Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Bir de bitsin gitsin diye nafakayı az istemissiniz ama sonradan nafaka arttırımı davası açın açılıyorsa. 15bine bin beş yüz çok az iki çocuk için.

Kim ne yaparsa kendine yapıyor aslında. Umarım çok mutlu olursunuz ve bu adam da eski yuvasının sıcaklığını çok arar inşallah. İki yavrun , gül gibi bir eşin varken ve ortada hiç sorun da yokken, yuvasına dağıtana adam bile denmez.

Mezig hanım nasılsınız?Yeni iş yerinize başladınız mı?Merak ettim sizi.

Merhaba arkadaslar,
Uzun suredir yazmiyordum..

Yeni gorev yerime basladim gecen hafta..
Tam anlamiyla cennete dustum diyebilirim
Mudurumuz cok iyi. Izinlerde sıkıntı yok.
Is anlaminda cok sakiniz. Bana oda tahsis edildi(bostaymis) odaya gireeken kapi calip giriyorlar hatta.. musteriler beni mufettis saniyor, hatta bir kac kisi mudure bile sormus mufettis mi kim bu diye.. nerden geldigim merak konusu.. personel cok iyi,cok saygililar, mevzuat anlaminda ne dersen o olsun diyorlar. Sohbet de iyi. Mudurle beraber 3 arkadas ozel aracla gidip geliyoruz. O anlamda da rahatim. Is de rahat.
Cennete dussem bu kdr olurdum
Masallah deyin lutfeeennn

Aralik sonu bosanma davamiz var

Cocuklari da krese baslattim. Ama babaamm diyorlar. Daimi pedagog bulmam lazim.. cocuklarin gelisimi icin. Biraz asabiyet ve hircinliklari var..

Ozetle arkadaslar,
Ailem yanimda,maddi sıkıntım yok,işim gayet rahatt,cocuklarimin okulda duzenleri var(biraz destege ihtiyaclari var gerci).. istanbukun cilesinden de kurtuldum..
HUZUR BULDUM arkadaslar. Cok sukurr
Obur aya da bosanip kurtulacagim kismetsee..
Gelismeleri yazarim tekrar
Seviyorum sizleri,cok sagolun..

*** esim kutuphanede ders calisio gece gunduz. 2hafta sonra sinavi var. Geldigimizden beri cocuklari da gormeye gelemedi halen..
Velhasil adam hala ders pesinde,evli de olsam birsey degismeyecekmis. Adam yine yok ortada . Dogru bir karar verdigimi bir kez daha gormus oldum
Kv_kp. Hicbiriyle konusmadimm. Ama Onlar haftada bir cocuklari ariyor bensiz..

İyi olmanıza çok sevindim.İnşallah daha daha iyi olursunuz.İşinizde rahat olunca çocuklarınızada harcayacağınız enerjiniz daha çok olur.Minikler içinde yeni düzenlerine alışmak biraz zaman ister.Ailenizde bu konuda size yardımcı olacaklardır eminim.Herşey gönlünüzce olsun.

Kesinlikle aynı fikirdeyim
Biraz abartı olmuş, insanlarla sokakta göz göze geliyorum falan, direkt kıskandırma cümleleri.
Sessiz ve cool davranmak bence çok daha hoş olurdu. Siz zaten belli ki asil bir kadınsınız, öyle oğlumlu cümleler özgürüm demeler bence üstünüzde eğreti durmuştur..
Neyse dilerim hayırlısı olur hakkınızda.

İkinizde psikoloğa gidin.
Ayrıca mesajın başında şukadar maaş alıyorum demenin konu ile alakası nedir

ANLAMADIM.

Güzel gelismeler olmus huzurlu olmaniza,aldiginiz karardan mutlu olmaniza sevindim.
Daha güzel olsun insallah.Yolunuz aydinlik olsun her daim.
Sevgiler..❤

Eşinin mantığı çok itici geldi.
Ne demek kadınlığınla eve bağla. Önce karakter gelir Herşeyden öncd ve yoğun çalışan birisin. O sevgi gösterecek ki sende ona yaklaşacaksın aşk olmadan meşk olmaz.

