Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

1.5 yıldır asıyorum bu sorunu dra gidecegiz onumzdeki haafta insallah asarım... Allahım gonlunuzdeki muradınızı kucagınıza versin insallah..
Saol cnm amin cumlemize eminim asicaksin sadececkafanda buyutme imkansizlastirma yeter esinde anlayisliysa sorun yok cok olmamis evleneli bi sorun yasamzsinz

günaydın canlar:KK55:
nasılsınız napıyosunuz? ben işe geldiiimmm. kahvaltımı yaptım az önce. şimdi buraya bi bakım dedim. birazdan da, işle ilgili bişiler yaparım.
bi de regl tarihim biran önce gelse de yeni maceralara atılsak yaw:KK75: yaklaşık bi hafta var daha ama, doktor yumurtalar pek gelişmediği için gecikebilir reglin meraklanma sakın demişti. bakalım 23-24 kasım bekliyorum ben ama, kendileri nezaman teşrif edecekler görces:KK59:

Merhaba bende bu ay bebis olur diye umitlendim ama sanki adet olacagim gibi karnim agriyor gerci daha zamani var ama hayirlisi diyip bekliyorum internetten regl takvimi indirdim onu hic uygulayan varmi

Hakkında hayırlısı olsun inci bu durumlarda en büyük düşman maalesef stres :KK43:
bence cemrenin dediği gibi tamamen sökülmediysen bekle ve kendini lütfen çok üzme :KK43:
Tamamen sokuldu hatta sanırım kimyasal gebelik yaşadım kanamanın yoğun ve çok ağrılı parça parça düşüyor ama doktora gitmedim kendi tahminim. Baş dönmelerim migde bulantilarim devam ediyor

Merhaba bende bu ay bebis olur diye umitlendim ama sanki adet olacagim gibi karnim agriyor gerci daha zamani var ama hayirlisi diyip bekliyorum internetten regl takvimi indirdim onu hic uygulayan varmi
Ben üç aydır kullanıyorum google play da takvimim diye bir program ben çok memnun kaldım canim

selam, regl takvimi kendini takip etmen için güzel bişey. ben kendi cep telefonumun normal takvimine işaretler koyarak takip ediyorum. bebişin hayırlı zamanda gelir umarım arkadaşım..:KK68:

CANIM BENİM elinden geleni yapıyosun emin ol. :KK68:
şu gebelik testinde silik çıkıp kanda negatif olayını hiç anlamıyorum yaaa... insan umutlanır ister istemez. Allah yardımcımız olsun. hepimiz bir imtihandayız.

amiin cümlemizin inşallah tez zamanda imtihanı kazananlardan oluruz hepimiz:)
Saol cnm :KK36: her gittigmde sesini duyabilir miyim acaba :KK6:

tabi ki her gittginden doktor kalbini kontrol ediyo sende duyuyosun merak etme :)

Cnm ozgeden o jelin ismini ogrenebilirmisin merak ettim dogrusu bu arada ozgenin iyi olmasina sevindim

tamam bi sorayım tekrar :)
benim jel hakkında da kullanım hakkında da hiç bilgim yok yalnış anlaşılmasın tavsiye eden özge :)

İnşallah canım,rahatım ya istedem klomen tedavisiyle kestirmeden gidebilirdim ama kendiliğinebırakmak istedim doktorda aynı görüşte.beklemeye devam

Rabbim beklemelerini hayra çıkarsın inşallah

herkese günaydın kahvaltımı yapçaaaammmm:KK6:

afiyet olsuuuun :)

tamam bi sorayım tekrar :)
benim jel hakkında da kullanım hakkında da hiç bilgim yok yalnış anlaşılmasın tavsiye eden özge :)

