Fazla hanimefendisin,boşanalim diyen bir eş ve cinsel uyum..

Konunuzu başından beri takip ediyorum. Yaşadıklarınız üzücü evet ama zararın neresinden dönerseniz dönün kardır bence. Çok gençsiniz neden böyle bir adamla ömrünüz tükensin ki. İnsanı insan yapan en önemli vasıf merhamet bence ve maalesef sizin eşiniz de bu yokmuş. Anlık heyecanlar için yuvasını dağıtacak kadar !

Çocuklar açısından da en doğru kararı verdiniz. Çocuklar annenin ( bebek bile olsalar) bütün duygularını anlıyorlar.
Çocuklarınız değişecekler o gelişim geriliği vs. dediğiniz her şey yavaş yavaş düzelecek inşallah. Çünkü o mutsuz, gergin ortamdan ayrıldınız.

Ben sizin sabrınıza, iyi niyetinize hayran kaldım ben olsam asla bu kadar sakin kalamazdım.

Ve çok şanslısınız ki arkanızda duran bir aileniz var yalnız değilsiniz. Çok insan var mutsuz olup da arkasında duran bir ailesi olmadığı için evliliğini sürdürmek zorunda kalan malesef.

Ve lütfen o boşanma maddelerini kabul etmeyin. Dalga geçiyor resmen. O adamın sizi daha fazla ezmesine, zarar vermesine izin vermeyin. Bu konuda siz muhatap olmayın bence avukatınız muhatap olsun.

Son olarak sizin için mutlu bir hayat diliyorum daha çok gençsiniz inşallah karşınıza sabırlı ve anlayışlı biri çıkar. Bence mutluluğu fazlasıyla hakediyorsunuz.

Arkadaslar merhaba,
Is yogunlugumdan yazamadim pek..

Gecen gun 1 saate yakin telefonda konustuk onunla.
Protokole karsi ciktigimi,komik buldugumi,kardeslerimin de tepki gosterdigini, hatta bunu hakimin bile onaylamayacagini soyledim.
Nolmuski vs dedi..
Yahu birkere boyle velayet mi olur dedim.2 4 6 8 10 12.aylarda 12 ser gun gorecegim,yok diledigim zaman gelir gorurum alirim.yok okul kapanip yaz tatilinde 12ser gun gorurum... boyle protokol olmaz, canta mi bu cocuklar dedim. 12.gun hafta icine gelir hem ,eee haftaici gelip birakamayacagina gore 15 gun sonra mi getireceksin dedim.
Ee pedagog ne demisti max 10 gun bilemedin 14 gun ayri kalabilir annesiz,surekli olmamak sartiyla.. yilda 40 gun dedi..
365 gunde 72 gun cocuklarimi gormek hak mi yani dedi... tmm haklisin bende isterim gorusmenizi,babasin sonucta,aileni de gorsun cocuklar bilsinler onlari da.. ama bunun bir sınırı olmali,alip alip sehirdisina mi gotureceksin ,bi istanbul bi senin memleketin bi benim memleketim. Ee noldu cocuklarin duzeni,ne dedi pedagog hani aidiyet duygusu olusacakti dedim? Bi orada bi orada olur mu dedim.. annemler yaşlaniyor,uzak,karda kışta nasil gelsinler,onlarin gormeye hakki yok mu dedi.. zaten senin yaninda. Sen oyle yazdigima bakma yazdim ama surekli ben de gelemem zaten hastalik olur/işler olur vs dedi.istanbulda bile haftada bir ancak geliyorum dedi..ben yazayim hakkim olsun ama zaten yapamam maddi guc mu yeter ona,ben de calisiyorum dedi.
Cocuklarini istedigin zaman gel gor eyvallah,zaten itiraz etmem buna dedim. Ama istedigim zaman alirim ederim laflarina takildim yaz tatilini kapatmissin dedim.. alip alip gidecek olmana takildim cocuklarin psikolojisi bozulur,ben onlarin mutlulugunu dusunuyorum dedim. Sen ve ailen istedigi zamqn gorebilir yoksa cocuklari kaciracak degilim dedim. Asıl velayet sizde olsa siz gostermezsiniz.(ameliyatli lohusayken kv kucagimdan alip alip gidiyordu cocuklari sen bakamiyorsun aglatiyorsun diye),ben bunu yapmam size dedim!

