Arkadaslar merhaba,
Gecen gun esimle uzun bi aradan sonra ilk defa bulustuk yemek yedik yuzyuze gorusup protokolu imzalayalim diye.
Sanki daha yeni yeni tanisan,birbirini anlamaya calisan, uzun sure gorusememis iki dost gibiydik. Degisik bir durumdu yani.
Esim dediki, eeee nasil gidiyor bekar hayati alistin mi dedi? Benim icin degisen hic birsey olmadi dedi..
Oooo dedim benim hayatim degisti resmen deyip bi kahkaha attim. Yemek yok utu yok bulasik derdi yok. ev kirlenmiyor..evde sigara kokusu yok. Birakip birakip giden yok... onu bunu begenmeyen biri yok,dır dır yok... valla buyuk bir iyilik yaptin giderayak allah razi olsun, yoksa ben omurboyu cekerdim seni boyle dedim
O da bu kahkaha atti,vay be bukadar mi kotuydum ben dedi..
Ben kardesinle,enistelerinle,bacanagimla da gorusmek konusmak isterim dedi. Onlari da aramak isterim dedi. Iyi de sen ararsin da onlar senle konusmak isterler mi acaba dedim? Senin ismini bile gecirmiyorlar ki dedim.. ben ne yaptim onlara yaa kimbilir nasil anlattin beni onlara dedi. Yoo dedim konusmadim bile, onlar goruyorlardi zaten neyin ne oldugunu dedim.
Ben ne yaptim ki bu insanlara bukadar dedi.
Peki niye kiziyorlar bana dedi?
30 yasinda iki cocuklu genc bi kadini ortada sebep yokken bir hic ugruna birakip gittin dedim. Ki beni biliyorlar, kotu bir insan da degilim.. bunlari haketmedegimi dusunuyorlar dedim!
Baska arkadaslarim da oyle, sana ofkeliler.. oysaki hakkinda hic kotu birsey dememistim dedim. Msj yazismalarini gosterebilirim hatta dedim!
Ben arkadaslarima senin hakkinda hic kotu birsey demiyorum dedi. Arkadaslarim da uzuluyor hatta gozleri doluyor dedi. Onlara da diyorum , ben dunyanin ennn evlenilesi insaniyla evliydim. En duzgun,en fedakar, en hanimefendi,en uyumlu.. ben onla bile anlasamamisken baskasiyla hayatta yapamam,evlenemem demis.. bazi seyler efendilikle olmuyor ama iste demis.
Valla ben 3_5 yila kalmadan evlenebilirim X dedim. 70 yasina kdr boyle tek kalacak degilim dedim. Zaten evlilikten bisey anlamadim,birsey de gormedim.. yolun basindayiz. Dogru duzgun biri cikarsa neden olmasin? Ben evlenirim valla, bak ozgurum artik 2aya da bosancaz bak , oh bee yasasin ozgurluk deyip guldum
Cidden evlenir misin? Vayy be mezig dedi..
E oyle tabi oglum.. ne uzulecekmiyim bir de. Allah razi olsun,kurtardin beni dedim...
O da bi kahkaha atti sonra...
Ne garip dimi?hic bosaniyor gibi degiliz dedi..
Aslinda beni bosanmaya ikna eden sensin. En son ki konusmamizda iyi tamam bana ayri ev aç, ben kardesime yakin yerden eve cikarim. Bakici/kres tutar cocuklara da bakarim dedin.. kararli olusunu gordum dedi. Birde baktim ki senin de bosanmamak icin caban yok.. brnim de yok.. bosanalim madem dedim,dedi.
(Sanki aglayip zolirlayan bosanmayakim ysoma etme diyen, ev alip ayri eve cikalim diyen ben degilmisim, evlilik terapisine gidelim diyen ben degilmisim gibi... suçu bana da atmaya calisti sanirim)
Beni istemeyeni ben hic istemem napcaktim ki baska, cikis yolu mu biraktin bana dedim? Ben de dusundum, olacagi yok.. evet bosanalim ozmn dedim,dedim. Dogru karar oldugunu dusunuyorum. Biz es olarak yapamazmisiz, valla icimde rahat benim. Gidince daha da mutlu olacagimiza inaniyorum cocuklarimla... eskileri acmaya gerek yok. Biran once olsun bitsin dedim.
Seni gayet iyi gordum mezig dedi. Tabi yaa yas mi tutacam oglum dedim. Gayetvse mutluyum.arkadaslarim bile sasiriyorlar dedim. Atlattim bitti gitti dedim.. uzulmeyede degmez dedim. Hap mi kullaniyorsun dediler dedim. Yoo ihtiyac mi var ki diyorum dedim?
