Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bazı şeyler sadece ulaşılamadığı için değerli olmaz. Benim için değerliydi ve engellendim.
Benim yatkın olduğum, ilgimin olduğu, sevdiğim konuyu bu kadar basit yorumlamasaydın keşke.
Bu anlaşılmadığımın çok net göstergesi.
Bazı meselelerim niye bu kadar hafife alınıyor acaba ya? Hiç kendimi gösteremiyorum ben gerçekten, vurgu yapamıyorum. Gerek de duymuyorum normalde, illa kötüye, basite indirgemek mi gerek, çok saçma. İlla bas bas bağırmam gerekiyor.

Karşılıklı kavga etmek istiyorum. Içimde ne var ne yok hepsini söylemek istiyorum. Böyle birbirimize çığlık çığlığa bağıralım tüm içimizdekileri dökelim istiyorum. Olsa olmaz mı böyle bir şey? Bence süper olur. .

Her şey senin istediğin gibi olmalı anne dimi!!! Benimle gereksiz inatlaşmayı bırakamadın ve kendimle ilgili fikir ve isteklerime saygı duyamadın bir türlü.

Hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun ya... Çünkü hakedemedin...
Evet evet sana göre hiç bir şey yaşamadım... Halbuki neler yaşadım...
Böyle giderse de zaten hiç bilmeyeceksin.

Rahat bırak beni ya.. Rahat bırak! Hakaret etmeden dur! Yorma beni artık!
Allahım ikimize de sağlık, sıhhat, huzur versin de uzak olalım lütfen... Ayda yılda bir, lazım olduğu, gerektiği vakitler... Ya da sen bu beni ezme işini kenara bırak.

oradan buradan kulağına nefret dolu söylemlerim gelirse anla beni.. içimden taştın be adam!!!

Boşandıktan sonra girmedim hiç. Şöyle bi bakayım dedim sana kk...
Çok güzelmiş anılarım be.

Ne dediğin ne yaptığın ne istediğin belli değil ya.
Bir şeyi ben yapsam karşı çıkıyorsun yapmasam sen yapıyorsun yapmıyorum diye kızıyorsun!

Bazı şeyler gizli kaldı. Az çok tahmin edebiliyorum ama itirafa ihtiyacım var. O da sen de yok. Hayırlısı ne deyim. .

Ne diyim ki sana? İyi niyetli önerilerin hepsini hakaret algılıyorsun ben de susuyorum işte.

Sus sus suss...
Yok ya, dün farklı düşünmeye başlamıştım ama bu davranışlara karşı gerçekten sinirlenmeme, negatif enerji almama engel olamıyorum.
İkiniz de yapamıyorsunuz. İkiniz de.

Keşke okuyabilsen,
Bana yasattiklarin sadece sana anlattiklarim.

X