Gelelim mal paylasimi dedim. Maddiyatcisin diye yazmissin dedim.ben miyim maddiyatci dedim? Cebimdekini son kurusuna kadar senle paylastim ben dedim. Gecen cuzdanini bende unuttun icine bile bakmadim dedim. Senden para da istemiyorum hic dedim. Kendin dedin 1000 tl vereyim mi ama baska harciligim yok dedin,sonra 300 yollayim harclik dedin..ben onu bile yolla diye diretmedim dedim.simdi ben miyim maddiyatci dedim??? Eyvallah biliyorum olmadigini dedi.. ozmn bunu demeyeceksin dedim.9 yılda hic mi tanimadin beni dedim.
Ben hakkimi istiyorum sadece dedim. Sinirlendi biraz. Senin hakkin max 100 bin de ben fazla fazla hak gecmesin diye, iyi niyetli,okdr kahrimi cekmistir diye dusundugum icin 150 veriyorum dedi.senin ne hakkin var ki dedi? Sen mi yaptirdin annemlerin oturdugu evi dedi. Babam evini arabasini satti kredi cekti dedi.(hepsinin ekstresini cikardim arkadaslar) sen kredi cekmedin ki ben cektim dedi. E ha sen cektin ha ben..paramiz ortak degil mi, kaldi ki ben de calisiyorum ve aramizda 300 tl fark var senle dedim! Ben guzellik salonlarindan mi cikmiyordum,kuaforden mi cikmiyordum, yada kenarda param mi var di tek kurus dahi biriktirmedim ben dedim. Eee ben kazandigim parayi bi yerde dusurmedigime gore benim maasim kime nereye gitti dedim???
Sen kredi cektin ama paran yetmedi ben senin kredi kart brclarini el borclarini odedim. 8binlik kredi kartimi bile kullandin borcunu ben oduyorum halen.. kredi cekmemek mi benim suçum dedim? Bu bile kredi degil mi dedim.

Asıl derdim tapu esasinda dedim. Belki cocuklar hayirsiz olacak ben yaslaninca evi satiyoruz deyip beni kapi onune koyacaklar dedim?bana yazik degil mi ozmn dedim? Nerde kaldi benim emeklerim,didindiklerimin karsiligi dedim???? Verdigim kadar para karsiligi cocuklarin uzerine tapu yapacagim demek hak mi yani dedim!!
Kisa bir durup dusundukten sonra iyi tapu senin uzerine olsun dedi. Ama 25 binlik ev esyasini almaktan vazgectim ozmn kabul mu dedi.. bunaldim valla pazarlik yapmaktan,yoruldum. Istedigim bir nebze de olsa oldu diye sevindim
Protokolu av ima gondereyim o duzeltme yapinca yollarim sana dedim. Tmm dedi sen de bak bakalim,ben mantikli oldugu surece onaylarim dedi.. isine gelmedigi seyler olacaktir mutlaka.
Artik beni bu is icin arama,normal muhabbet edelim cocuklarla gorusmek icin ara, diger hususlari av.imla gorus deyip cekilecegim aradan. Yoruluyorum ve de uzuluyorum gercekten yasadiklarima...

