Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Zaten çok fazla yalnız hissediyorum şu ara, senin şu yaptığın da iyice canımı sıktı anne.
Yok ya doğru düzgün konuşulmuyor seninle.
Sen istediğin zaman istediğin şeyi konuş anlat ama ben gayet normal sakin bir sohbet konusu açtığımda azarla sebepsiz yere, her şeyi ters anla. Kendimi bildim bileli bunu yaptığın için ben de seni yarım dinliyorum daima! Sen azarla ben karşılığında sinirlenince ne sinirleniyorsun diyorsun bir de!
Yemin ediyorum bazı anlar doğmuş olmaktan iyice nefret ediyorum. Sizi tanıştıran insanlara kadar sinirleniyorum.
Ailede yalnız hissetmek en berbat şey.

Ruhumla anlaşamıyorsun...

Çok mu hassas ne

Bazen kalk git diyor dayanmıyor kalbim ama mutluyum

Herşey yoluna gire umudu yla devam yaşamaya ...

Yuregimle senle sende hep bende kal

Bu kabullenme olayı çok zor olacak galiba. Bilmiyorum ben böyle hayal etmedim açıkçası. Ruhum öyle yorgun ki. Taşınsam kalbine ne güzel olur. Hâlâ orada mıyım? Işte bunu bilmiyorum. Duvarlar üstüme üstüme geliyor. Beynim parçalanacak gibi sanki. Bir yandan da uyuşuyor. Geleceksin biliyorum ama biraz daha zaman var. Bu kadar zaman sabrettim biraz daha sabrederim. Mecburum. O gün geldiğinde en güzel şiirlerimle karşılayacağım söz. Şuan yanımda olsaydın çocukça saçmalardık eğlenirdik. Ne güzel olurdu. O sesin titreyerek sevgi dolu konuşmaların var ya hani ben onları çok özledim. . . Seni çok özledim!

Hayır hayır tekrar olmaz. N'olur olmasın. Unutulsun bitsin bu durum. Olmuyor olmuyor işte.

Bütün gün mü sular yoktu 4te kesildi anne sular..
Senin şu abartmaların...

Zaman zaman umudumu yitirecek duruma geliyorum. Sonra hemen toparlanıyorum. Allah var umutsuzluk yok! Ama yalan yok ağır geliyor zaman ilerledikçe. Çok zor inan. Senin umrunda mı bilmem ama ben çok kötü durumdayım...

Sen bomboş bir sebepten bağır çağır kız ez sonra şunu yap et de...

Bilmiyorum.. Bana sanki sonradan değişecekmişsin gibi geliyorsun, yaptığın bir kaç şeyden bunu çıkardım... Sakin zamanlarımızda başka zaman yaptığımızın tersi davrandın bir kaç kere. Sanki kazanmak için çabaladın sadece bugüne kadar... Madem ileride "denge" olacak, baştan bu kadar abartmasaydın, beklentiye sokmasaydın. Değişirsen her ne kadar değiştiğin halin doğru olsa da kandırılmış hissederim. Zaten güvensiz, korkak insanım, bir öyle bir böyle olmalara gelemiyorum ne kadar iyi niyetli olsa da, hoşuma da gitmiyor. Belki de biz uymuyoruz sadece. Aman neyse... Venüs retrosu şeysi işte, bir de bitiş yakın tarihlere denk geldi.

Bunaldım ben. Sen de bunal! Tek başına niye bunalıyorum ben? Benim suçum ne? Senin yüzünden bunaldım! Vallahi delirmeme ramak kaldı. . .

Bu ara çok sinirliyim sana, hiç olmadığım kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…