Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Aynı şeyi 100 kere kusursuz yapsam 101.yi yapamasam yine beceriksiz dersin bana anne!

Şu an hiç iyi bir noktaya doğru gitmiyorsun.
Yazık ki, farkında bile değilsin yanlışlarının.
Arkadaşına yaptığın artık görüşmüyor dahi olsanız hoş değil.
Yanında şu an olan kişi muhtaç olduğu ve senden başka hiç kimsesi olmadığı için yanında.
Bunun farkında mısın?
Bence değilsin.
Keşke farkında olsan. Çok yazık...
Yanlışını sana söyleyen herkesi hayatından çıkarmaya devam et sen, yakında sadece menfaatçi insanlar kalacak çevrende ne yazık ki...

Ben tartışmıyorsam uğraşamayacağımdan, negatif enerji alacağımdan. Kendim için.
Kısacası salıyorum gidiyor. Eskisi gibi de bakamıyorum o noktadan sonra. Tartışmıyorsam sıkıntı vardır.

İyiliğine söylüyorum, sakince söylüyorum her şeyi hakaret olarak algılıyorsun, her şeye alınıyorsun, her şeye!

Uyuduğunda ve uyandığında nasıl güzel görünüyorsun bi bilsen.
Yanında uyanıp buna şahit olmak, nefes alışını dinlemek hayatımda yaşadığım en güzel şey!
Ben ki onca şey gördüm, tecrübe ettim; sen başkasın. Çok seviyorum!

Kimse hiç bir şeyime karışmasa çok daha huzurlu olacağım...

Ben bir rahatsızlık yaşayıp hissedip doktora gittiğimde sonuç alamayıp bir daha gittiğimde abartıyor oluyorum, ama sen kendin endişelendiğinde(benim için) falancanın bilmem kimi kanser olmuş böyle deyip olayı arşa çıkarıyorsun. Tamam endişelerini bastırmaya çalışıp sonra tutamayınca dökülüyorsun da bana niye çatıyorsun her seferinde, benim kendime alakalı hissettiklerimi sorguluyorsun devamlı. Negatif enerjiden yoruldum artık. Bunları yaparken yoğun bir enerji veriyorsun.
Bir de şu ölümü sürekli diline dolamasan keşke, çekeceksin.
O kahvede senin negatif enerjinin yoğun olduğu ortamda yapıldığından öyle olmuştur.

Son düzenleme:
30 olacağım hala bana gelen mesajları vs merak ediyorsun anne, bir türlü başımıza iş getirmedim diye mutlu olamadın ya! Sal beni artık! Senden her şeyi gizlerim tabi ki! Birey olduğumu kabullen artık! Ne çok günahımı aldın anne...

Son düzenleme:
Sen başkalarını gör daima tamam mı? Birebir aynı hatayı kendin de yapıyorsun, aynı sıkıntıyı sen de başkasına çektiriyorsun ama başkası yapınca doğru değil, yanlış yapıyor vs vs. ayıplıyorsun.

Her şey senin kafandaki gibi olmalı dimi anne, öyle doğru olur anca. Benim kendi karakterim, isteklerim ne ki! Anca ez sen! Evet ben kapıyı kapalı seviyorum evet ben yalnız kalma ihtiyacındayım çünkü. Beni iyi hissettiren kimse yok çünkü. Yapım bu. Depresyonda bile olsam başlıca depresyon tetikleyicimsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…