Ben size hep diyorum. Avukatlar anlassin diye. Maddiyatta anlasmiyacagini sonra velayet tartismasina girecegini daha önce de yazdim.
Suan velayeti konusuyoruz zaten
Yaa demeyin oyle hayirlisiyla bitsin artikk

Ah be guzelim burda sana baya taktik verildi sen de umutluydun eşinden ama nedense anlattıklarından senin kocanın bu kadar şeref yoksunu olduğunu anlamıştım o zamanlar dua da etmiştim anlasa da def etse diye...
Eskiden saf olan ben öyle bir belaya bulaştim ki ihtisas yaptım yalanlar ve şeref yoksunu insanlar üzerine.
Davam benim de var bitmedi çünkü hem parasal anlamda hem de yalan dolan konusunda uzmanlar ve boşanamamaktan bile korkuyorum.
Senin kocanı Rabbim bildiği gibi yapsın.

Sana tek duam Rabbim bu süreçten en az hasarla atlatmanı sağlasın. Üzülme hepsi geçecek...

Tesekkur ederim.. ayni temennileri ben de sizin icin diliyorum. Hayirlisiyla atlatirsiniz insallah..

Ailem de aynisini diyor. Biz onu ilk zamanlar anlamistik da sen seviyorsun,sen onunla mutlusun diye ses cikarmiyorduk dediler.
Ablamin esi 'seni eş olarak gormuyorum,gencsin guzelsin baskasiyla evlenirsin' lafindan sonra cok kisiliksizmis,insan bosanmadan bu lafi nasil eder demis ve cok kizmis gozleri dolmuş. Mezig derhal ayrilsin ondan biz variz burda,arka cikariz ona demis. Mezig ona fazlaydi,bizim gelin gibi biri lazim ona o ondan anlar demis.
Teyzemin esi de keza , kalıbina bakip adam sanmistik onu demis. 2cocukla gencecik kizi bosayip nereye gidiyor,yuzune bakilmaz demis.
Diger teyzem de, mezigler en son geldiklerinde, eniste sen karını aldattin mı hic diye sordu dedi..bu 8aylik bir dava galiba,bir erkegin boyle soru sormasi cok ayıp demisler.
Aklindan ne geciyorduysa artik diyorlar.
Esimin cocukluk arkadasi mahallesinden duymus gecen ay bosanacagimizi. Beraber 6ay calismistik onla. O bile mezig iyi,uyumlu,duzgun kız..onla anlasamayan biri olmaz ama onun kocasinda sıkıntı var,abisi ölünce cok dagitti toparlanamadi bir daha demis arkadasima.(ondan duydum)
Kimbilir daha ne konusuldu oralarda...
Yan komsum da diyor; bizim gelin senin yarın kadar olsa basimizin ustunde tasirdik diye..
40 yillik komsulari olmasina ragmen onlar bile nasil bir aileye dusmussun sen dedi.biz olmasak coktan bosanirdiniz,biz hep mudahale ediyorduk kv ne karisma birak gitsinler dokunma cocuklara/hirs yapma bu kdr bak maddi açıdan cok zordalar bunaltma onlari/bak bir tane oglun var digeri öldü bunun kiymetini bil cok uzulursun yoksa vsvs..diye telkinde bulunuyormus.
Keza kv em bile esime suç buluyordu,bizim oglan hatali ne diyim ben simdi ona onunde durulabilir mi dinler mi beni hic demis...(suan beni de haksiz buluyordur belki bilmiyorum,konusmuyoruz)
Ablamla erkek kardesim zaten saydiriyor ona.
Anneme yaptiklari zaten ortada.iyice degersizlestirdi kendini.
Eve yeni bakici geldi gecen hafta.vitrinde dugun fotografimizi gormus esimle.anneme demis ki kizin cok kibar,naif belli ama kizma da damadı begenmedim demis. Annem bosanacagimi/yada esim hk hicbirsey dememisken... gecen gun esim cocuklari gezmeye gotururken arabasiyla bakiciyi da evine kdr birakmis. Neyse dun annem sormus kadina..damadi begenmemistin ama evine kadar birakti seni,artik begenmissindir,konusmussunuzdur yolda demis..
Kadin, hayir yine begenmedim
Cok kaba saba,odun..ondan adam olmaz demis. Sana slm verip de elini opmedi demis. Senin evinde kalmistir,yemegini yemistir,kac yasindasin ne olursa olsun gelmeliydi demis.
Ayrica yolda da biz bosaniyoruz,ayriliyoruz demis(bakiciya niye anlatiyorsun ki,biz anlatmadik ki hic!! Yandas mi aradi,agiz cekmek icin mi konusturdu anlamadim!))
Senin evliligin nasil peki abla demis.o da gayet iyiyiz demis. Kadinin torunlarina kadar seceresini cikarmis.kadin diyor ki cok konusuyor,motor gibi konusuyor,cok egolu,mesleginden bile bahsetti,havali yaa demis.. begenmedim yine de,o adamdan koca olmaz senin kiza demis. O bile 20dk da hatta ilk goruste vermis notunu..

