• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 bin sperm sayısı ile aşılama

Normal sperm değeri 100 bin ise aşılama öncesi yıkama işleminde kaça düşer ki? Bence keşke sizi aşılama ile uğraştırmasalar da tüp bebeğe geçirselermiş direkt.
Benim eşimde 29 milyon sperm kalmıştı yıkama sonrası. Yine de tutmadı. Ancak Allah'ın işini bilemeyiz. Denildiği gibi1 sperm bile yetiyor ya hani. Mecbur yaptıracaksanız yine de düşük de olsa belki bir ihtimal olur neden olmasın.

Normal sperm değeri 100 bin ise aşılama öncesi yıkama işleminde kaça düşer ki? Bence keşke sizi aşılama ile uğraştırmasalar da tüp bebeğe geçirselermiş direkt.
Benim eşimde 29 milyon sperm kalmıştı yıkama sonrası. Yine de tutmadı. Ancak Allah'ın işini bilemeyiz. Denildiği gibi1 sperm bile yetiyor ya hani. Mecbur yaptıracaksanız yine de düşük de olsa belki bir ihtimal olur neden olmasın.
İnşaallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah

Yıkama sonrası kaça düştü sayınız

Siz hiç aşılama yaptırdınız mı ?
Hayır çünkü değerler binlerde 4- 5 doktora belkide gördü sayısını hatırlamıyorum hepside tek çare tüp bebek dedi çok şükür ki kızım oldu tüp bebekle bende arkadaşlara katılıyorum boşuna zaman kaybı ve ekstra ilaç yüklemesi olur sizin için

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşaallah güzel haber alırız🤲🏻 Bende aşılama istemiyordum ama devlet şehir hastanesinde tüp bebek raporu çıkartmam için doktorun zorunlu kıldığı aşılamayı mecbur kabul ettim. Normalde devlette iki aşılama üç tüp bebek hakkkı var lakin tüp bebeğe geçmeden iki aşılama şartının olması gerekiyor. Tabiki doktor isterse şartları göz önünde bulundurup direk tüp bebeğe geçirebilir.Ama elimizde bir aşılama olsun dedi
Devlet hastanesinde olacaksa dediğiniz gibi oluyor süreç evet, denemekten zarar gelmez bakarsınız tüp bebeğe gerek kalmayabilir. Şansınız bol olsun :)

Hayır çünkü değerler binlerde 4- 5 doktora belkide gördü sayısını hatırlamıyorum hepside tek çare tüp bebek dedi çok şükür ki kızım oldu tüp bebekle bende arkadaşlara katılıyorum boşuna zaman kaybı ve ekstra ilaç yüklemesi olur sizin için
Allah bağışlasın evladınızı size🤲🏻Bende raporumu alayım direk tüp bebek yaptırıcam

Back