Sana bisey söyliyim mi cok isveli , cilveli olsaydın da bu sefer acaba beni aldatır mı diye düşünürdü. Cünkü düşünmeyecek olsa bastan hanım hanımcık birini aramazdı. Adam herseyi senden bekliyor gibi geliyor bana. En azından ev islerine yardım etsin , ikiniz de çalışıyormussunuz . Evlilik dedigin hep aşkla giden birsey degil ki . Eşin bencil birisi ve dediğin gibi kendini vazgeçilmez sanıyor. Oysa bubkadar şeyi kaldirabildigin icin ve ona bu kadar destek verdigin icin sen daha degerlisin.

Arkadaslar merhaba.. cuma itibariyle bosandik. Ben annem ve kardesimle gittim. Erkek Kardesim yanimdaydi hep. O da avukatiyla geldi. Benim de avumatim vardi. Selamlastik.kardesimle sarildi vs.. durusmaya girdik ve bitti...
Onu zayiflamis gordum,gozlerinin feri yoktu..
Ama yuzu gulen yine bendim.. kafam rahatladi gercekten de..
Ordan da eski sb me arkadaslarima gittim. Gayet iyi gorunuyorsun,yuzun guluyor,burdan giderken zayiflamistin kilo da almissin..mutlusun belli ki dediler
Mudurum de oyle soyledi,seni iyi gormek beni cok mutlu etti ona degmezdi dediler...

Neyse ordan eski evimize gittim esyalarimi toplamaya.. nakliyeciler vardi.. kayinvalidem evdeydi iste..mecburi gittim elini opup esyalarimi toplamaya koyuldum.. annem ve kardesim de vardi evde.. kv nin yaninda bile durmadim. O aglamakliydi duygu somurusu yapti kendince,umurum bile olmadi.. bin kez beter olun sizler yuzunden boyle olduk diyebildim icimden..

Yan komsum geldi. Gidiyor olusuma cok uzgundu. Ya dedim hayirlisi boyleymis uzulmeye gerek yok dedim. Yaa nasil boyle sakin sabirli iyi huylusun hala dedi. Hala allah herkesin gonlune goresini versin diyebiliyorsun dedi.. adam koskoca evi,ailesini dagitti gitti hic ugruna dedi..demekki sevmemis seni dedi. Cok kiziyorum ona, agir kusurlu olan oydu aslinda dedi. Hircin,bencil,sabirsiz ne yapabilirimki dedim. Cocuklugunda sevgisiz yetismis belli ki dedim. Şu saatten sonra benden uzak dursun dedim
Allah goruyor,biliyor dedim. Kendimi uzmek istemiyorum sadece olan oldu dedim. Baskasi olsa evi baslarina yıkardi sen cok iyi niyetlisin dedi.. kv ler de cok uzuluyorlar gidisine,boyle olmaniza,cocuklara dedi...

Buarada,esim hala arkadasinda homeoffice de kaliomus evlerine gelmiomus(kv bile gidip bakmis nerde kalio bu diye)
Annesi hergun fenalasip agliomus.. oglum da gelmio yanima artik diye. Komsumuz hatta esimi aramis gel cabuk annen cok kotu oglum bi bak fenalasio aglio diye.. te 2 saat sonra gelmis ve giderken komsuya da demiski omurboyu annemle mi kalcam ,aliscak o da demis.. o cok sewdigi ,surekli dibimizde tuttugu anne ve babasini bile 30dk lik mesafede gelip gormuyor artik..
Garezin bana miydi, benleyken diplerinden ayrilmiodun ama diyorum icimden de..
Onu goren herkes bi degisik olmus bu ,çökmüs diyor.. eskisi gibi degil diyorlar. Param var diyordu simdi annesinden borc istemis.

Bazen dusununce bin beter olsunlar, kendi dengi gibi beter biriyle evlensin de dunya kac bucak gorsun diyorum.. bazen dönüyorum allah'ından bulsunlar.. allah a havale ettim hepsini..
Durumlar bu..

(Durusmaya gidecegim gecen hafta coook mutsuzdum dokunsalar agliodum gizlice,sonumuz boyle mi olacakti diye..)
Neyse cesaretimi topladim durusmaya aglamadan girip ciktim.esyalarimi aldim geldim cok sukur.. son kez el operken kv hakkini helal et dedi. Cevap bile vermedim.

