Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Nasıl ağzımı bozasım var sana karşı... Allah'ım benzer bir döngüyü tekrar yaşamayayım yardım et.

Bıktım artık bu anlayışsız hareketlerden. Yoruldum sizden, beni yordunuz. Çok yordunuz.

Çok bekledim seni.. O kadar yoruldum ki. O kadar yordu ki beklemek.Neden sevmedin beni neden.. Söyle bir neden söyle bileyim. Diyeyim oh iyi sevmemiş ama bu umut öldürecek beni. Belkiler..

Hı hı, evet, çok stres olmuyorum. Pek bir şey bildiğiniz yok, bir yandan işinize gelmeyenler de var. Hiç bir şey sandığınız gibi değil. En yakınlarımsınız güya ama anlamak istemediniz hiç. Ve ben anlaşılmadıkça daha da çok stres olurum. Ama siz aşırı masumsunuz, her şeyi ben kendi kendime uyduruyorum. Allah'ım ne zaman anlaşılmanın tadına varıcam, ne zaman bu açıdan mutlu olucam?

Senin için her zaman başkası suçlu, her zaman, sen tamamen bir meleksin günahsızsın harikasın!!!!!!

Kendi kendime kaldigim her an aklimdasin. Bir cift kahverengi gozlerin.. telasli ama caresiz bakislarin.

- Eger kendin icin karar vermeyecek durumda olursan, kimi arayip soralim?
+ Bilmem
- Annnen, baban?
+ Yoklar, öldüler.
- Arayabilecegimiz kimse yok mu?
+ Abim var bir de karisi
- Tamam
+ ...
- respirator’e baglanmadan once aramak konusmak istedigin biri var mi?
+ Yok...

Seni unutmayacagim guzel kiz. O gun yogun bakim kapisinda seni bekleyen hic kimse yoktu. Yatagini duzlestirirken korkudan kendi kendi ellerini tuttugunu gordum. Yaninda oldugumu, yalniz olmadigini hissettirmek icin ellerini tuttugumda, ellerimi coskuyla sktin. Senin o gun son kez konusmak isteyecegin kimsen yoktu, ama sunu bil ki ben seni o gun ailem edindim. Seni hic tanimamis olmama ragmen, yalnizca o gun 15 dakika gecirebilmemize ragmen, ben seni cok sevdim. Keske bu zalim sondan seni alabilmenin bir yolu olabilseydi. Biliyorduk.. öluyordun. Daha 20 yasinda, anasiz, babasiz, kansere yenilmis, korku ve endise icersinde, öluyordun. Ve bizim elimizden hic birsey gelmiyordu.

Seni unutmayacagim kahve renkli guzel kiz. Cennette yasa dunyada bulamadigin huzuru insallah..

Ben hiç böyle hayal etmemiştim beklediğimi alamadım ve hiç alamayacağımı da biliyorum üzgünüm üzülüyorum farkındasın uğraşmıyorsun..

Keşke seni de herkesi de bir kenara bırakıp ardıma bile bakmadan gidip yeniden başlasam her şeye bu sefer tek ihtiyacım olan şey bu sanırım

Aşkım, sen istersin diye geçen gün şaaptım, sonra dışarı çıkıp hasta oldum. Kiymetimi bilsen mi acaba.

Belki sen varsın diye
Belki duyarsın diye
Beni anlarsın, soru sormazsın
Ah, yetmedi mi be :temizlik:

Sana bir şeyleri keyfime göre söyleyeceğim bunun dışında bilmek zorunda olmayacağın günlere...

Yüz kere söyledim yine söyleyeceğim, dualarımdan biri bu; sana benzememeyi diliyorum.

Allah rızası için doktora git artık, kendini düşün, kolundan tutup çekiştirip mi götürelim dicem git dememe bir bin bir türlü laf ediyorsun. Oram ağrıyor buram tutmuyor deyip kendi kendine isyan edip duruyorsun ameliyatlık duruma gelmen mi lazım illa gitmen için, zorunda mı kalman lazım, göz ardı edince geçer mi sanıyorsun, geçmiyor tabi ki. Kendini düşün şu hayatta biraz bizi de sal artık.

.. bebeğimiz olmuyor diye kendini suçladığıni biliyorum buda beni kahrediyor.. kısmet olmasa da ben seni çok seviyorum sen benim herşeyımsin:KK56:

..Allahim ARDIMIZDAN fatiha okuyacak salih evlat bırakmayı nasip edecek inşallah..
Tarih 06.kasim 2014..

Ve bugün Allahım a şükür 2 oğlumuz oldu çok çabaladık, yıprandık ama hiç birbirimizi üzmedik beraber savaştık..
Seni hala en taze duygularla seviyorum. 🖤

Sana söylemeli miyim? Telaşa kapılıp beni darlar mısın? Yoksa cumartesiyi mi beklemeliyim? Bir yanım cumartesiyi bekle, rahat rahat söyle diyor. Sanırım bugün söylemeyeceğim.

Tarih 06.kasim 2014..

Ve bugün Allahım a şükür 2 oğlumuz oldu çok çabaladık, yıprandık ama hiç birbirimizi üzmedik beraber savaştık..
Seni hala en taze duygularla seviyorum. 🖤
Yaaaaa nassilll anlamliii🤗🤗

Kendinii bir şey zannediyorsun Herkese saldırıyorsun kötü niyetli olduğunuu bu kadar dışarıya belli etmezsen diyorum halbuki iyi insan olmak çok da zor değil kim ne yapmış Neredeymiş nasılmış kimmiş tanıyıp bilmeden empati kurmadan saldırmak ne neden kendini Kaf Dağı'nda mı görüyorsun sen orada görüyorsun ama ben seni yerlerde görüyorum Umarım düzelirsin

Kafan çok karıştı farkındayım hiç hayalimdeki gibi söyleyemedim sana ama olsun zaten böyle abuk anılar da bize ait olmalı değil mi :)
Yarın ve sonrası hayırlı sonuçlar getirsin ikimize de. :dua: İnşallah gene gidip herşeyi anlattığın gibi bunu da ailene anlatmazsın. İnşallah... :işsiz:

X