Hayretle dinledi,dusundu,sasirdi,guldu...
Ayrilirken arabasina da binmedim eve birakacakti beni... oldu gorusuruz deyip ayrildim..1 saat yol geldim gecenin 10bucugunda. Uzgundu. Umurumda da degildi ! Epeyce dalga gectim, yerin dibine gomdüm onu.. iyi de oldu az bile yaptim.
2aya bosaniyoruz kismetse. Gun vermisler. Haftaya da işime basliyorum.
yeni hayat beni bekliyor arkadaslar..
Firsat buldukca yazarim sizlere..
Siz konuyu yanlis anlamissiniz... ilk msj ustunden yuzlerce yazi yazildi.. durumlar degisti.. esim ek is yapiyor ve ayligi 15 bin civari sanirim. Kira gelirleri de basladi.. luksle seksiligin ne ilgisi var? Hic boyle birsey yazdigimi hatirlamiyorum? Seksilikle edepsizligin ne ilgisi var? Adamin dedigi dişi karakter degilsin lafı. Evet disilik yok bende ama kişilik saglam ! Dişi olmak zorunda da degilim zaten. Kimse 4. 4 luk olmak zorunda da degil. Bu da benim kusurum olsun madem esimin onca yanlisina karsin!Esiniz baya sonradan gorme. Esim esinizden biraz daha fazla kazaniyor ama hic luks araclar icerisinde, luks luks yasamiyoruz. :F 5 lira aliyor diye iyice kendini bisey sanmis. Sizin maasta birlesince tabi...
Cevremde +10bin civari evine para girenler var onlarda normal bir sitede yasiyor ve normal bir arabalari var. Hic villada yasayip, luks araclara binen gormedim 10bin parayla
Ama seksi bir kadin gormek istemesinin bununla ilgisi oldugunu dusunmuyorum ve seksi olmak icin ailede edepsiz yetistirilmek gerekmiyor. Ozetle siz esiniz luks seviyor diye seksi kadin istedigini saniyorsunuz. Esinizse seksi olmayisinizi duzgun yetistirilmeniz saniyor. Valla ikiniz de bir garipsiniz ve birbirinizi anlayamiyorsunuz bu evlilik patlar.
Siz konuyu yanlis anlamissiniz... ilk msj ustunden yuzlerce yazi yazildi.. durumlar degisti.. esim ek is yapiyor ve ayligi 15 bin civari sanirim. Kira gelirleri de basladi.. luksle seksiligin ne ilgisi var? Hic boyle birsey yazdigimi hatirlamiyorum? Seksilikle edepsizligin ne ilgisi var? Adamin dedigi dişi karakter degilsin lafı. Evet disilik yok bende ama kişilik saglam ! Dişi olmak zorunda da degilim zaten. Kimse 4. 4 luk olmak zorunda da degil. Bu da benim kusurum olsun madem esimin onca yanlisina karsin!
Ayrica patlar demene gerek yok. Zaten bosaniyoruz17 _24. Sayfalara ve 32 den sonrasina da goz atin.
Oyle veya boyle karsilikli olarak bitirdik.
Birbirimizi yipratmaya gerek yoktu...
Eşinde narsistlik varmış konu sahibinin cnm . Kadın ne yapsa yaranamıyordu eşine.Nebiliyim luks sevmesiyle alakasi yoksa niye maasini luksunu onca paragraf yazdiniz? Ben de adam luks seviyor diye sizi seksi gormek istiyor olarak dusundugunuzu dusundum.
Asil sorun cinsellik, disilik ama isin icinde maddi durumunuzu anlatmissiniz ve ailenizin sizi cok iyi, naif yetistirmis olmasindan esiniz sikayetleniyor filan Bir baglanti vardir heralde dedim.
Neyse iyi bir karar olmus sizin icin.
Eşinde narsistlik varmış konu sahibinin cnm . Kadın ne yapsa yaranamıyordu eşine.
Aslında yinede denemiş eşi artık soğudum bitsin diye diretmiş . Sonradanda boşanma protokolü hazırlarken uyanıklık yapmaya da çalışmış ama hanımefendi en sonunda sorunsuz Orta yolu buldu. Denememiş olsa haklısın . Üstüne birde beyefendi herkese cinsellik yüzünden ayrıldıklarını anlatmış pek normal bir tip değil yani.Narsistte olabilir ama yinede seksi kadin istemesini buna baglamak pek dogru degil. Bunu isteyen her erkek asiri egolu veya narsist degil ki.
