumlarimiza bu yorum getirirCok teskkur ederim insallah hepomz muradimiza erip yavrularimizi aliriz kucagimiza adetine gelince olabiliyo bazen boyle tuhafliklar dusundkce daha cok etkiliyo olabilirsin
Test yaptın mı canım erken gebelik testlerinden al bitane canım gerçi kanama varken testler yapilir mi acaba yapılsa doğru sonuç verir mi ki :)Kızlar ben de bugün güya adet oldum. Normalde ilk günüm çok yoğun olurdu. Yoğun beyaz akıntı ile birlikte kan gelirdi.
Bu sefer adam akıllı kanamam gelmiyor. Ayrıca 3 gündür de pembe akıntım vardı daha önceki dönemlerde hiç olmayan.
Dengem şaştı iyice bu ay benim.
canım benim vajiyle 5 yıl uğraştığını biliyodum da, sonrasında naptınız onu merak ediyodum . yani eşinde hareket problemi ya da sende yumurtlama, adet problemi gibi... ama anladığım kadarıyla o tarz araştırmalara girecek kadar süre geçmemiş daha. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim. vajinusmusda eminim evliliğiniz zor bi sınavdan geçmiştir. bizde bi kere bile birimiz isteyip diğerimiz istemese ogün hemen tavırlaşıyoruz birbimize ve bi dahaki ilişkiye başlamamız afra tafrayla oluyo. sizinki bambaşka bi durum tabi. neyseki yenmişsiniz. gerisi de bebişle taçlansınNe kusuru cnm olurmu hic anlatayim alti yillik evliyim bes senem vajinusmusla gecti hep bi care aradim tedaviye gittim bi yere kadar gelebildim hep sonu gelmedi bi turlu ensonunda cocuk istegim agir bastigi icin ve evlilk hayati yasamk istedigim icin kndi cabalarimla yendim kknde buyuk etkisi var yenmemdeyenelide bi sene oldu henuz iliski durumum tam duzelmedi esimde bazi sorunlar oldu isteksizlik faln gbi banada pek bi yardimi olmadi ben cabalamasm hala vajinusmustum bes yilda cok yiprandik kavga kiyamet huzurssuzluk vardi evimzde bn com bunalimlara girdim hep kndimi sorguladim suan iyiyz bebek disinda sorunumz yok tabi bes yilxa sogudukda birbirimizden oonunda etkisi oldu ben cok vrsvese yapihorm kndime hep olmiycagina inaniyorm oylede oluyo galiba bundan sonra iliski duzenine dikkat edicez ins bu arada suan calisiyorm evde sikilinca ise giriyorm isten sikilinca isten cikiuorm ama suan iyi geliyo calismak dusuncek cok zamanim olmuuoo boyle iste cnm uzn oldu k.bkma cnm:)
Test yaptın mı canım erken gebelik testlerinden al bitane canım gerçi kanama varken testler yapilir mi acaba yapılsa doğru sonuç verir mi ki :)
selam derincim. normal adet kanaman oldu mu pembeden sonra. anladığım kadarıyla sadece pembe kanaman var az bi şekilde. belki de yerleşme kanamasıdır. kimisinin 3-5 gün az az sürebiliyomuş yerleşme kanaması. vücudunda da farklılıklar hissediyosan, bence de test yap kanaman tamamen kesilince :)Yok canım adet oldum sonuçta teste gerek yok ki...
selam derincim. normal adet kanaman oldu mu pembeden sonra. anladığım kadarıyla sadece pembe kanaman var az bi şekilde. belki de yerleşme kanamasıdır. kimisinin 3-5 gün az az sürebiliyomuş yerleşme kanaması. vücudunda da farklılıklar hissediyosan, bence de test yap kanaman tamamen kesilince :)
canım kadın doğumcu değilim ama :) stresten böyle olabiliyo, kistten olabiliyo, bebekten olabiliyo :) bu üç durumda da anahtar doktor muayenesiSlm kızlar 2 günde reglim kesildi 2 gun kanamanın ardindan gebelik devam eder mi Ya bu ay ki durumlarim çok dengesizlesti çok sıkıldım artık
kırmızılar geldiyse, kafana takma bazen böyle olabiliyo. mevsim bile etkileyebiliyo. yeni temiz dönemine odaklan, çalışmaları sıkı tutYok canım kırmızıya döndü kanamam. Ama daha önce hiç pembe akıntı ile başlamamıştı adetim ve bu akıntı 3 gün sürdü.
4. gün kırmızı gelmeye başladı ama normalde olduğu gibi yoğun değil.
kırmızılar geldiyse, kafana takma bazen böyle olabiliyo. mevsim bile etkileyebiliyo. yeni temiz dönemine odaklan, çalışmaları sıkı tut
kırmızılar geldiyse, kafana takma bazen böyle olabiliyo. mevsim bile etkileyebiliyo. yeni temiz dönemine odaklan, çalışmaları sıkı tut
günaydınnn cemre :) ne güzel bir dua yapmışsınnn :) canı gönülden AMİNNNNNN diyorummmm :):)topikdaşlarım günaydınlar. hayırlı bir gün olsuuunnn.... cumanız mübarek olsuuunnn.... Allah dualarımızın bizim için hayırlı olanlarını kabl etsiiiinnn.... hayırlısıyla biz anne kocamız baba olsuuuunnnn.... evimiz bebek sesleriyle şenlensiiiiiinnn..... kucaklarımız dolsuuuunnn...