- 28 Eylül 2015
- 5.361
- 15.130
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetemez burdaki kadınlara birlik olur hakkında geliriz evelallah da değmez ama.Emin ol o o çenesiyle bir orduya yeter
Agzini acti mi susmaz,hep o haklidir cunku bencildir empati yapamaz sen de haklisin diyemez. Ama ben ama benn, sen de oyle yapsaydin, boyle yaptin da ben mi eve gelmedim der, o zaman oyle demeseydin der.. en son he der gecersin
Arkadaslarr
Bugun birsey ogrendim...
Gecen hafta yeni bakici baslamisti bize.
Annemle beraber bakiyorlar...
Neyse..
Annem bugun dr a gitmis kardesimle. Bakicinin yanina da yan komsumuzu cagirmis.
Komsumuz bakiciya beni sevdigini falan da soylemis.
( Esimde dun cocuklari gormeye geldiginde bakici teyzeyi evine birakip yolda sohbet etmis tanismislar
Bakici teyze esimi begenmemis cok konusuyor,egolu,havali,mal kaçırir bu sizden demis anneme. Damadini hic gozum tutmadi demis. )
Bugun komsumla bakici evde yalniz kalinca esimden konusmuslar, kv nin elini bile opmedi oglan cok kaba saygisiz demis. Komsum da esimi savunmus falan..
Bakici da diyor ki oglanin yaptigi ayıp ortada neyini savunuyor bana, durust gelmedi bana komsunuz demis.
Gelelim asıl konuya...
Bakicimizla komsum bugun evde yalnizken, komsum demiski cocuklarin kayinvalidesi senin telefonunu istiyor demis bakici teyzeye. O da ben ev sahibinin haberi olmadan ben kimseye numarami veremem demis!!!
Sonra komsum da kendi telefonundan kayinvalidemi arayip cocuklarla konusturmus.
Bakici teyze bunlari anneme anlatmis tabi hepsini. Insanlara guvenme,komsunuza da demis! Gelip benden telefon istemesi, senin evine gelip yoklugunu firsat bilir gibi cocuklarla konusturmasini da dogru bulmadim, dikkatli ol demis!!
Cok sasirdim.... kayinvalidem insanlari kullanmayi sever. Gecen ay hatta komsumu arayip git bi bak cocuklarima bakabiliyorlar mi,torunlarim iyi mi git bak haber et bana demis. Komsum da demis ki, annesi yaninda ananesi yaninda e bakici da var neyini merak ediyorsun deyip terslemis. Hatta anneme anlatip ordan buraya beni maşa gibi kullaniyor aklinca demis!
Simdi ne oldu da kayinvalideme döndü tekrar,onun dedigini yapiyor gecen ay boyle diyen benim derdimle uzulen kadin??
Ne olmus olabilir ki... komsumun da kayinvalidemin de yaptigi cok ayip(aklinca beni aramayip ben torunlarimi sen olmasan da gorurum,heryerden yeterim size demek istiyor!)
Kurnazliga bak
Canım bakici teyze sen olmadigin surece o komsuyu eve kabul etmesin tabi annende ayni sekilde birsey uydursunlar hep kadibda anlar belki gelmez birdaha.Arkadaslarr
Bugun birsey ogrendim...
Gecen hafta yeni bakici baslamisti bize.
Annemle beraber bakiyorlar...
Neyse..
Annem bugun dr a gitmis kardesimle. Bakicinin yanina da yan komsumuzu cagirmis.
Komsumuz bakiciya beni sevdigini falan da soylemis.
( Esimde dun cocuklari gormeye geldiginde bakici teyzeyi evine birakip yolda sohbet etmis tanismislar
Bakici teyze esimi begenmemis cok konusuyor,egolu,havali,mal kaçırir bu sizden demis anneme. Damadini hic gozum tutmadi demis. )
Bugun komsumla bakici evde yalniz kalinca esimden konusmuslar, kv nin elini bile opmedi oglan cok kaba saygisiz demis. Komsum da esimi savunmus falan..
