Kimse dövülmez ama çocuk hiç dövülmez! "Herkes dövüyor" diye bir savunma da olamaz! Sonra bu ülkede niye bu kadar öfke, şiddet var... Tabi işin psikolojik şiddet tarafı da var...
Haberlere bakıp "cık cık cık" demeyi biliyorsunuz ama kaynağını bir düşünün bakalım? Kendini, yaşadıklarını, yaşananları bir sorgula lütfen, Rabbim bol bol farkındalık versin...
Benim hakkımda da sürekli kehanetlerde bulunma artık beddua eder gibi... Kendini gerçekleştiren kehanete dönmesini asla istemiyorum, düşünmesi bile çok çirkin geliyor, kendime bunu yapmaktan korkarım, yapayım da ayıplanayım kötü duruma düşeyim derdinde misin? Böyle kendini mi aklamayı düşünüyorsun içten içte? Her daim en kötüyü düşünerek, olumsuz, huzursuz bir hava verdin zaten... Senden etkilenmeyeceğim bambaşka bir bilinç ve enerji boyutuna geçmek istiyorum.
Öfkeyle, korkuyla büyütülen bir çocuk olarak anne olursam ya benim de içimden gelirse diye korkuyorum, inşallah yapmam demek bile çirkin geliyor ama inşallah... Yine de Allah'a şükür farkındalığım daha yüksek...
Gereksiz yere laf yemek, huzursuzluk çok geriyor öfkelendiriyor beni o kadar çok yaşadım ki doldum artık ama bunu aşmalıyım.