Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Eskisi kadar çok dert etmiyorum sizi, kavgalarınızı vs. çok şükür ve bu 30 yılımı aldı, umarım daim olur ve daha da artar ama bazen sabrımı zorluyor.

Eşine/nize de el olarak bakıyorsan/ız... Hoş durmuyor hiç...
Sen de yapsan o da yapıyorsa yanlış.

Anne beni bir sal.
Hatta keşke çok önceden salabilseydin ama işte maalesef.
Salmak = umursamazlık değil bu arada, bu tarz kavramlarla ilgili genel bir sorun var.
Sevmemeyi nefret olarak algılamak gibi.

Hastayım doktora gidip geliyorum bu şartlar altında istediğiniz şey zor ama ne dersem diyeyim bahane olarak algılayacağınız için ağzımı açmak bile istemiyorum.
Ha evet en temelde istemediğim bir işi yapıp 30 yıllık mutsuzluğumu sürdürmek istemiyorum evet ama bunu asla anlamadınız zaten fakat yukarıdaki de gayet geçerli bir durum. Zırt pırt izin alan birini tutarlar mı acaba?
Bunca yıldır manevi olarak sıfır destek ve genelde köstek olundu ve kendi kendime bir şeyleri çözmeye iyileşmeye çalışıyorum, baskı altında öz güven kazanmaya, hassaslığımla, maddi dünyayla nasıl baş ederimi, nasıl uyumlanırımı çözmeye çalışıyorum, yetersizliğimi nasıl hallederim ruhen diye çabalıyorum ve maalesef desteksiz oldukça da zor oluyor, uzun da sürdü, sürüyor ama asla anlamak istemiyorsunuz anca canınız nasıl isterse öyle anlıyorsunuz, kötü tarafından, karşıdakini suçlayarak, rahat bırakın bari. Ben ne zaman bunları söylemeye kalksam küçümsenecek bir şey olarak algılandı, bahane, yalan olarak gördünüz, sadece istemediğim için size göre başka hiç bir açıklaması yok. İçe kapanmama sebep sizsiniz nasılsa dediğime inanılmıyor, üstüne kırılıyorum ne gerek var bahsetmeye oluyorsun ama bazen de patlıyorsun tabi dola dola ama anlaşılıyor mu yine hayır. Sayeniz de başka insanlar da yanlış anlıyor, tanıyor beni. Yıllar önce önümde istediğim şeyi yapabilecek yollar vardı onlar da benim rızam dışında istemediğim şekilde değişti(okul seçimleri) zaten ve şimdi onlar da yok artık.
Tekim, yalnızım ve hep yalnız kaldım. O kadar anlaşılmadım ve o kadar kaldırması zor ki bunu yıllar geçse de geçmedi bu anlaşılma isteğim, içimde büyük bir boşluk, eksiklik olarak duruyor.
Hazır hissetmek zorundayım, bir şeyleri kaldırabilecek durumda olmalıyım. Bayılmıyorum ben de bu duruma ama anlatamıyorum işte olmuyor.

kalbimi çok kırıyorsun keşke ilk zamanlardaki gibi romantik olsan güzel davransan kalbimi kırmasan.

İstemeden sana senin bana davrandığın gibi davrandım, üzgünüm şahsım adına. Ama gayet normal böyle olması...

Benimle inatlaşmazsan, haksız gereksiz yere suçlamaz bir şeyleri büyütmezsen ben de seninle inatlaşmam, uzatmam, benim olayım meselenin ne olduğu değil tavrın, gerçi senin de öyle bilinçaltında ama sen haksızlık yapıyorsun. Şunu bir anlasan da rahatlasak.
Kendin anlatamadığın şeyi ben anlamamışım gibi gösterip uzatıyorsun sonra bana uzatma falan diyorsun ama böyle eften püften şeylerle yıllardır suçladın beni. Anlamasam da ne yani niye iş tartışmaya gidiyor. Ben de doluyum ve karşılık verdim, vereceğim. Dışarıdan görenler de bizimle yaşamış gibi çok bilmeseler keşke her şeyi. Gerçi bir kısmı senin kafandandır belki. Bir kısmı da kendi yapar dışarıda yapana ah vah der.

Bence giderken bana bir hediye verdin. Teşekkür ederim...

Sen evdekilere, çocuğuna falan yaptıklarını mübah sanıyorsun galiba, günahım, yaptığım kötü bir şey yok derken bir düşünmen lazım. İyi niyet, kendini tutamıyor olman, başkaları tarafından üzülmüş olman falan her şeye çare değil. Allah biliyor diyorsun ya, evet biliyor.

Mükemmeliyetçiliğine ve beni de kendine benzetmene inat hata üstüne hata yapıp rahatlayasım var ama önce seni hiç takmamam gerekiyor. Abartmamalıyım tabi yine de ama daha rahat olmam lazım.

Her canın sıkıldığında bize kızamazsın, konuyla alakamız yok, hatta yardım etmeye çalışıyoruz ama laf yiyoruz boş yere, suçlanıyoruz. Öyle bir hakkın olduğunu sanıyorsun ama yok.

Benim hakkımı elimden aldın ya seni hiç affetmeyeceğim. Her şeyi 10 dakikada değiştirdin vay be.

Çok yordun ve yoruyorsun beni...
Kendini merkeze koydun hep, hepimizin merkezine...
Şu anki durumum başta sen olmak üzere hepinizin suçu ama üstlenmek değil suçlamak, suçu başkasına atmak kolay geliyor.
Biz ne yaparsak yapalım sen istediğimiz gibi olacaksın kafanızdan dolayı böyle oldu... Ama yok öyle bir dünya işte.

Sağlığınızı bir önemseseniz.. Özellikle biriniz... İlla kötüleşene kadar, zorunda kalana kadar gitmiyorsunuz doktora... Yok sayınca geçmiyor, kötüleşiyor işte... Dilerim gidersiniz...

Çok suçlanmışsın bu yaşa kadar belli. Her şeyi bir tehdit ve suç olarak algılıyorsun. İnsani her şeyi. Normal bir şey bu unutmuş olabilirsin diyorum evet evet ben suçluyum diyorsun. Hasta olma ihtimalini bile suçlama olarak algılıyorsun. Ayrıca hasta olmak değil görmezden gelmeyi seçmen doğru değil, geciktirdikçe daha kötü olur sadece... Keşke kendini önemsesen biraz.

Allah sana kendini -bencilliğe kaçmadan- önemsemeyi nasip etsin inşallah. Bunu senden çok kendim için diliyorum zira huzursuzluktan usandım. Başkasından beklemeden kendine iyi davran. Ve tabi kendim için de bu duayı ediyorum, kendimi daha çok önemsemeyi diliyorum.

Sayıp sövesim var ama banlarsınız..
Ne yani şimdi böyle bir konu açılmışken hepsi içimde mi patlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…