Öyle deme her kanama adet kanamasi olmayabiliyor bende kanama geçirdim ama şimdi kan vermeye geldim tekrar gebelik bakılacak canimYok canım adet oldum sonuçta teste gerek yok ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme her kanama adet kanamasi olmayabiliyor bende kanama geçirdim ama şimdi kan vermeye geldim tekrar gebelik bakılacak canimYok canım adet oldum sonuçta teste gerek yok ki...
Aminnnnn inşallah bu nekadar güzel bir dua ağzına sağlık herkese hayırlı cumalar kizlartopikdaşlarım günaydınlar. hayırlı bir gün olsuuunnn.... cumanız mübarek olsuuunnn.... Allah dualarımızın bizim için hayırlı olanlarını kabl etsiiiinnn.... hayırlısıyla biz anne kocamız baba olsuuuunnnn.... evimiz bebek sesleriyle şenlensiiiiiinnn..... kucaklarımız dolsuuuunnn...
Amin vnm ins iste iliski sik sik olmadigi icin bi sorun varmi yokmu anlamiyorm bildigim kadariyla yok esim gecenlerde tahlil yaptirdi isteksizlik icin fiziksel bisey varmi iltibaptan falan da oluyomus isteksizlik temiz cikti iltihap faln yok uc yillk evliyken asilama yaptirdik spermleri guzel demisti bndede bi sorun yok iste soyle uc dort ay duzenli denesem ve olmasa dk gitcem ama bilmiyorm ya dert cok anliycan hayirlisicanım benim vajiyle 5 yıl uğraştığını biliyodum da, sonrasında naptınız onu merak ediyodum . yani eşinde hareket problemi ya da sende yumurtlama, adet problemi gibi... ama anladığım kadarıyla o tarz araştırmalara girecek kadar süre geçmemiş daha. hakkınızda hayırlısı olsun canım benim. vajinusmusda eminim evliliğiniz zor bi sınavdan geçmiştir. bizde bi kere bile birimiz isteyip diğerimiz istemese ogün hemen tavırlaşıyoruz birbimize ve bi dahaki ilişkiye başlamamız afra tafrayla oluyo. sizinki bambaşka bi durum tabi. neyseki yenmişsiniz. gerisi de bebişle taçlansın
Ya testte silik ciksa bile gebelik var demktir biliyosun yenimi yaptin testi hayirlisi olsun azda adet olmussun gebelik olabilir gbi geldi banaSaol idicim inşallah yarını iple çekiyorum resmen icimde ümit yok ama belki hamilelik vardır diye de düşünmekten kendimi alamıyorum silikte olsa pozitifi görmem çok düşündürüyor beni birçok kişinin başına gelmiş benim ki gibi durum 3 4 gün adet gecikiyor erken gebelik testinde pozitif görüyorsun sonuç önce kahverengi akıntı yarim saat bir saat sonra feci bir agriyla kanama ama sonucu yazan kimse yok gebelik devam ediyor mu etmiyor mu belli değil bizim topige bi KADIN DOGUM DOKTORU SART KIZLARRR en azından durumlarimiza bu yorum getirir
Testi pazartesi sabah yapmıştım canım ama öğleden sonra kahverengi lekelenmeyle kanama geçirdim iki gündür de birşey geldiği yok normal adetim 6 gün sürer bu sefer ki kanama iki buçuk gün kadar anca sürdü. Artık bebis benimle mi değil mi pazartesi ogrencem ki inşallah rabbimin izniyle benimle dir melegim :)Ya testte silik ciksa bile gebelik var demktir biliyosun yenimi yaptin testi hayirlisi olsun azda adet olmussun gebelik olabilir gbi geldi bana
Yok be canım. nerdeeeee :) aşılama geçen ay, yumurtalar erken büyümediği için iptal oldu. bu ay da reglimi bekliyorum. sonra yine aynı süreç başlıcak. uğraşmalı durumlar yani :) sen nasılsın canım?herkese günaydın
cemre senin aşılama ne oldu? hamilemisin?hayırlı bir haber var mı