Konu sahibi, "ben zaten seksi veya disi degilim" diyor. Dese ki zaten seksiyim ama begenmiyor, begendiremiyorum ne yaptiysam o zaman anlardim.
Aslında yinede denemiş eşi artık soğudum bitsin diye diretmiş . Sonradanda boşanma protokolü hazırlarken uyanıklık yapmaya da çalışmış ama hanımefendi en sonunda sorunsuz Orta yolu buldu. Denememiş olsa haklısın . Üstüne birde beyefendi herkese cinsellik yüzünden ayrıldıklarını anlatmış pek normal bir tip değil yani.
İlerleyen sayfalarda açıklama yaptı ama eşi kafaya koymuş boşanmayı konu sahibi de kabullendi artık.Ben hic denemedigini dusundum cunku konuyu yazarken orayi atlamis.
Uhuuu abla ne laf sokmussun helal valla adam yerin dibine girmistirr off ben bile suan etkilendim onu dusenemiyorum en iyisi o kendisine 70 lik raki acsin bu gece yanina da buz gibi su sabaha kadar anca sindirir belkiArkadaslar merhaba,
Gecen gun esimle uzun bi aradan sonra ilk defa bulustuk yemek yedik yuzyuze gorusup protokolu imzalayalim diye.
Sanki daha yeni yeni tanisan,birbirini anlamaya calisan, uzun sure gorusememis iki dost gibiydik. Degisik bir durumdu yani.
Esim dediki, eeee nasil gidiyor bekar hayati alistin mi dedi? Benim icin degisen hic birsey olmadi dedi..
Oooo dedim benim hayatim degisti resmen deyip bi kahkaha attim. Yemek yok utu yok bulasik derdi yok. ev kirlenmiyor..evde sigara kokusu yok. Birakip birakip giden yok... onu bunu begenmeyen biri yok,dır dır yok... valla buyuk bir iyilik yaptin giderayak allah razi olsun, yoksa ben omurboyu cekerdim seni boyle dedim
Ben kardesinle,enistelerinle,bacanagimla da gorusmek konusmak isterim dedi. Onlari da aramak isterim dedi. Iyi de sen ararsin da onlar senle konusmak isterler mi acaba dedim? Senin ismini bile gecirmiyorlar ki dedim.. ben ne yaptim onlara yaa kimbilir nasil anlattin beni onlara dedi. Yoo dedim konusmadim bile, onlar goruyorlardi zaten neyin ne oldugunu dedim.
30 yasinda iki cocuklu genc bi kadini ortada sebep yokken bir hic ugruna birakip gittin dedim. Ki beni biliyorlar, kotu bir insan da degilim.. bunlari haketmedegimi dusunuyorlar dedim!
Baska arkadaslarim da oyle, sana ofkeliler.. oysaki hakkinda hic kotu birsey dememistim dedim. Msj yazismalarini gosterebilirim hatta dedim!
Ben arkadaslarima senin hakkinda hic kotu birsey demiyorum dedi. Arkadaslarim da uzuluyor hatta gozleri doluyor dedi. Onlara da diyorum , ben dunyanin ennn evlenilesi insaniyla evliydim. En duzgun,en fedakar, en hanimefendi,en uyumlu.. ben onla bile anlasamamisken baskasiyla hayatta yapamam,evlenemem demis.. bazi seyler efendilikle olmuyor ama iste demis.
Valla ben 3_5 yila kalmadan evlenebilirim X dedim. 70 yasina kdr boyle tek kalacak degilim dedim. Zaten evlilikten bisey anlamadim,birsey de gormedim.. yolun basindayiz. Dogru duzgun biri cikarsa neden olmasin? Ben evlenirim valla, bak ozgurum artik 2aya da bosancaz bak , oh bee yasasin ozgurluk deyip guldum
E oyle tabi oglum.. ne uzulecekmiyim bir de. Allah razi olsun,kurtardin beni dedim...
Aslinda beni bosanmaya ikna eden sensin. En son ki konusmamizda iyi tamam bana ayri ev aç, ben kardesime yakin yerden eve cikarim. Bakici/kres tutar cocuklara da bakarim dedin.. kararli olusunu gordum dedi. Birde baktim ki senin de bosanmamak icin caban yok.. brnim de yok.. bosanalim madem dedim,dedi.
