Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

sakın ama sakın bana bir kez daha saçmalıklarla gelme.... içimde bir daha ölmeni istemiyorum. zaten bir ölüsün ve gömülmeyi bekliyorsun sadece...Ben gömemiyorum ama bir ölüsün. geçen seferki gibi davranmam. uyarayım.

Her seferinde farklı bir saçmalama hareketleri! Çok düşünüyor musun bunları? İnan işe yaramıyor. Kendini geliştir azcık. Her aklına eseni yapamazsın bana! İZİN VERMEM!

ben seni özlemiyorum aslında. Ama... yaptığımız sohbetleri dedikoduları biraz özlüyorum. seninle paylaşacak ne çok dedikodum oluyor oysa :) sana anlatacak birşey olduğu zaman eskiden olsaydı şimdi arar bunu anlatırdım diyorum. o kadar yani. yoksa özlemiyorum.

O kadar gergin ve sinirliyim ki zor duruyorum sen de dibimden ayrılmıyorsun deli oluyorum... Yalnız kalmak istiyorum ya! İnadına yapıyor olabilirsin bile, yapmadığın şey değil, hatta bol bol yaptığın bir şey. Geceleri yalnız kalayım bari lütfen! Yalnızlık istiyorum...

Adam şuradan şuraya gitmesi "gerekse" bir ton para lafı, sen gereksiz yere "eğlence" amaçlı nereye gitmek istiyorsun. Madem durum kötü neden? Gerçekten garipsiniz ya, o da git diyor. Bunun için kredi çekmeyi düşünüyorsunuz bir de, ona çekebiliyorsanız eviniz için çekin, o kadar şikayetçisin madem evinden? Gerçekten garip geliyor bana. Ayrıca birikim de yapabilirsiniz bence ufak bile olsa ama zor geliyor.

Son düzenleme:
Bu benim değil, senin suçun.
Yaptıklarının karşılığı...

ve hala mi istiyorum. bilmiyorum. cok karistim. sin tren kacmadan bi konusalim artik lutfen
söylemezsem içimde kalırdı bebeğim:)) geçen hafta evlendiğin kızz senle birlikte iken haziran ayında ramazan bayramı sonrasında tinder kullanmışş :)) ohh alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste hahahhaha :)) bakalım evliliğiniz nasılll olacakk hani hayatımda düzgün biri olsun mutlunolayımm diyordun yaa mutlu olun tinder böcüleri :KK66:)

Anne sabret lütfen ya, sabret. Anlatamıyorum ki sana bir şey... Hayatımın sınavısın resmen.
Sabret lütfen ya, baskı kurma bana!!!

Sen bana diyordun ya hani, ben sana diyeceğim bu gidişle aynı şeyi :KK66:

Ya ben seni görünce niye böyle şapşala dönüyorum ki? Dün o kadar çok güzeldi ki keşke benim olsan dedim içimden. Hep beraber olsak, ömrümü seninle geçirsem keşke.

Birikim yapabilirsiniz ama beceremiyorsunuz bence.
Artık sigara var mı mesela? Yok. O parayı köşeye ayırın unutun işte bir süre.
Az az da olsa ani bir iş çıksa halledersiniz onunla ne bilim.
Yavaş yavaş bir şeyleri tamamlayabilirsiniz.

Yıldız yakın sen uzak. Evet durumu bu söz özetliyor fazlasıyla. Bunaldım sanırım artık. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Allaha bıraktım. O bilir ne yapacağını. :)

geçen sene, karşıma olanca çirkinliğinle dikildiğin o gün, en yakın arkadaşıma şunu yazmışım: "canım yanıyor ama hissedemiyorum, kafama balyoz yemiş gibiyim"
sahi, bir insana bunu yaşatmak nasıl bir duyguydu??

Çok mutlu gibi görünsen de biliyorum ki büyük sancılar içindesin. Bu denli kötü olmanı istemezdim aslında, her ne yaşarsak yaşayalım... Fakat maalesef sen normal bir insan değilsin. Allah yardımcın olsun.

Hersey normal olarak ilerleseydi, cok farkli hayatlar yasiyor olacaktik suanda. Bugun beni delirttin artik tebrik ederim. Bu noktaya beni getirene kadar ustumde baski uygulamanin nasil kotu bi hareket oldugunu anlamissindir umarim.

X