Rabbim beklemelerini hayra çıkarsın inşallah

afiyet olsuuuun :)
sen nasılsın uhicim? bebişle nasıl gidiyor... anlattsana yaw biraz :) eşin yardımcı oluyo mu evde sana işlerde falan :)

sen nasılsın uhicim? bebişle nasıl gidiyor... anlattsana yaw biraz :) eşin yardımcı oluyo mu evde sana işlerde falan :)

bebişle güzel gidiyor cemrecim ya :) tabi ki daha hissetmeye başlamadım o zaman daha heyecanlı olucak :)
ama tuhaf ya hele ultrasyonda onu görmek bambaşka resmen eli kolu ayrı dolanıyo içimde :)
çok tuhaf cm cm büyümesini hesaplıyom acaba 4 cm ne kadar gözüküyodur 7 cm ne kadar gözüküyordur vs vs :)
Rabbim tez zamanda size de yaşatsın bu duyguları :)

eşime gelince çok şükür ya o olmasa bu süreç benim için çok çok daha zor olurdu:)
sagolsun her türlü nazımı da çekiyo işlere de yardım ediyo :)

bebişle güzel gidiyor cemrecim ya :) tabi ki daha hissetmeye başlamadım o zaman daha heyecanlı olucak :)
ama tuhaf ya hele ultrasyonda onu görmek bambaşka resmen eli kolu ayrı dolanıyo içimde :)
çok tuhaf cm cm büyümesini hesaplıyom acaba 4 cm ne kadar gözüküyodur 7 cm ne kadar gözüküyordur vs vs :)
Rabbim tez zamanda size de yaşatsın bu duyguları :)

eşime gelince çok şükür ya o olmasa bu süreç benim için çok çok daha zor olurdu:)
sagolsun her türlü nazımı da çekiyo işlere de yardım ediyo :)
süpermiş :KK9:
eş desteği önemlidir bu süreçte. Allah kucağına sağlıkla hayırla almayı nasip etsin arkadaşııımmmmm:KK36:

Canım ne jeli bu ,ne işe yarıyor öğrenip anlatır mısın ?
moooonnnnn, nasılsın? polikistik başlangıcı demiş doktorun, teşhis koyulunca tedavi kolay olur. ama sen kendi haline bırakmayı düşünmüşsün anladığım kadarıyla. umarım ilerlemez ve biran önce kavuşursun bebişine. polikistik bi çok kişi rahatlıkla hamile kalıyo. onun için yola devam :) benim de 3-5 günüm kaldı reglime. tekrar aşılama sürecine giricem. bu ay beni neler bekliyo çok merak ediyorum. ve yine olumlu hissedemiyorum işin kötüsü :KK12:
oysaki aşılamayı düşündüğüm günlerde heyecanlıydım. ama sürece başlayınca o heyecan yerini karamsarlığa bıraktı. kendimi herşeye hazırlamak istemekle ilgili bi durum bu sanırım. çok merak ediyorum, bugünleri acaba bi gün çok şükür bebeğime kavuştum diyerek anabilecek miyim...

moooonnnnn, nasılsın? polikistik başlangıcı demiş doktorun, teşhis koyulunca tedavi kolay olur. ama sen kendi haline bırakmayı düşünmüşsün anladığım kadarıyla. umarım ilerlemez ve biran önce kavuşursun bebişine. polikistik bi çok kişi rahatlıkla hamile kalıyo. onun için yola devam :) benim de 3-5 günüm kaldı reglime. tekrar aşılama sürecine giricem. bu ay beni neler bekliyo çok merak ediyorum. ve yine olumlu hissedemiyorum işin kötüsü :KK12:
oysaki aşılamayı düşündüğüm günlerde heyecanlıydım. ama sürece başlayınca o heyecan yerini karamsarlığa bıraktı. kendimi herşeye hazırlamak istemekle ilgili bi durum bu sanırım. çok merak ediyorum, bugünleri acaba bi gün çok şükür bebeğime kavuştum diyerek anabilecek miyim...
Ins o gunlerimizde gelir gorurz cnm allahim kimsenin kucagini bos birakmasin gonlumizun muradini versin yarabbim ins

X