napim, dua sığınağımız. ancak öyle huzur buluyoruz... Allah razı olsun aminlerin için :)günaydınnn cemre :) ne güzel bir dua yapmışsınnn :) canı gönülden AMİNNNNNN diyorummmm :):)
şimdilik yolunda gitmeyen bişi yok gibi ozaman desene. çalışmaları sıkı tutmak lazım ozamanAmin vnm ins iste iliski sik sik olmadigi icin bi sorun varmi yokmu anlamiyorm bildigim kadariyla yok esim gecenlerde tahlil yaptirdi isteksizlik icin fiziksel bisey varmi iltibaptan falan da oluyomus isteksizlik temiz cikti iltihap faln yok uc yillk evliyken asilama yaptirdik spermleri guzel demisti bndede bi sorun yok iste soyle uc dort ay duzenli denesem ve olmasa dk gitcem ama bilmiyorm ya dert cok anliycan hayirlisi
Öyle deme her kanama adet kanamasi olmayabiliyor bende kanama geçirdim ama şimdi kan vermeye geldim tekrar gebelik bakılacak canim
Allah yardımcın olsun cemrecim.Yok be canım. nerdeeeee :) aşılama geçen ay, yumurtalar erken büyümediği için iptal oldu. bu ay da reglimi bekliyorum. sonra yine aynı süreç başlıcak. uğraşmalı durumlar yani :) sen nasılsın canım?
Yok be canım. nerdeeeee :) aşılama geçen ay, yumurtalar erken büyümediği için iptal oldu. bu ay da reglimi bekliyorum. sonra yine aynı süreç başlıcak. uğraşmalı durumlar yani :) sen nasılsın canım?
Nasip canım hayırlısıyla bekleyen herkesin olsun inşallahAnladım canım.
Bakalım hayırlısı artık. İnşallah senin vardır.
ayy hadi ins. bu ay hayirli evlat hbri alirsin zehre. :) tahlillerin normal olmasi super. kurlerin faydali oldugunu dusunuyorum ben de. guzel hbrlerini bekliyorum ozamanAllah yardımcın olsun cemrecim.
bende bugun hormon tahlilinin sonuclarını aldım dr gayet guzel dedi.şubat ayında yaptırmıştım aslında ama yine baktırayım dedim :)eşimin sonuclarını da normal değerlendirdi..bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum inşaallah vesile olur bu ay.
canim daha hic yaptirmadim ama, doktorumun dedigine gore, normal vajinal muayeneden farkli bisi hissetmicekmisim. sonrasinda normal hayatina devam edicekdin dedi. aci agri yokmus.Cemre'cim bu aşılama nasıl bir şey can yakıyor mu? Yoksa daha hiç denemedin mi?
canim daha hic yaptirmadim ama, doktorumun dedigine gore, normal vajinal muayeneden farkli bisi hissetmicekmisim. sonrasinda normal hayatina devam edicekdin dedi. aci agri yokmus.
Hissetmiyosun bile derincim asilamayiBen vajinal muayene de olamadığım için benim için anormal bir durum :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için,umarım miniklerimiz bizi çok bekletmez.vakti saati geldiğinde elbet olacak büyüyecekler zaman nasıl geçti bile diyeceğiz inanıyorummoooonnnnn, nasılsın? polikistik başlangıcı demiş doktorun, teşhis koyulunca tedavi kolay olur. ama sen kendi haline bırakmayı düşünmüşsün anladığım kadarıyla. umarım ilerlemez ve biran önce kavuşursun bebişine. polikistik bi çok kişi rahatlıkla hamile kalıyo. onun için yola devam :) benim de 3-5 günüm kaldı reglime. tekrar aşılama sürecine giricem. bu ay beni neler bekliyo çok merak ediyorum. ve yine olumlu hissedemiyorum işin kötüsü
oysaki aşılamayı düşündüğüm günlerde heyecanlıydım. ama sürece başlayınca o heyecan yerini karamsarlığa bıraktı. kendimi herşeye hazırlamak istemekle ilgili bi durum bu sanırım. çok merak ediyorum, bugünleri acaba bi gün çok şükür bebeğime kavuştum diyerek anabilecek miyim...
Bende baktım baktım çıktım kimse yok bugün topikdeKimse yok mu bugün ??