Velhasil ben de ogrenmis oldum kisiliksiz,karaktersiz oldugunu.tanidigi tanimadigi herkese ilan etmesi de ayrica yanlis. Sen kim bilir ne anlatiyorsun ki de insanlar beni kotu biliyor,tek tarafli biliyorlar,anlatmiyorsun bazi seyleri diyor. Tabi kim ne anlatirsa herkes ona inanir dedi.
Cinsellik yuzunden bosaniyor benden diye kime diyebilirim? Hafta da 2_3kez olmasina ragmen(ama o sehvet istiyormus,ben duygusalmisim vsvs..bunu mu anlatayim??)
Anneme kendi anlatmis bunlari.ne kdr utandim anlatamam.cinsel hayatimiz yoktu,yorgundu,mesaisi vardi demis anneme. O da calistirmasaydin karini ozmn baksaydin demis.4saat yol gidip geldi utan demis!ayrica ananla odalariniz yanyana,kayinpederle ayni evin icindesiniz ne bekliyorsun ki sen kizdan daha demis.adam olsaydin da evi ayirsaydin demis!! Cok ayip etti esim.bunlar mahrem konulardi,anlatmamaliydi.

1tane arkadasim biliyor,diger 2sinede ayakustu dedim ayrilacagimizi..diger 2 teyzem gecen hafta ogrendi. Ben mi anlatiyorum herkese acaba? Ben mi kotuluyorum.
Hersey ortada.onu taniyanlar bana hak veriyor zaten.kisiliginde sıkıntı var cunku,evlilik adami degil,sıkılır bunalir,zora gelemez,hersey ayagina gelsin ister,cok iyi adam kullanir..
O yok yemek stresim yok,1 kase icsem doyuyorum.cocuklarim doysun yemek olmasa da olur diyorum. Esim Evdeyken oooooo yanmistim.
Utu camasir derdim yok. Bu anlamda cok rahat ettim. Zaten tek basimaydim hep,beni birakip birakip giden biri yok.. yoklugunu da farketmedim yani! Dırdırından begenmeyisinden kurtuldum. Kafam rahat.
Eee niye evli kalayim ki ozmn? Paramda cebimde kaliyor en onemlisi.kendime harcamaya basladim.
Vallahi maddi manevi sömürmüş ya.
Tek uzuldugum konu elele dolasan sarilan ciftleri gorunce icimde olusan bosluk. Sevdiginle yanyana olmak guzel,sevmek sevilmek guzel..
Ozetle, bosanirsam uzulmem.cocuklarim yanimda. O gitsin bulsun bakalim,aradigi omuymus,istedigi cinselligi bulabilecek mi?belki bulur bulur da insanlik,guven,sadakat,durustluk,iyi ailede yetismis birini bulabilir mi bakalim! Herkesi de begenmez oyle kolay kolay,tum ozelliklerin tek bir vucutta olmasini ister. Kendisi 4 4luktur cunku