Bakici da diyor ki oglanin yaptigi ayıp ortada neyini savunuyor bana, durust gelmedi bana komsunuz demis.
Gelelim asıl konuya...
Bakicimizla komsum bugun evde yalnizken, komsum demiski cocuklarin kayinvalidesi senin telefonunu istiyor demis bakici teyzeye. O da ben ev sahibinin haberi olmadan ben kimseye numarami veremem demis!!!
Sonra komsum da kendi telefonundan kayinvalidemi arayip cocuklarla konusturmus.
Bakici teyze bunlari anneme anlatmis tabi hepsini. Insanlara guvenme,komsunuza da demis! Gelip benden telefon istemesi, senin evine gelip yoklugunu firsat bilir gibi cocuklarla konusturmasini da dogru bulmadim, dikkatli ol demis!!
Cok sasirdim.... kayinvalidem insanlari kullanmayi sever. Gecen ay hatta komsumu arayip git bi bak cocuklarima bakabiliyorlar mi,torunlarim iyi mi git bak haber et bana demis. Komsum da demis ki, annesi yaninda ananesi yaninda e bakici da var neyini merak ediyorsun deyip terslemis. Hatta anneme anlatip ordan buraya beni maşa gibi kullaniyor aklinca demis!
Simdi ne oldu da kayinvalideme döndü tekrar,onun dedigini yapiyor gecen ay boyle diyen benim derdimle uzulen kadin??
Ne olmus olabilir ki... komsumun da kayinvalidemin de yaptigi cok ayip(aklinca beni aramayip ben torunlarimi sen olmasan da gorurum,heryerden yeterim size demek istiyor!)
Kurnazliga bak
Beraber oturduğumuz icin ayrılıyoruz zaten. Özel hayatımız olmadığı icin,aidiyet kuramadigim icin,özgür olamadığımız icin..bazi şeyler tam oturmadığı icin esim bunlari sorun yapti.Hala çocuk bahanesiyle sizi sık sık arıyormuş boşanmayıda hazmedemiyorki okadar sinir yapmış.bence bu annesinin etkisinde evliliğinizi bozanda beraber oturmanız belkide.boşanmayı biraz ağırdan alsanız oda tam istemiyor gibi
Kendim henüz evlenmedim ama bu tür örnekleri cok duyar ve okur oldum. Is arkadasim da cok severek evlenmis 4 sene evvel. Ondna önce de 2 sene boyunca iliski yasamislar, gezmisler tozmuslar. Simdi 3 yasinda dünya tatlisi bir kizlari var ama is arkadasim kendisini iyice birakmis. Her kadin zayif olacak diye bir sey asla yok ama 100 kiloyu gecti (boyu 160 civari), sac ve bakim hic yok. Esinden bahsederken "icimden gelmiyor, o istiyor ama ben hep red ediyorum" diyor, tüm hayatlarini kizlari üzerine kurmuslar. Bunlari duyunca gercekten cok korkuyorum. Evlendikten sonra bu duruma düsmek istemem asla. Tabiki cocuk olunca hayatin anlami o oluveriyor ama kendimizi ve evlililigimizi de unutmamamiz gerekmiyor mu? Yanlis mi düsünüyorum? Davulun sesi uzaktan güzel geldigi icin tabiki kimseyi de yargilamiyorum. Sadece ciddi anlamda korkmaya basladim.konu girişini okudum, aradan aylar geçmiş sonuç ne oldu
bende 3-4 kez red ettim, bişye küsmüştüm ama neydi hatırlayamadım .:)
yemin etmiş o gelmeden elimi sürmem diye
baktım 2 hafta oldu yanaşmıyor ben gittim yanaştım öyle barıştık
karşı komşum da eşi kendine bakmayı özen gösteren biri kadın pek umursamaz
çocuk bahanesiyle kadın yatakları ayırdı sonra soğukluk girdi , 3 yıldır ayrı odalarda kalıyorlar
cinsel ilişki yılda 1 -2 falan, ikisininde bir müacelesi yok , evli kalma sebebleri çocuk
Merhaba moralinizi bozmak istemem amaKonuyu acali biraz sure olmus.. ama "hanfendilik" konusundan ben de muzdaribim. Hep asil takildim kendime yakistirmadigim seyleri yapmadim mesela. Ailem tutucu falan da degildir hani yasaklar vs oyle cok konusulmadi baski olmadi ama mesela ben esimle opusmeden evlendim. Arabasina nisanlanmadan once hic binmedim. Parkta cafede orda burda gizli gizli opusmeyi falan yakistirmadim kendime. Hep insanlarin oldugu yerde bulustuk falan. El ele yururduk sarilirdik ama.. baska yok.
