- 1 Aralık 2010
- 1.968
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geçmiş olsun.yengemede dr aynı şeyi söylemişti.sıvı azalması için bol bol su iç demişti.çok şükür bi sorun olmadı daha sonraarkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...
Gecmis olsun..uzulme duzelirinslh ibrahim saracoglu sivi cogalmasi icin havuc suyunu onermisti 3 gun ic bekle 3 gun daha ic dr bile sasirir demisti bilgin oldun...RAbbim yardimcin olsun haaa unutmadan kilo almasi icinde gunde birtane muz ye sagsalim kucagina alirsin inslh..arkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...
Canim çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir kaç aylık hamilesinarkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...
Mevsimsel bir durum olabilir mi acaba yasadiklarimiz bende 4 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde silik pozitif gördüm ama aynı gün kahverengi akıntı ile kanama başladı 2gün sürdü 4 gündür de hala kahverengi akıntı devam ediyor zar gibi parçalar da düşüyor kahverengi akıntının içinden tek duam gebeligimin devam ediyor olmasiSelam kızlar moralim bozuk bugün , bugün wc ye gittiğimde afedersiniz çok hafif pembe akıntım oldu şıanda kahverengiye döndü.Anlam veremiyorum vücuduma adet mi oluyorum daha 15 gün oldu geçen adetimin başlangıcından sayarsam
Tesekkur ederm cnm bende bi bakayim zaten bnde kayganlastirici ariyodum spermlere zarar vermeyen bi tane aldim hic ise yaramiyo sen nasilsinselam kızlar nasılsınız idi ve moon cnm preseedi merak etmissiniz bu jel tıpkı vajina jelleri gibi fakat tek farkı spermlerin yumurtaya kolayca geçişini saglamak eğer arsivlere bakarsaniz kibele die bi arkadaş var oda kullarak hamile kalmış bu ürün amerikada bi Dr tarafından uretilmis hani yumurtlama zamaninda bi sıvı gelioya onun birebir kopyasiymis ve asit olmadığı için spermlern olmemesine ve yumurtaliga rahatça gitmesine yardimci olmuomus özelliklede hareketli spermi az olan erkeklerde ve tek tüpü olmayan yada tıkalı kadinlarda yada hicbi sorunu olmayanlarda çünkü stresten yumurtlama sivisi gelmio ve bu sıvı olmadanda hamile kalmak neredeyse imkansiz hale gelio çünkü spermler bu sıvı sayesinde yasio ve yumurtayi daha rahat buluo ben bu ay siparis ettim botanik ecza deposundan henüz kullanmadim adetliyim inş faydasını görürüm eger sizde siparis etmek isterseniz yumurtlama testide spiaris edin cunku yumurtlama zamaninda ise yario diger gunler bosa heba etmeyin simdilik bildiklerim bu kadar kızlar hepinizi opuyorum
Cok gecmis olsun allahin izniyle bisey olmaz ins sana onerebilecegim bi oneri yok ama arkadsslarin dedigi mantikli geldi dk.soyle boyle yap dedimiarkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...
Mevsimsel bir durum olabilir mi acaba yasadiklarimiz bende 4 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde silik pozitif gördüm ama aynı gün kahverengi akıntı ile kanama başladı 2gün sürdü 4 gündür de hala kahverengi akıntı devam ediyor zar gibi parçalar da düşüyor kahverengi akıntının içinden tek duam gebeligimin devam ediyor olmasi [/QUO
inşallah gönlündekine kavusursun canım.Hiçbir fikrim yok devam da etmedi kanamaya dönmedi gözlemleyip bakacağım gelirse tekrar yazarım sizede çok şaşkınımMevsimsel bir durum olabilir mi acaba yasadiklarimiz bende 4 gün adet gecikmesinden sonra idrar testinde silik pozitif gördüm ama aynı gün kahverengi akıntı ile kanama başladı 2gün sürdü 4 gündür de hala kahverengi akıntı devam ediyor zar gibi parçalar da düşüyor kahverengi akıntının içinden tek duam gebeligimin devam ediyor olmasi
canımmm, hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağına alırsın, vakti zamanı geldiğinde... doktorunla hep iletişim içinde ol. Allah yardımcın olsun. yüzünü güldürsün...arkadaşlar dün doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğim haftasına göre geri ve sıvısı azalmış böyle giderse doktor bebeğimi erken alacağını soyledi çokkk üzgünüm...
mooon, yumurtlama kanaması olabilir. değerlendir bu zamanları mutlakaSelam kızlar moralim bozuk bugün , bugün wc ye gittiğimde afedersiniz çok hafif pembe akıntım oldu şıanda kahverengiye döndü.Anlam veremiyorum vücuduma adet mi oluyorum daha 15 gün oldu geçen adetimin başlangıcından sayarsam
ayyy teşekkür ederiiiiimmmmmmBugun ogretmenler gunu topogimizin tek ogretmeni olan cemre arkadasimizin ogretmenler gununu kutluyorum
günaydın cici anneeeegünaydınnn kızlasrrrrrrr :)