Dava açmadan önceki konuşmalar bile benzer o kadar
Ahh kuzucuk aynı eski eşim...
Bunlar hep bahane adam da sıkıntı var çünkü narsist.
Hakkını alarak boşan yoksa çok uğraştırır
Narsistler asla sevmezler sadece çıkarları için sever gibi yaparlar.
Bakma sen öyle dedigine doyumsuz 1 2 ay istediği ile sevişir sonra sıkılır.
Kapına gelirse asla inanma adamın gözyaşlarını yedim zamanında bela oldu basima...
Asla muhatap olma çocuklarını ozgur bırak ama bu konuda...
Ben hiç yokluğunu hissetmedim imza atar atmaz benim için cehennm gibi hayat ve hayal kırıklığı başladı, gidemez diye çok gizlemedi kendini.
Allah'a havale et geç, çiftleri görünce üzülmen normal.
Geçecek şuan hersey yeni ondan tüm bunlar.
Hakkını al ve arkana yaslan. Tasalanma göreceksin onun debelenmesini...
Hayat her gün sıfırdan basliyor bırak onu en kısa zamanda kendi yolunu korkmadan kendin çiz. İnan başkalarına çok da muhtaç değiliz. Hem bu yyylda yalnız değilsin
Başarılar...

Ben

Mezig Allah kurtarsın sen. Biz de kk olarak arkandayız. Pis adam. Cinsellikte cinsellik diye rezil etti evliliği. Bi erkeğin ağzına hiç yakışmayan şeyler. Lütfen aşka küsme olur mu? Hiç ummadık anda karşına öyle birisi çıkar ki tüm yaşadıklarını unutturur sana. Sonrasını düşün hep..

Hakikaten yaaa git de 50_60 kisiyle yat da kendine gel bi diyesim var :)
2 cocukla zor gibi o dediginiz. Bu sefer de gorumce eltiyle ugrasacam.. ben en iyisi platonik takilayim,valla evlilikten nefret ettim artik...

tüm hayallerim yarım kaldi.
Evi ayirdigimiz vakit dedi ki, sen istiyorsun ki mesela çimlere yatip yildizlari izleyelim... ama ben duygusal degilim ki bana sacma geliyor dedi!
Evet hic yapmadik bunu ama yapmayi,bir sohbetimizin de boyle gecmesini isterdim sahsen. Cok mu sey istemisim ki?beni tanimis oysa,cözmüş ama sacma buldugu icin yapmamis demek ki. Bu daha da kötü. O istemezse olmaz cunku,o sacma buluyorsa benim istememin hukmu yok.
Sonra da diyor ki arada duygu yok,tutku yok,istegin yok bana karsi...
Evet istek mi biraktin ki..ne bekliyordun ki? Tam bir odun iste,ruhsuz...

Son düzenleme:
Senin eşinin aklı ve beyni farklı çalışıyorda ondan. Seni tanıyor, isteklerini biliyor lakin saçma geldiği için, yapmıyor, amacı seni mutlu etmek olsa yapardı. Cinsellikte beklentileri farklı ama sana söyleyip, seni yönlendirmiyor felan. Değişik bi adam.
Ya ben bu şekilde bi evliliğin bitmesine çok üzülüyorum. Evet cinsellikte evlilikte çok önemli, ama her herşey değil. Sonuçta isteklerini eşinle paylaşırsın, o da uymaya çalışır. Bilemiyorum ya çok üzücü bi durum. Sırf bu sebepten terk edilmek çok onur kırıcı. 6 sene sonra aklına bu durumun düşmeside çok saçma.
Ama bilemiyorum, sanki son anda mahkemede durun ben boşanmak istemiyorum felan bile diyebilir bu gelgitlikte

Tesekkur ederim.. ya ben de biliyorum 3-5 kisiyle gezer tozar onda da baska eksik bulur. Ayrılır,bunalır,arkadaslarını ister,uzun sure yapamaz o. Hic bilemedim. 40 li yaşlardan sonra da yemek yapabilecek , arkasini toplayacak, dır dır etmeyecek birini bulmaya calisir.. kullanabilecegi baska birini secer falan filan...

