Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnmde hep içime kız doğuyordu öylede oldu :) valla ben 20. haftaya kadar bekledim bakalım sen ne kadar bekliycem :)inşallah tez zamanda geçer mantarın....
evet iki isimde pek bi uyumlu duruyo :)
ya ben en başından beri kız hissediyodum ama eşimde dahil olmak üzere bir çok kişi erkek olucak diyo :)
Derin ve özge de benim gibi kız olacagını düşünenlerden:):)
saglıklı olsunda inan başka bişey istemiyorum...geçen randevuya merakla gittim ama cinsiyeti ögrenemedim diye içimde hiç buruklukk olmadı hatta eşime diyorum ama hiç ögrenmesek süpriz mi olsa
Vajinusmusu yener yenmez Allah'ın izniyle cocuk yapmaya calıscaz hemen, o zaman aranızda olmak buyuk mutluluk duyacagım :)
haberlerin başı kötü sonu güzel olmuş :) öncelikle geçmiş olsun canım. dikkat et, Allah seni de kızını da korusun.SELAM KIZLARRRR :) nasılsınızzzz? ben çok stresli bir hafta sonu geçirdim cumartesi gece hafif kanamam oldu ödüm başımdan gitti sabahında bel karın ve altıma vuran ağrı derken acillik oldum dünde kontrole gittim şükür bişey yok miniğim gayet ii ama felaket mantarım çıktı alttan muayenede fitil ve krem verdi galiba kanamada mantardan olmuş hamile olupta sulu akıntısı olan arkadaşlarıma duyrulur şimdi kara kara mantarı nasıl atlatacağımı düşünüyorum bu arada KIZIM oluyorrrr :) AYŞE MİNA geliyor :)
bnmde hep içime kız doğuyordu öylede oldu :) valla ben 20. haftaya kadar bekledim bakalım sen ne kadar bekliycem :)
inşallahhh cemremmm ii dileklerin için çok saol rabbim tez zamanda senin içinde sevindirir inşallah bizleri :)haberlerin başı kötü sonu güzel olmuş :) öncelikle geçmiş olsun canım. dikkat et, Allah seni de kızını da korusun.
kız olacağını tahmin etmiştik aslında, ama kesinleşmesi daha iyi tabi. Ayşe Mina güzel isim. Sağlıkla kucağına al İNŞALLAH...
hııımm, okumuştum o jeli p... ile başlıyodu sanırım adı da. özge nin iyi olmasına sevindim yeniden bi arayış içine girdiğine göre toparlanmış anladığım kadarıyla. ben de onu merak ediyodum gerçekten. bi daha konuşursan selam söyle. teşekkür ederim tavsiyesi için de. önümüzdeki ayı da atlatayım , sonra o jeli de düşünebilirim. sen de saol uhibbukecim, hepimizle ayrı ilgileniyosun.teşekkür ederim canım bende kahvaltıyı bitirdim evi toparlıcam...
haklısın bi anda herşey durulunca sıkılmış olabilirsin ama az kaldı yeniden bi tempoya giriceksin ve herşey daha güzel olacak inşallah...
Bu arada özge ile görüştümde kendisi bi jel kullanmaya karar vermiş sana da söylememi istedi...
araştırmış kullanan herkes ilk ay hamile kalıyormuş bence cemre de denesin dedi söylemiş olayım da :)
HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHHinşallahhh cemremmm ii dileklerin için çok saol rabbim tez zamanda senin içinde sevindirir inşallah bizleri :)
hııımm, okumuştum o jeli p... ile başlıyodu sanırım adı da. özge nin iyi olmasına sevindim yeniden bi arayış içine girdiğine göre toparlanmış anladığım kadarıyla. ben de onu merak ediyodum gerçekten. bi daha konuşursan selam söyle. teşekkür ederim tavsiyesi için de. önümüzdeki ayı da atlatayım , sonra o jeli de düşünebilirim. sen de saol uhibbukecim, hepimizle ayrı ilgileniyosun.
CANIM BENİM elinden geleni yapıyosun emin ol.sanırım öyleydi ismi tam hatırlayamadım ama kullanıcaksan özgeden detaylı bilgi alabilirim senin için...
özgenin bugün bat ı ve bu ay yine gebelik testlerinde silik çıktı diye kan yaptırdı negatif çıktı onun hüsranı var biraz üzerinde ama toparlanıyo inşllah daha iyi olucak slmını iletirim tabi ki :)
ne demek cemre ya sizi o kadar iyi anlıyorum ki iyi olmanız ve tez zamanda müjdeyi almanız için elimden daha fazlası gelsin isterdim
Saol cnm her gittigmde sesini duyabilir miyim acabaDoktorun hayırlı olsun :)
veee gözün aydın :)bende her duydugumda heyecanlanıyorum tuhaf tuhaf gülümsüyorum :)
Saol cnmm allah razı olsun :) darısı başına inşMAŞALLAH canım ne güzel. neşen daim olsun. kucağın bebişinle dolsun
Enazindan sorunun nerde oldugnu ogrenmis oldun baslangiciymisda eminim yakinda mujdeyi verirsin cnm gecmis olsunGünaydın kızlar,şimdi doktordan geldim.Pko olduğumu söyledi doktor ama başlangıcıymış değerler normalden biraz farklı.Adet düzensizliği mi ,kıllanma mı yoksa kilo mu buna karar verelim öyle tedavi edelim dedi.Gecen ay 2 kilo verdiğimde direk 25 günde adet olduğum için kilo probleminde karar kıldık.insilün direnci için ilaç verdi kilo vermemde yardımcı olacağını söyledi.klomen tedavisinden de bahsetti ama henüz erken olduğuna,normal akısını görüp klomeni sonra düşünmeye karar verdik.