Evlenince icimden azgin bi kadin cikcak saniyodu heralde..
3yil oldu evleneli. 2ye yaklasti bi kizim var. Dogum sonrasi zaten pek ilgimi cekmeyen cinsellik iyice sekteye ugradi sayemde. Prolaktin(sut hormonu) de bunun sebebi belki ama bilemiyorum . Onca is arasinda gece olunca sevismek zorunda olmak bana skıci geldi.Canim da istemedi tahrik olmadim.on sevisme falan da olmadan olsun bitsin modundaydim. Cok kavgalar ettik falan. Gerci ben calismiyorum. Bebegim zor bi bebekti dogdugundan beri. Hani gercekten her cocuk bir degil kizimla emsal tam 4cocuk uslu mesela. Anneleri herseye vakit ayirabiliyor. Ben ev islerimi yapamadim yemekti suydu buydu hersey yarim yamalak oldu. Bunca yogunluk arasinda kafamda dolasik yumagiyla gezerken dis fircalayamayip bi goz kalemi suremezken birakin goz kalemini elime nemlendirici suremezken.. yani sex falan aklima gelmedi ki..
Oncesinde de zaten cok renkli degildi yani.
Afedersiniz sevisme konusunda bile "namuslu" davraniyorum. Esim once yok ben zorlamam dedi senin bilecegin is dedi ama imalarda bulunmuyor degil. Ornegin sunu da yasamadan gidicem bu dunyadan vs gibi konusur. Ima ettigi sey de oral olan seyler mesela. Ya herseyde tutucuyum. Orama dokunma burama bakma ..cocuk uyancak gorcek blmem ne.. moddan moda giremiyosun bi de cocuk uyaninca zart diye ona meme vermem gerek uyumaz ve yikanmadan vermek de istemiyorum. Herseyde tutucu ve takintiliyim galiba.. Esim de egitimli kendimi gelistirmis yuksek lisans yapmis olmamdansa belki de her istegini yerine getiriyim de varsin olsun sadece evde kadinlik yapiyim baska meziyetim olmasin isterdi bence..
Bizim ileriki halimiz gibi geldiniz sanki bana oof of.. son durum nedir.. :/
Adam boşanınca bütün kadınlar peşinden kosacak saniyor herhalde. Önüne gelenle beraber olan kadınların avucuna düşecek en fazla.Adamın gözünü seks bürümüş resmen ya. Sakın boşandıktan sonra destek olurum, yanında olurum laflarına inanmayın, bu adamın pek boş duracağını sanmıyorum ve kadınlarla eşip çoşmaya başlasın, sizi gözü görmez, hazırlıklarınızı ona göre yapın, tabi eğer boşanmaya karar verdiyseniz. Elin manyağı allasen...
Eşinle beraber olmayacaksan sadece çocuk için aynı evde yaşayacaksınız. Bu hayati eşiniz istemiyor olabilir. Bence bir sağlık probleminiz olmadigi sürece kadinlik görevinizi yapin. İsteksiz olan eşiniz olsaydı o da erkeklik görevini yapmalıydı. Evlilik hayatı bunu gerektirir.Konuyu acali biraz sure olmus.. ama "hanfendilik" konusundan ben de muzdaribim. Hep asil takildim kendime yakistirmadigim seyleri yapmadim mesela. Ailem tutucu falan da degildir hani yasaklar vs oyle cok konusulmadi baski olmadi ama mesela ben esimle opusmeden evlendim. Arabasina nisanlanmadan once hic binmedim. Parkta cafede orda burda gizli gizli opusmeyi falan yakistirmadim kendime. Hep insanlarin oldugu yerde bulustuk falan. El ele yururduk sarilirdik ama.. baska yok.