Bana gore hayat bu degil. Boyle olmamali. Insan esinden razı olmali, iyi ki demeli... iyi gunde kotu gunde demeli, yaşlaninca gozlerine bakip hala konusabilecek birseyleri olmali, yoklugunu ozlemeli, beraber dertlesip gulebilmeli, severek yapilmali bazi seyler gorev olmadan oflayıp puflamadan..

Yoklugunu hissetmiyorum. Zaten yokmus ki adam benle. Birsey soracagim?eski esiniz pisman olup geldi mi tekrar? Noldu sonra?
Ben bana gelmesini ,yapamadim demesini ve bunu gormeyi cok isterim. Ama tekrar beraber olamam , ben istesem bile ailem yuzume bakmaz ! Cok cok ayıp etti.beni de mahcup etti. Ileri geri konustu. Herkesin onun hakkinda diyecek ne cok sozu varmis meger!
Ona da diyorum şu saatten sonra sen istesen ben istemem zaten diye! Duygusal hic birsey kalmadi icimde. Hırçın,delidolu biriydi o.
Sevmeyi de beceremedi. Evliligimizin de icine etti, oysaki ne hayalle evlenmistim. Hic birsey istememistim,sorunsuz olaysiz evlendik...
Pisman degilim evlendigime.ama sonunun bu olacagini bilseydim kendimi bu kadar paralayip herseyimi paylasmazdim bu nankör için
Neyse buna da sukur. Allah in vardir bir bildigi elbette ki

Yok yok demez o. 4 sene once de bu sebepten bosanalim demisti.2 yillik evliydik ozmn. Sonra hamilelik cocuklar vs.. yine ayni.
Evet isteklerini demez.sen okuyup bulacaksin ben mi diyecegim? Benim dediklerimi yapacaksin ama ben senin bulmani istiyorum demisti.
Iyide ne istiyorsun benden bilmiyorum ki!
Ozaman bosanalim...
Iyi tamam.
Ona gore cinsellik arzulanmak istenmek.. bana gore sevdigin kisiye doymak haz almak. O istemis ben istemisim farketmez. Ama ona gore onemli. Begenildigini buna gore kiyasliyor,olcusu bu.hep daha iyi daha iyi olmali.. kendiyle savaş halinde sanki. Ama bana gore sacma.. sevmesem 1dk bile durmazdim ki.mesela telden ismini sildim o aramasa aramam hic. Gercekten sildim hayatimdan.gorsun bakalim sevilmek begenilmek deger gormek nasilmis.
Tenezzul edip konusmuyorsun telefonuma cikmadin diye evi ayaga kaldirmisti. Bosanacagim adamla ne konusmasi yahu artik boyle iyi misin sen dedim.
E oyle .. dogru...

Gerçek yaşantınızı okuyunca ağlıyorum şuan. Sizi düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun daima kalbimde ve dualarında olacaksiniz

Mezig eşine burayı çıtlansanmı, bi üyelik alıp konu açsada, burnundanmı getirsek. Bak burda öyle kadınlar varki eşinin hakkından gelir.

Gerçek yaşantınızı okuyunca ağlıyorum şuan. Sizi düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun daima kalbimde ve dualarında olacaksiniz
Allah razı olsun,sagolasin...
Hamilelerin duasi kabul olur derler..insallah sağsalim alirsiniz kucaginiza..