Tesekkur ederim dualariniz icin de

Son düzenleme:
Geçmiş olsun mezig hanım.Sizi merak etmiştim.Yazdığınızı görünce sevindim.Hakkınızda hayırlısı olsun.Eski eşiniz daha çok pişmanlık çeker buna eminim.Çocuklarla iletişimi nasıl?Anlaştığınız konudaki parayı ödedi mi? Çocuklarınızla ailenizle sağlıklı,huzurlu ve çok mutlu bir ömrünüz olur inşallah.Bu forumda hikayesini okuyup sürekli sizin için dua edenlerdenim.Rabbim tarafından güzel kapılar sizin ve çocuklarınız için açılsın inşallah.

Mutlu olmanıza çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda . Nasıl kolay vazgeciliyor böyle duydukça gördükçe üzülüyorum gerçekten. Bu zamana kadar hiç mi bu adamın kafasına dank edip sizinle konuşma talebi olmadı hep mi boşanmanın harika olduğu kanisindaydi pislik .görsünler şimdi günlerini özellikle o dusuncesiz anası babası. Peki maddi olarak haklarınızı alabildiniz mi ?umarım o adama inat almissinizdır. Mutlu olursunuz inş bundan sonra

Cok tesekkurler.. ben de bosanamam yapamam ben nolcam cocuklar nolcak elaleme ne diyecegim ailem ne kdr uzulur.. yeni duzen nasil yaparim diyordum...
Oyle olmuyormus arkadaslar kafada bitirince biran once bitsin gitsin diyorsunuz,yoluma bakayim diyorsunuz..

Ailemin yaninda sefadayim..cocuklarim yanimda ailem yanimda.. ozgurum. Surekli dir dir eden,birakip birakip spora giden bi esim yok,begenmeyen laf soyleyen biri yok, kv_kp tartismasi yok.. kaba saba,,gorgusuzce hareketlerden de kurtuldum. Cocuklarima diledigim gibi bakiyorum,anne oldugumun farkina vardim, baskasinin onayini beklememe gerek yok.. laf sokmalar yok,diretmeler yok.. artik o ev yok.
Mutluyumm yaaa.. tek dedigim sey , degmeyecek biri ve ailesi icin bosa katlanmisim sabretmisim kendimi maddi ve manevi kullandirmisim kendimi uzmusum... yanlarinda oldugum teselli ettigim,saygili davrandigim,alttan aldigim,maddi destek verdigim gunlere yazik diyorum.
Ama yine de uzulmuyorum. Cocuklarimin dunyaya gelmesi icin evlenmemiz gerekiomus demekki. Demekki birsekilde hayatimin kosesinde olmasi gerekiyormus..
Bin beter olsun hepsi de. Hicbiri umurumda bile degil. Uzulmus bayilmis kahrolmus ölmüş... ben yoluma bakiyorum. Sanirim manevi yonden gucluyum. Aglayio zirlamayi kendimi acindirmayi derdimi orda burda anlatmayi,insanlari derdimle bogmayi sewmiyorum.. nihai sona geldik artik.
Esim mahkeme gunu bile kendince laf atti espri yapmaya kalkti..
Boyle sacma esprileri sevmiyorum bari burda yapma dedim avukati da vardi..

Hakikaten bitirmisim yaa.. hic zor olmuyormus hayir sewmiyorum demek.. cok sewdigin birini artik istememek,yuzune bakmamak..
Guclu olmak,cesaretli davranmak lazim,sizi istemeyeni siz de sevmeyin,kendinizi kullandirmayin. Ben degmeyecegini,sonucun asla degismeyecegini gordum.. tartismalar anlamsiz. Peki deyip efendice arkana bakmadan cekip gitmek en iyisiydi. Ben bana yakisani yaptim. Evet benim gibisini bulamaz. Kimse boyle bosanmaz,dunyayi dar ederdi..
Dilerim benim tam zittim birini bulur.. beni anlar. Bin pisman olur hatasini anlar. Ben ne yaptim der. Cocuklarimin en guzel gunlerine uzagim der. Hicbirseyi eskisi gibi olmasin. Beni uzdugu kadar kendi de uzulsun. Ben yoluma devam ederim bir sekilde.. can sagligi olsun,dostlar olsun,ailem olsun yanimda yeter.. dustuysek kalkariz bir sekilde. Hayat guzel,yasamak guzel.. ölüme care yok sadece...

Seviyorum sizleri. Dualarinizi eksik etmeyin yeter

Bundan sonra hep mutlu okun dilerim. Mutlu kafasu rahat olnana cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…