Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Ben evli değilim ama içten içe böyle olacağımı düşünüyorum çünkü sevgililiği bile yaşayamadım utandım korktum. Nasıl aşılır ki bu otokontrol acaba
Kontrollü davranamaya gerek yok bence
Yani sevdiğiniz insanın koluna kendinizi kasmadan bırakınca inanın daha güzel şeyler ortaya çıkıyor:) siz kasilirsaniz karsinizdaki de kasılır. Minimum kasinti,maksimum guven maksimum rahatlık=maksimum mutluluk

Kadınlar eekekleştikçe bu sorunlar devam eder.ben bekarım bilmiyorum ama kadınlar olarak kadın gibi olmalıyız görüntümüzden konuşmamıza kadar zarif güzel cilveli işveli
Ben bekarım tam bilemiyorum ama 3 yıl bu hale gelmek için çok kısa bi süre 10 yıl sonra neolucak.rahat olun biraz ne olacakki.soguk davrandıkça erkekler daha çabuk soğur sonra telafisi zor olur.benim arkadaşlarımında bu sorunları var.çok tabuları var tutucu ve soguk eşiyle baya uzaklaşmışlar..kadınlar erkekleşmemeli süs güzellik işve cilve tatlı dil bunlar bizim fıtratımızda var.

Ben fazlasıyla muhafazakar bir ailede büyüdüm,kendim de oldukça muhafazakar bir insanım ama ilk geceden itibaren eşimden hiç utanmadım, kaldı ki sadece üç ay içinde tanışıp evlendim.demem o ki yapmayın etmeyin.annelik görevi nasıl önemliyse kadınlık görevi de o kadar önemli.oral olayı bana da ters ama cinsellik kadın olarak size de lazım sanırım sekse karşı bakışınızı değiştirmeniz gerekiyor.

Merhaba arkadaslar yorumumu onemseyip cevap yazmissiniz tesekkurler. Birbirini tanimayan 3hanim da ayni seyleri diyince kafamda bi simsek cakti. Sanirim cinsellik ilgimi cekmeli artik dedim..
Tarkanin kir zincirlerini sarkisi caliyor aklimda hatta
Peki..kimseye soramiyorum mesela ustu kapali soylerseniz sevinirim,size sorayim. Evlilikte cinsellikte herseyi yasar misiniz esinizle on sevisme esnasinda. Yani gercek hayatta da oluyor mu oyle seyler yoksa ne bliyim erotik filmlerde mi oluyor sadece. Sanki bana 2. Dedigimmis gibi geliyor.. :/
Sizce tutuculugumu yenmeye calismali miyim yani? Denenmeli mi bazi seyler..ama ha diyince deneyim diyince de aşilamaz hemen bence..

Ayy evet iste sanki ters geliyor oyle seyler. Yapmam da yaptirmam da yani .tutucuyum bazi seylerde boyle. Sinirlarim yok degil yani. Bu da insani belli bi monotonluga itiyor olabilir. Mesela esim pozisyon degisikligi onerince de nadir tamam diyorum.. :/ Ya ben sanirim utaniyorum. Sacimi bile tarayamazken kil tuy islerime pek bakamiyorum genital bolgedeki. Huylaniyorum. Ama esim dert ediyor mu hayir. Gozu goruyor mu hayir.. Biraz mukemmeliyetcyim de sanirim. Her olumsuzluk(bana gore) moodumu dusuruyor sanki.

Vay be gercekten de haklisiniz. Ben bunlari pek dusunmuyordum. Dogru.. yaradilisimizda var bunlar.

benim tek çizgim anal seks biraz açık oldu ama
Geriye kalan şeyler benim için en azından bi tabu değil,bence ilişkiye zevk eğlence katmak için yapılmalı
Ama mevzu sizin istiyor olmanız,istiyorsanız yapın. Sizin mevzunuz istememek değil de biraz bunu duvar haline getirmiş olmanız. Bence seks hayatınız renklendikce esinizle evliliginiz daha kenetlenecektir

ya ben yine maydonoz olucam ama amacım belki bi nebze gözünüzü açmak yanlış algılamayın lütfen
Bence esinizin onemsemesinden uzak bir durum bu,ben kendimi kıl tuyle görünce sıkıntı basıyor hallediyorum. Hele hele genital bölgesi sıkıntılı iken çıkmam söz konusu bile olmaz,misal sevdiğim insan ,esim,sevgilim vs kim olursa işte genital bölgesi tüyle gelirse tiksinmem neden böyle demem ama temizlenmiş olması beni çok daha mutlu eder,beni önemsiyor hoş görünmek için çabalıyor derim. Kıl tüy evet yaradilista mevcut ama duruma göre tek bi jilet,agdaya bakıyor.

Ay yokneden yanlis algilayim. Yorumlarinizi merak etmesem ne isim var burda :) ay jilet yapmak istemyorum. Ama agdaya da vakit yok. Hic yoktan jilet daha iyi sanirim... :/

Merhabalar mezig hanım.siteyi uzun süredir dışardan takip ediyordum.yeni üye oldum.konunuzu baştan beri takip ediyorum.yaşadığınız sıkıntılı durum için size destek olmak için yazmak istedim.ailecek sizin için dua ediyoruz.eşim bile ara ara soruyor.var mı bir gelişme diye.Allah size ve çocuklarınıza güzel kapılar açsın.sağlık ve huzur versin inşallah.

