Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Dengesizliğin her alanda be yavrum bazen cildirip bazen peygamber sabrinda oluyorsun,ben olsam bu kadar dayanmazdim bana :))

Sana yazmayı istediğim çok şey var. Hepsini yazamayacağım. Kalbimi çok kırdın. Seni özlüyorum hala.

Artık yaptığın şeylerin o kadar anlamı yok ki onları bile düşünüp devam edemiyorum. Allahım bu ruh halimi korumama yardım etsin ki bir daha sesini bile duymayayim.

Bilmiyorum ki neden oyle oldu. Kafamiza esince degil, planli programli yapmamiz lazim. Biliyorum. Planli olunca zevki mi kalirmis diye dusunmeden edemiyor insan ama biz artik boyle kafamiza esince olduramayacagimiz kadar mesgul ve yorgun insanlariz:)))

Bana her zaman en ufak konuda beceriksiz dediğin için yıllardır yetersizlik hissiyle, özgüvenimi arttırmayla boğuşuyorum anne! Sadece bu da değil... Hep öfkeliydin hep!

keşke seni hiç tanımasaydım hiç güvenmeseydim seni hiç sevmeseydim. Başkaları için beni bırakıp gidişini kendini bu kadar sevmeni asla unutmayacağım ikinci pişmanlığım oldun ne yazıkki

Adini aratip duruyorum. Sanki yeni bir haber gelebilecekmis gibi. Olanin ciddiyetini hala tam olarak kavrayabilmis degilim sanirim. Inanamiyorum ya da. Ne bileyim.. saatlerce telefon konusmalarimiz, laptoplarimiz yatagimizda, kamera acik uyumaya calismalarimiz geliyor aklima. Kucuktuk ya. Cok buyumedik ama o zamanlar baya kucuktuk. Toyduk. Bizim buraya gelislerin. Guluslerin. Insanlari guldurmek ve sevindirmek icin yaptigin seyler, actigin cigkofteyle duydugun gururun aklima geliyor. Bitti mi yani? Hersey bitti mi? Yolun sonu gercekten geldi mi? Bundan sonra artik bir daha senden hic haber alamayacak miyim? Iyi ki ilk defa da olsa seneler sonra seni instagramdan ekleyip, 3-5 kelime konusabildik. Hic degilse artik dostca oldugumuzu belirttik. Ben seni her zaman ara ara takipteydim. Konusmasakta senden haber almak guzeldi. Son 2-3 yildir, ve beni gormeye geldigin 2016 yili da dahil, nasil bir arayista ve boslukta oldugunu gorebiliyordum. Her zaman melankolik bir yanin vardi. Bazi seyler yetmiyordu. Veya sen baska bir hayati istiyordun kim bilir. Ama insallah bunlarin hepsi benim kendi uydurmamdir ve sen son zamana dek cok mutlu olmussundur. Keske 2016 da o dostca gorusmemizde hayatima girdigin ve aci tatli benimle birseyler paylastigin icin sana tesekkur etseydim. Nerden bilebilirdim. Insan sonlari her zaman fark edemiyor. Veya denildigi gibi.. bazi seylerin degeri kaybedilince anlasiliyor. Ne kadar cok keske sunu da soyleseydim, bi kere sarilsaydim diye geciyor insanin aklindan. Insani ruyasindan uyandiran bir deneyim bu. Sevdiklerine gidip seni seviyorum dedirten, sacma kuslukleri hemen bitiren.. keske mutlu oldugunu bilebilseydim..

Ben hala inanamiyorum. Ve buna alismam uzun zaman surecek. Verdigin kolyeye dokunup, senin ona dokundugun gunleri, o kolyeyi alir ve yaptirirken duydugun heycani, parmaklarinin izlerini tahmin etmeye calisacagim. Bende biraktigin parfumun kokusunu her duydugumde seninle ilk defa ciktigimiz gun aklima gelecek. Herseyin ilki ozeldir. Sende benim ilk erkek arkadasimdin. Seni hic bir zaman unutmayacagim. Bilki sende ne hakkim varsa helaldir. Insallah sende bana helal etmissindir hakkini. Seni kalbimde biraktigin siziyla ugurluyorum. Annene babana bol bol dua ederek, Allahtan ne gunahin varsa affetmesini diliyorum. Ayriliklarda sevdaya dahil. Seni her zaman gulusunle hatirlayacagim. Topragin bol olsun. Mekanin cennet olsun insallah. Hoscakal arkadasim...

Anne keşke şu aşırı iyimserlikle aşırı kötümserlik arasını bulsan ya. Bul lütfen şunu.

İstemediğim bir şeyi hele ki ısrarla yaptıramazsınız bana.

Hala aklimdasin. Etkilendim galiba baya. Hayattayken hic konusmazdik. Simdi durup durup aklima geliyorsun.

Diyecek pek bir sözüm kalmadı sanırım. Ama yine de bir şeyler desem olur aslında. Emin değilim inan kararsızım ben şuan. Her neyse. . .

X