Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin gibi pisliğin Allah belasını versin pislik
Artık egonu tatmin etmene izin vermicem senden nasıl igreniyorum bir bilsen..midem bulanıyor karakterinden
Yaktım kendimi senin gibi bir asagilikla geçecek it olacaksın ama geçecek..

Sadece bir dönem bu..bir dönem ..
Bitecek
Kendine söz veriyorum asla mesajlarına cevap verip egonu tatmin etmene izin vermicem
Düşüncelerini yüzüme soyleyemeyecek kadar assagiliksin zavallisin

Onurlu bir eşim olacak benim.onurlu gururlu başı dik ..ve olmayacaksa da hic olmayacak and olsun

Neye yanayım neye üzüleyim bilmiyorum. Yıllarıma mi , hayallerime mi , sana mi , bana mı, Ama tek bildigim şey ikimizde ne oldugunu biliyoruz. Yillarca elini tutdum hele su son bir yila kadar kimseye bir acigini bile soylemerim seni hep yucelttim derdim de icimdeydi dermanimdaa. Yillarca isin di stajindi okulundu arkadaslarindi arkadassizligimdi dersindi düsundum durdum. Bilirsin alkolik bi babam var. Belki ondan belki senin o guzel yureginden seninle hep huzurlu bir hayatım olacagina inandim. Hic bir zaman ne sosyal statu ne para ne pul gozumde olmadi. allah biliyor icimi. Ben sana hep guvendim Hep inandim sen daha iyidin daha iyi yerlere gelmeliydin Çok kiymetliydin benim için Yuvamdin evimdin huzurumdun belki.Çok iyiligin dokundu bana çok. Ama be insafsiz be şerefsiz ne diye cepte gordun de beni canimi yaktin defalarca. Kadinlik gururmu hic ettin. Sen benim de heveslerim yok mu sandin. Bekledim beklerim beklediiiiiiim. Diyosun ki tam hersey duzeldi sen yoksun. Be Allahsix niye bana hayvan muamelesi yaptin en ozel anlarimizda niye bi kadin oldugumu unuttin sadece seni mutlu edilmek icin dunyaya getirilmis bi varlikmisim gibi davrandin. Niye ben herseyi dusunmek zorunda olan bir manyaga donustum. Niye niye niye insanlar sevdiklerine kiyamazken sen onca kufurler ettin sonra bide bak beni kizdirmazsan etmem etmezdim. Dayanamazdim sana hele senin uzulmene senin uzgun olmana hala dayanamiyorum. Ama bu sefe4 kendimi dusunmej istiyorum sadece kendimi. Yillarim gitti. Her arkadasim evlendi barklandi cocugu oldu hayati oldu bense bekle bekle sabret kezban olma tabiki essek gibi calisacaksin manolya gibi sozlerle maruz kaldim.Erkek gibi oldum lan. Sence ben senin elinr bakmaya bile tenezzul edermiydim. Çok iyi yonunfr var evet. Ama benim içim almiyo beni kmlerce uzakta el memlekette aramamani içim yuregim almiyo. Alsa zaten affederdim. Alsa zaten seni uzmezdim uzulmezdim. Yillarim hayallerim umutlarim gitti. TÜKENDIM. simdi beni yillarca oyaladin diyosun. Sen benim ruhumu çuruttun attin. Sadece kendimi dusunmrk istiyorum ruhum kafam beynim dinlesin istiyorum. Nasipte yokmus ne diyeyim. Uzme kendini kendinden yasca kucuk bi kiz bul onun kahramani ol. Bana bide vicdan azabi yasatma.

seni sevmeye doyamamak neden?
anlayamıyorum bazı şeyleri. ama müthiş hisler bunlar.
seni çok seviyorum her şeyim.

Anlaşılmamaktan yoruldum.
Şurada yabani yabani takılıyorum eminim buradaki insanlar bile senden daha iyi tanıyorlardır beni anne.

Kendime çok yüklendiğimi fark ettim. Bilsen kızarsın kesin. :) ama ne yapim bir an önce olsun bitsin istiyorum. Senin için ki. .❤

Anne sen daima benim zıttıma git tamam mı, beni en iyi sen biliyorsun ben değil evet!!!

Beni kendine düşman ilan ederek eline ne geçiyor anne anlamıyorum.
Belki başkalarından darbe gördün bilemem ama benim suçum neydi niye benden çıkarıyorsun, banane.
Normal davransan böyle olmazdı aramız, güvenilmez biri değilim. Hep sinirlisin hep kötü düşünüyorsun.
Diğer insanlar hep benden iyi oluyor.
Benden gördüklerin senin yaptıklarının sonucu. Sana kendimi kapatmam, boş yere beni suçlayıp sinirlendiğinde sinirli davranmam, bana bir şeyler anlatırken yarım dinlemem gibi. Ben anlattığımda içinden cımbızla kötü şeyleri, kaygıları, endişeleri ya da beni suçlayacak bir çok şeyi çıkarıp durdun hevesim kursağımda kaldı ve sustukça sustum. Ayrıca bana anlatırken yerdiğin kişileri ben de yersem onaylasam anında onlar melek ben kötü oluyorum her nedense.

Ne demek bu şimdi? Of kafamı karıştırıp durma ya! Masum musun yoksa? Ama ben senden şüpheleniyorum. Annem dedi zaten o yine masum çıkar diye. Dilerim masum çıkarsın. .

Bugün evleniyorsun.. belki de en mutlu günündür, hoş bende şuan nişanlıyım vede gerçekten adam gibi adamla...
başkalarına karşı benim evim yol geçen hanı mı diyordun ya demek ki öyleymiş bana geldiğinde para yok diyen sen nasıl oldu da 3 ay da evlenebildin?? bana o yaşattığın günler için, sende aynılarını yaşa tek dileğim bu..

Bu sefer gerçekten gidiyorum galiba.
Yok yapamıyorum, olmuyor.. Denedim, olmuyor.
İçimdeki "Olmaz!" diyen hisse karşı gelemiyorum, özellikle mantığım kabul etmiyor bazı şeyleri, kafamdaki soru işaretlerini gideremiyorum, gideremiyorsun. Tatmin olamıyorum. Korkuyorum.
Aynı düşüncelerde değiliz.
Ruhuma dokunuyorsun ama gerisi yok, olamıyor.
Hoşçakal. Umarım net olarak bir sonuca kavuştururum bu durumu, tekrara düşmem yine.

Son düzenleme:
Sen gelince her şey normale dönecek biliyorum. Ama daha şubata çok var. Nasıl yoruldum bi bilsen. Çocuk ruhum yaşlandı. 5 yaşında hissederken 70 yaşına geldim aniden. Beraber lunaparka gidersek ben yeniden çocuk olurum ki. ^^ İhtiyacım olan şey sensin. Zaman hızlansa süper olacak gibi. . .❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…