(Sanki aglayip zirlayan bosanmayalim yapma etme diyen, ev alip ayri eve cikalim diyen ben degilmisim, evlilik terapisine gidelim diyen ben degilmisim gibi... suçu bana da atmaya calisti sanirim)
Beni istemeyeni ben hic istemem napcaktim ki baska, cikis yolu mu biraktin bana dedim? Ben de dusundum, olacagi yok.. evet bosanalim ozmn dedim,dedim. Dogru karar oldugunu dusunuyorum. Biz es olarak yapamazmisiz, valla icimde rahat benim. Gidince daha da mutlu olacagimiza inaniyorum cocuklarimla... eskileri acmaya gerek yok. Biran once olsun bitsin boşanalım dedim.
Hatta gel hayatimin en guzel imzasini atayim da bitirelim şu işi dedim ve imzaladim protokolu de.
Seni gayet iyi gordum mezig dedi. Tabi yaa yas mi tutacam oglum dedim. Gayet de mutluyum.arkadaslarim bile sasiriyorlar dedim. Atlattim bitti gitti dedim.. uzulmeye de degmez dedim. Hap mi kullaniyorsun diyorlar hatta dedim. Yoo ihtiyac mi var ki diyorum dedim?
Ayrilirken arabasina da binmedim eve birakacakti beni... oldu gorusuruz deyip ayrildim..1 saat yol geldim gecenin 10bucugunda. Uzgundu. Umurumda da degildi ! Epeyce dalga gectim, yerin dibine gomdüm onu.. iyi de oldu az bile yaptim.
Protokol sartlari istediginiz gibi mi?Arkadaslar merhaba,
(Sanki aglayip zirlayan bosanmayalim yapma etme diyen, ev alip ayri eve cikalim diyen ben degilmisim, evlilik terapisine gidelim diyen ben degilmisim gibi... suçu bana da atmaya calisti sanirim)
Beni istemeyeni ben hic istemem napcaktim ki baska, cikis yolu mu biraktin bana dedim? Ben de dusundum, olacagi yok.. evet bosanalim ozmn dedim,dedim. Dogru karar oldugunu dusunuyorum. Biz es olarak yapamazmisiz, valla icimde rahat benim. Gidince daha da mutlu olacagimiza inaniyorum cocuklarimla... eskileri acmaya gerek yok. Biran once olsun bitsin boşanalım dedim.
Hatta gel hayatimin en guzel imzasini atayim da bitirelim şu işi dedim ve imzaladim protokolu de.
Seni gayet iyi gordum mezig dedi. Tabi yaa yas mi tutacam oglum dedim. Gayet de mutluyum.arkadaslarim bile sasiriyorlar dedim. Atlattim bitti gitti dedim.. uzulmeye de degmez dedim. Hap mi kullaniyorsun diyorlar hatta dedim. Yoo ihtiyac mi var ki diyorum dedim?
Ayyy cok guldurdunn beniii cok sagol :))Uhuuu abla ne laf sokmussun helal valla adam yerin dibine girmistirr off ben bile suan etkilendim onu dusenemiyorum en iyisi o kendisine 70 lik raki acsin bu gece yanina da buz gibi su sabaha kadar anca sindirir belki
Tam olarak olmasa da.... 3e. 5e bakmadan olsun bitsin istedim. 2cocuk icin 1500 nafaka verdi. 2cocugun kres masrafi zaten servisi yemegi vs 3000 e yakin. Bu cocuklarin ust baş, yemek, sosyal etkinlikleri, yeme icmesi varProtokol sartlari istediginiz gibi mi?
Kizzz avukat olarak seni secseydim keske :))İlerleyen sayfalarda açıklama yaptı ama eşi kafaya koymuş boşanmayı konu sahibi de kabullendi artık.
Yanlış anlamayı da düzeltmeyim mi yaniKizzz avukat olarak seni secseydim keske :))
Ben daha önce de fazla bir şey vermecegini yazmistim ama maasina oranla bu kadar az olmamalıydi. Zaten baba anneden boşanınca çocuktan da bosanmis oluyor gibi. Sonra hiçbir sorumluluk almıyorlar. Sanırim ev için de para vermeyecek. Verecek demiştiniz daha önce.Tam olarak olmasa da.... 3e. 5e bakmadan olsun bitsin istedim. 2cocuk icin 1500 nafaka verdi. 2cocugun kres masrafi zaten servisi yemegi vs 3000 e yakin. Bu cocuklarin ust baş, yemek, sosyal etkinlikleri, yeme icmesi var
Ben hem ev gecindiririm hem cocuklara bakarim hem de kendime bakarim artik...
1000 tl den bu fiyata cikti.
Akıl sagligimdan olmak istemiyorum. Defolsun gitsin
Imzaladim bitti. 2aya gün vermisler
Yanlış anlaşılmalar itinayla düzeltilirKizzz avukat olarak seni secseydim keske :))