Ben de cok uzulup agliyordum. Hatta ilk boşanalım dediginde. Ağlayarak uyuyup ağlayarak uyaniyordum. Saclarım beyazladi o donemde uzuntuden,stresten.. ama geciyor bir sekilde. Bu sefer bosanalim dediginde yine uzulup agladim yemek yiyemedim falan ama o 4 sene onceki kadar olmadı! Ve o zaman farkettim ki o zaman ki uzuntu benden cok seyi alip goturmus,sevgimi mesela ona verdigim degeri... baktim ki biz ondan sonra ilk gunku heyecan ozlem gitmis. O zaman da cok kirilmistim.laflari zehir gibiydi.kendime zor gelmistim. Seviyordum boyle birden bitmemeliydi 2 sene icinmiydi yani dedim... uzerine ancak 4.5 yıl daha koyabildik.
Kavga yok gurultu yok hakaret saygisizlik yok,sevgisizlik de yok, ne mutlu ki cocuklarimiz da var,ailem de karisip doldurmadi beni hic... ama adam mutsuuuuzzzzz!!! Boyle evlilik olmaz dedi ve gidiyor. Sebep onu begenmiyor istemiyor oluşummuş. Iyi ama bundan benim bile haberim yok oysa

Mezig eşine burayı çıtlansanmı, bi üyelik alıp konu açsada, burnundanmı getirsek. Bak burda öyle kadınlar varki eşinin hakkından gelir.
Emin ol o o çenesiyle bir orduya yeter
Agzini acti mi susmaz,hep o haklidir cunku bencildir empati yapamaz sen de haklisin diyemez. Ama ben ama benn, sen de oyle yapsaydin, boyle yaptin da ben mi eve gelmedim der, o zaman oyle demeseydin der.. en son he der gecersin

konu girişini okudum, aradan aylar geçmiş sonuç ne oldu
bende 3-4 kez red ettim, bişye küsmüştüm ama neydi hatırlayamadım .:)
yemin etmiş o gelmeden elimi sürmem diye
baktım 2 hafta oldu yanaşmıyor ben gittim yanaştım öyle barıştık

karşı komşum da eşi kendine bakmayı özen gösteren biri kadın pek umursamaz
çocuk bahanesiyle kadın yatakları ayırdı sonra soğukluk girdi , 3 yıldır ayrı odalarda kalıyorlar
cinsel ilişki yılda 1 -2 falan, ikisininde bir müacelesi yok , evli kalma sebebleri çocuk

Yok sonra ben de gittim 40 takla attim,gonlu olsun dedim aciklamaya calistim,yanlis anladin dedim... adam nuh dedi peygamber demedi. 17.sayfalarda yaziyor.
Suan ki sonuc bosaniyoruz!
Kaldi ki biz hafta da 2-3 kez yapardik.ama esim der ki benim istememle oluyor,ilk adım benden geliyor,ben demesem yapacagin yok beni begenmiyorsun ama disardakiler oyle demiyor falan filan demeye basladi...
Ramazan ayindaydik benim mesaim vardi,9da geliyordum esim de gece 11 de..zaten niyetli olacaksin. Bu sefer de reddettin bak begenmiyorsun beni isteksizsin,yerinde olmak isteyen cok kisi olurdu sen kiymet bilmiyorsun falan filan dedi. Sonra da bosanalim dedi ve bosaniyoruz. Ben istedim diye yapiyorsun diyen adam beni reddettin diye kükremeye basladi.
Iyi de arkadas; yaptigim zamanlar demek ki benim de içimde istek oluyormus. Yorgunsam istemiyorsam sen ne kdr istesen de ben olmaz diyebiliyormusum demek ki! Demek ki senin zorlamanla yapmiyormusuz! E ozmn niye ben istedim diye,benim zorumla yapiyoruz diyorsun..? Goren de ayda yilda 1 yapiyoruz sanir. Bahaneydi bence tum bunlar. Kafasinda kurdu dusundu kendince sebepleri toplayip bak iste bitti senin yuzunden dedi!
Odalari ayirip kagit ustunde evli kalmaktansa, aldatmaktansa,birbirimizi gorup mutsuz olmaktansa bosanalim daha iyi...birbirimize zulmetmeyelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…