Yapıyorlar hanımefendi özellikle genç hanımlar yapmak zorunda cunku izlemeyen yok internetten, görüp istiyor. En efendisi bile istiyordur. Kadin da yapiyordur. Yapmazsa esinin dışarı gideceğini düşünerek yapıyor.

Arkadaslar merhaba :)
Seviyorum sizleri.. beni mersk edio derdimi paylastiginiz icin...

Son durumu anlatayim sizlere. Epey olmus yazmayali..

Haftasonu sinavima girdim nihayet. Gecemeyecegim ama olsun kafamdaki stres gitti bitti en azindan. Seneye umutla girerrim
Sinav nedeniyle protokolu erteledik. Simdi tekrar gundemimizde.. hatta ben dedim gecen esime uzatmayalim tek celsede olsun bitsin sinav da bitti halledelim artik şu isi diye...

Eski sinirimiz gecti sanirim birbirimize.. artik ciddi seyler konusurken bile konususup gulebiliyoruz. Normal arkadas gibiyiz yani. Oyle gerginlik yok aramizda konusunca. 3gunde 1 falan cocuklar nedeniyle ariyor esim.
Suan protokoldeyiz, bekledigimden daha sakin gibiydi. Bilmiyorum tabi bu surecte huyu nasil olur...

Esimle barisma ihtimalimiz yok arkadaslar. Artik ben istemem onu. Hatta oyle ki, biriyle yatakta bassam zerre uzulmem. Demek ki sahiden bitmis kafamda..

Asillll bomba konu şu.... tayinimmm ciktiii... ailemin yanina tasiniyorum cocuklari alip. Bu cuma buradan ayriliyoruz kismetseee..
Karsi sube 4 gozle beni bekliyor, mudur ve yetkili aradi geliyormussunuz diye..
Coookkk mutluyum. Benim icin kurtulus olacak orasi. Ailem kardesim teyzemler kuzenler arkadaslar vs.. cocuklar iyi buyur orada. Trafik yok erken kalkmak yok.. hersey dogal. Heryer 5dk. Hava al çık gez gel...
Esim sok oldu tabi hemen tayinim cikinca, hayirlisi olsun dedi..
Memleketime dönunce de dava gunumu bekleyecegim bosanmak icin...

Arkadaslar derdimi tasami unuttum. Yuzum guluyor artik. Hatta oyle ki, dun 8yillik arkadasimla gorustum vedslasmak icin..
Gercekten normal degilsin hap falan mi kullaniyorsun dedi sakinlestirici.. yooo dedim ihtiyac mi var ki.. ablattim anlattim anlattim.. bu kdr oldugunuzu bilmiyordum dedi. Birak tabi kizım deli misin ozmn dedi. Sana moral vermek seni teselli etmek icin geldim ama senin keyfin benden de iyi sen beni teselli ettin asıl dedi
Bence sen 6aya evlenirsin gibi de duruosun dedi.. sanki sen degil ben bosaniyorum takdir ediyorum seni dedi.. son cumlesi, o seni haketmemis. Kopek gibi pisman olup gelecek bak yaziyorum senden iyisini de bulamaz o dedi... dedim dostum o gelir gelir de yuzune bakan olur mu daha? Valla 3aydir auriyiz daha boşanmadan ohhhh beee dunya varmis diyorum dedim ))))

Boyle yani son durumlar. Tayinim cikti gidiyorum cok mutlu ve heyecanliyim. Şafak sayiyorum cidden. Arkadaslarimla vedalasiyorum. Ailemin yanina dönuyorum. Orasi bize iyi gelecek hissediyorum.
Esimle gayet normal konusuyoruz gulusuyoruz vs. Ama protokol de duzenliyiruz. Onu sinir etmeden, yuzune gulerek bu isi bitirmeye calisiyorum aciksasi. Bu durumdan o da memnun gorunuyor.
En onemlisi keyfim moralim iyi.. kendim guldugum gibi etrafimi da gulduruyorum, enerjim yuksek , keyfim yerinde...
Daha nolsun. Bosanacagimizi duyanlarin gözleri doluyor. ama beni gorduklerinde sasirmakla beraber helal olsun deyip takdir ediyorlar, sonuna kadar haklisin deliye bak diyorlar...

Vakit buldukca yazarim sizlere. Opuyorum sizleri....

Ben çok sevindim kendinizi iyi hissetmenize. Hayırlı olsun tayininizde :) tüm maddi haklarinizida alırsınız inş hersey gönlünüzce olsun :))

Çok sevindim senin adına bundan sonrasında inş çok mutlu olursun

Yaaa tesekkur ederim samimiyetiniz icin , yuzumu güldürdunuz
Cok tesekkur ederim, dualarinizi esirgemeyin..
Gayet iyiyim bu arada. Keyfim yerinde hayata döndüm...

L Lotus_034 sizden küçüğüm ablacım demek istiyorum. Bunları hiç hak etmediniz. Tek başınıza çabalayıp durdunuz. Allah onu bildiği gibi yapsın. Sevişip dursun artık. Pislik.

Çok sevindim memlekete dönüyomuşsunuz:) çok mutlu oldum sizi böyle bulduğuma. Maşallah diyeyim. Inşallah çocuklarınızla çok mutlu olursunuz.

Senin adina cok sevindim ablacim iyiki calisiyor ve kendi ayaklarin uzerinde durabiliyorsun bu buyuk bi nimet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…