Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

O kalbinde büyüttügün ama utanmasan cebinde kücülttügün o kadin simdilerde cok yorgun..
Kirgin hem de.Ama sadece kirgin.Bilirsin kizamazdim.
Icime baktigimda o kucuk cocugu goremiyorum artik.
Kocaman kadin olmus o da..
Bir tek kendi derdine yetisememis.
Her gece uykum gelirken aniyorum seni.
Cunku uykularim da azaldi artik.
Azaldin.Azaldigim saatlere denk geldin hep.
Hep yarim kaldin.
Belki de bu yüzden?
Neyse..
Yine sabah oluyor sokaklar aydinlanir simdi.
Oysa hic istemezdik sabah olsun.
Bitmek bilmeyen gecelerimsin.
Ama karanliktan korkmuyorum.
Kücük kizi bul,onu bul ve aldigin yere birak!

Bugün yine eskilere gittim. O şeyleri gördüm oturup ağladım, biliyor musun? Hayatın boyunca sen bir tek benim mi canımı bu kadar yaktın? Diğer herkese saygılıyken neden bana onca küfür ettin?
Hayatımda ilk ve son kez sadece seni sevdim. Hayatımda ilk kez ve son kez o küfürleri şahsım adına duydum. Ve bunları da çok sevdiğim adamdan duydum. Onca zaman geçti ama hala içim acıyor. Geçmedi. Zamanla geçmedi.

Canımdan can kızım;
Seni çok sevdiğimi hiç söylememe gerek yok bu yüzden söyleyemeyeceğim ve bilmediğin şeyleri anlatmak istiyorum.

Seni kucağıma alıp gidemedim o gün hastaneden melek yavrum. Yan odalarda başka bebekler ağlarken ben seni toprağa bırakmanın acısını yaşadım. Kalbim kadar acımadı yaraların. Ama başka türlü olsaydı nasıl olurdu? Hadi güzel hayaller kuralım kızım.

Mesela daha taşınamamıştık yeni evimize. Tam da taşınacağımız günün gecesinde gelmek istedin minnoşum. Biz hastanedeyken baban ve deden evimizi taşır senin beşiğini kurardı. Biz de hastaneden pembiş battaniyelere sarılı halde çıkıp sıcak evimize giderdik. Ah ne kadar yumuşak, narin ve pürüzsüzsündür. Kucağımda minicik seni hayal ediyorum meleğim.

Evimiz çok kalabalık olurdu kuzum bütün akrabalar şehir dışından gelirdi. Babaannen anneannen dedelerin amcaların teyzen zaten hemen koşup gelmişlerdi sen geliyorsun diye aradığımızda. O aldığım minik minik kıyafetleri giydirirdim sana, hepsine o güzel mis kokun sinerdi.

Aa bir de ben eve gidince hemen sütüm geldi kuzum biliyor musun? Sen olsaydın emerdin anneni beslenirdin Rabbimin senin için gönderdiği nimetle. Belki yara bile yapardın ama olsun kuzum önemli değil ki. Günler geçip büyüdükçe camdan karları izlerdik birlikte.

Mis kokulum mutlu olsun daha temiz koksun diye banyo yapardık. Baban bize yardım ederdi ah ne çok severdi seni.

Daha ilk anne mi dedi baba mı dedi kavgası yapacaktık biz kuzum. Daha emeklediğini yürüdüğünü, nazlı nazlı büyüdüğünü görecektik. Olmadı güzelim olmadı. Hayallerim çokça ama sana daha fazlasını yazamayacağım kalbim dayanmıyor bebeğim. Sen bizi doğmadan bıraktın kuzum biz seni asla unutmayacağız. Allah izin verirse cennetinde kavuşacağız güzel kızım. Miraç Asel’im.

Seni çok seviyor, çokça özlüyorum. Bir gün kavuşmak ümidiyle, gözlerinden öpüyorum.

Annen.

Tamam sev tabii çok sev ama severken öldürme.
Valla dizilerdeki adamlar gibisin aşkım.
Karasevda’daki Emir psikopatı olsun, Bir zamanlar Çukurova’da dizisindeki psikopat Demir olsun, o garip gündüz kuşağı dizisinde seviyorum diyip kızı zorla yanında tutan adam olsun efenime söyliimm... bunlar ne ya. Napıcaz seninle dur bakalım.
Çok da fazla seviyorum. Ama bazen çok korkutucusun. Hadi hayırlısı. Bilmiyorum neler yaşanacak. Hayatımın aksiyonu bitmiyor cidden. :KK64:

Yine bir geceden kavustuk sabaha.
Neden hep sabaha dogru gelirsin ki aklima?
Sabahlar zordu degil mi?
Uyanmasi..
Alarmlarin uyandirmazdi bilirim hic sasmazdim unutmazdim uyandirirdim.
Hep ayni kelimelerle acardin telefonunu.
Amaaaaan güzelim şekerim yavv yine mi is? :)
Şu cumleyi her sabah duymaya o kadar alismistim..
Kahvaltini unutma.Üzerini kalin giyin şapşik bünyen zayif.
Hemen hastalaniyorsun.Cikarken mentollü selpağını al mutlaka sümüklü seni :)

Sahi kim uyandiriyor seni?
Kim güzelin,şekerin?
Kime şarkılar söylüyorsun?
Kimin saclarini parmaklarina dolayip bukle hale gelene kadar salmiyorsun.
Kimin gözleri gardiyan sahi?

Farzet ki "O" burayi okuyacak..
Farz etmedigim icin yaziyorum.
Olur ya tesadüf olmasin.Sen yine de okuma.
Yorgunum.Yoruluyorum..
Biliyorum..Neyse.

Son düzenleme:
Gel desem gelir misin? Diye sormustun bir defasinda.
Bir daha sakin sorma olur mu?
Cevabimin ne olacagini biliyorsun :)

Özlüyorum.
Günler geçti. Geceler geçti. Bir gece daha geçti.
Bu gece gözümden bir yaş düştü. Özlediğim için.
Sen hiç özlemiyorsun değil mi? Benimki de soru işte.. Niye özleyesin ki? Sen hiç sevmedin. Hatta nefret ettin. Şimdi belki bir başkasını seviyorsundur. Belki başkasını özlüyorsundur. Belki tam da şuan başkası ile konuşuyorsundur ya da konuştun ona iyi geceler diledin. Bense özleyip gözyaşıma engel olamadım. Bir şey demiyorum. Senin yüzüne söyleyeceğim bir şey yok olsa da dinlemezsin biliyorum. Ben senin gözünde koca bir hiçim nasılsa. Biliyor musun her geçen gün yaptıkların ve dediklerini düşündükçe benden nasıl iğrendiğini daha net görebiliyorum. Ama içimdeki özlemi değiştirmiyor bu. Çok saçma değil mi? Benim canımı yakan, hayatım boyunca hiç görmediğim muameleyi yapan, bana küfürler eden, beni iğrenç gören, bana saygı duymayan, canımı acıtıp her gece ağlatan adamı özlüyorum. Senin için koca bir hiçim. Biliyorum. Biliyorum ama geçmedi henüz. Ne kalbimdeki acı geçti ne de özlemin.

Ne olduysa "şuradan şurası, ne güzel" demekten oldu anne zaten.
İnşallah artık yer değiştirmek istiyorum bir şekilde, şimdilik duam sadece. Hayırlısı.

What goes around comes back around derler. Yani eden bulur. Dün beni azarladın ya canım üstüm intikamım acı olacak.

Rüyamda gördüm gece bir şeyler.
Eskiden geçtiğim o yol vardı ya oradan her geçişimde senle alakalı arabanın plakasını görünce yüzümde tebessüm oluşuyordu. İnsan sadece 2 rakamdan böyle olur mu? Ben görünce senle bağdaştırıp gülüyordum hatta biliyor musun özellikle gözüm her gün mutlaka arıyordu. Ama uzun süredir bunu yapmıyordum. Bugün kafamı bir çevirdim ve gördüm. Aradan kısa bir zaman geçti tekrardan gördüm. Rüyadan sonra görmek ne bilim? Ben ne zaman seninle içimden konuşmayı bırakacağım merak ediyorum. Kafamın içinde senle konuşmayı ne zaman bırakacağım? Ya da özlemek kelimesini sana karşı kullanmayı ne zaman bırakacağım? Başlığın adı farzet ki o okuyor ama iyi ki okumuyorsun. Okusaydın ne mi olurdu? Herhalde küfür ederdin, beni biraz daha incitirdin. Kırgınım sana.

Seni Mayıs’tan beri bi kez bile görmediğim halde Kaç gece üst üste rüyamda gördüm yanında karın varken bana sarılıyordun uyandığımda kendimden nefret ettim..
Hani bana sürekli param yok düğün yapamam falan diyodun ya üstüne bin ah alarak o düğünü yaptın insanlara nispet olsun diye heryerde boy boy fotoğraf paylaştın.. aradan 2 ay geçmiş karın sosyal medyadan fotoğraflarınızı silmiş evli de yazmıyor işler kötü galiba??
Ben yine de akıllıymışım ki annenle aynı evde oturmayı kabul etmemişim bak edenleri de görüyoruz ve inşallah ki ben o gelinliği giydiğimde siz boşanmış olursunuz can yanması ne demekmiş o zaman sizde anlarsınız..

X