Oncelikle gecmis olsun cnm kizinin ismine bayildim bnde kizim olsun cok istiyorm bbayiliyorm kizlara adinida zeynep koyucam inss mantar bendede var zamn zamn oluyo feci bisey tavsiyem fitil ve kremi kullaninca gecicektir zaten ama sirkeli suyla temizlen ve kurulan vajina nemli kalinca hemn oluyosun cok aci yeme eger yiyosan sik sik camasir degistir en onmlisi islak kalmamasi o bolgenin ketoral krem ve ketoral fitil cok iyi geliyo banaSELAM KIZLARRRR :) nasılsınızzzz? ben çok stresli bir hafta sonu geçirdim cumartesi gece hafif kanamam oldu ödüm başımdan gitti sabahında bel karın ve altıma vuran ağrı derken acillik oldum dünde kontrole gittim şükür bişey yok miniğim gayet ii ama felaket mantarım çıktı alttan muayenede fitil ve krem verdi galiba kanamada mantardan olmuş hamile olupta sulu akıntısı olan arkadaşlarıma duyrulur şimdi kara kara mantarı nasıl atlatacağımı düşünüyorum bu arada KIZIM oluyorrrr :) AYŞE MİNA geliyor :)
Cnm ozgeden o jelin ismini ogrenebilirmisin merak ettim dogrusu bu arada ozgenin iyi olmasina sevindimteşekkür ederim canım bende kahvaltıyı bitirdim evi toparlıcam...
haklısın bi anda herşey durulunca sıkılmış olabilirsin ama az kaldı yeniden bi tempoya giriceksin ve herşey daha güzel olacak inşallah...
Bu arada özge ile görüştümde kendisi bi jel kullanmaya karar vermiş sana da söylememi istedi...
araştırmış kullanan herkes ilk ay hamile kalıyormuş bence cemre de denesin dedi söylemiş olayım da :)
saol idicimmm :) inşallah rabbim sanada hayırlıca bir kız evlat nasip eder :) sirkeyi duymamıştım deniycem tatlım :)Oncelikle gecmis olsun cnm kizinin ismine bayildim bnde kizim olsun cok istiyorm bbayiliyorm kizlara adinida zeynep koyucam inss mantar bendede var zamn zamn oluyo feci bisey tavsiyem fitil ve kremi kullaninca gecicektir zaten ama sirkeli suyla temizlen ve kurulan vajina nemli kalinca hemn oluyosun cok aci yeme eger yiyosan sik sik camasir degistir en onmlisi islak kalmamasi o bolgenin ketoral krem ve ketoral fitil cok iyi geliyo bana
Herzamn brkleriz bnde vajinusmustum hemde bes yil kabus gibi bes yil yasadim tapmadigim sey kalmamisti cok buyuk sukurler olsun bitti bir yili askin suredir simdide bebekte sira rabbim gonlumzdeki muradi versin ins hepimizn sana tavsiyem dk.gidiuosun yoksa kendin mi asmaya calisiyosun bilmiyorum ama bi an once bitir kendini telkin de bulun bn asincada cok sorun yasadim hala yasiyorm tek nedeni bes yil uzatmaktiVajinusmusu yener yenmez Allah'ın izniyle cocuk yapmaya calıscaz hemen, o zaman aranızda olmak buyuk mutluluk duyacagım :)
1.5 yıldır asıyorum bu sorunu dra gidecegiz onumzdeki haafta insallah asarım... Allahım gonlunuzdeki muradınızı kucagınıza versin insallah..Herzamn brkleriz bnde vajinusmustum hemde bes yil kabus gibi bes yil yasadim tapmadigim sey kalmamisti cok buyuk sukurler olsun bitti bir yili askin suredir simdide bebekte sira rabbim gonlumzdeki muradi versin ins hepimizn sana tavsiyem dk.gidiuosun yoksa kendin mi asmaya calisiyosun bilmiyorum ama bi an once bitir kendini telkin de bulun bn asincada cok sorun yasadim hala yasiyorm tek nedeni bes yil uzatmakti
İnşallah canım,rahatım ya istedem klomen tedavisiyle kestirmeden gidebilirdim ama kendiliğinebırakmak istedim doktorda aynı görüşte.beklemeye devamGünaydın moon...
Hakkında hayırlısı olsun artık en azından yaşadıgın sürecin sebebini biliyorsun belki de bu biraz daha rahatlamana sebeb olacaktır...
o insülin direnci de fena bişey bende de yüksek maalesef ve sürekli açlık hissediyo insan
inşallah tez zamanda kilo verir ve bi düzene kavusursun
Çok teşekkür ederim canım,Enazindan sorunun nerde oldugnu ogrenmis oldun baslangiciymisda eminim yakinda mujdeyi verirsin cnm gecmis olsun