3yil oldu evleneli. 2ye yaklasti bi kizim var. Dogum sonrasi zaten pek ilgimi cekmeyen cinsellik iyice sekteye ugradi sayemde. Prolaktin(sut hormonu) de bunun sebebi belki ama bilemiyorum . Onca is arasinda gece olunca sevismek zorunda olmak bana skıci geldi.Canim da istemedi tahrik olmadim.on sevisme falan da olmadan olsun bitsin modundaydim. Cok kavgalar ettik falan. Gerci ben calismiyorum. Bebegim zor bi bebekti dogdugundan beri. Hani gercekten her cocuk bir degil kizimla emsal tam 4cocuk uslu mesela. Anneleri herseye vakit ayirabiliyor. Ben ev islerimi yapamadim yemekti suydu buydu hersey yarim yamalak oldu. Bunca yogunluk arasinda kafamda dolasik yumagiyla gezerken dis fircalayamayip bi goz kalemi suremezken birakin goz kalemini elime nemlendirici suremezken.. yani sex falan aklima gelmedi ki..
Afedersiniz sevisme konusunda bile "namuslu" davraniyorum. Esim once yok ben zorlamam dedi senin bilecegin is dedi ama imalarda bulunmuyor degil. Ornegin sunu da yasamadan gidicem bu dunyadan vs gibi konusur. Ima ettigi sey de oral olan seyler mesela. Ya herseyde tutucuyum. Orama dokunma burama bakma ..cocuk uyancak gorcek blmem ne.. moddan moda giremiyosun bi de cocuk uyaninca zart diye ona meme vermem gerek uyumaz ve yikanmadan vermek de istemiyorum. Herseyde tutucu ve takintiliyim galiba.. Esim de egitimli kendimi gelistirmis yuksek lisans yapmis olmamdansa belki de her istegini yerine getiriyim de varsin olsun sadece evde kadinlik yapiyim baska meziyetim olmasin isterdi bence..
Ben evli değilim ama içten içe böyle olacağımı düşünüyorum çünkü sevgililiği bile yaşayamadım utandım korktum. Nasıl aşılır ki bu otokontrol acabaMerhaba moralinizi bozmak istemem ama
Benim bu şekilde bi kocam olsaydı sanırım aramızdaki tek bağ çocuğumuz olurdu
Neden bu şekilde kasarak hareket ediyorsunuz ömür geçer mi
Yani şu an vermez ama adam illa ki bıkar
Bence kendi kendinizi motive edin
Ben bunların tam tersini yaptığım halde kadinlik yapamıyorsun oldu, sanırım benim eski eşim de sizin gibi isterdi ya da ne istediğini bilmiyor. Ben sizin durumuzda olsam çözüm üretmeye çalıştırdım kendinle ilgili. Benim eski eşim de on sevisme vs anlamazdı ve yapmazdı. Evlilik bence içinde cinsellik barındırıyor yoksa iki ev arkadaşı olursun olur biter. Kocanız sizi sevdiği için yine üzmeden söylemeye çalışıyor. Bence kıymetini bilip doktora gidin ve altındaki nedenleri öğrenmeye çalışın. Kendiniz için yapın bunu evlilik için değil. Çözülmesi gereken bir sorun.Konuyu acali biraz sure olmus.. ama "hanfendilik" konusundan ben de muzdaribim. Hep asil takildim kendime yakistirmadigim seyleri yapmadim mesela. Ailem tutucu falan da degildir hani yasaklar vs oyle cok konusulmadi baski olmadi ama mesela ben esimle opusmeden evlendim. Arabasina nisanlanmadan once hic binmedim. Parkta cafede orda burda gizli gizli opusmeyi falan yakistirmadim kendime. Hep insanlarin oldugu yerde bulustuk falan. El ele yururduk sarilirdik ama.. baska yok.