Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Cahil cahil konuşmandan çok sıkıldım!!!
Bir de bana hakaretvari konuşuyorsun saçma sapan, laflarımı çarpıtıyorsun!
Yeter ya.

Oh ne güzel dünya vallahi, sen askere git, ablaaa yetiş diye ortalığı velveleye verip haftada 1 para yollat, Kıbrıs kontörlerini, Türkiye faturalarını bize kitle, kankitoşların evlensin direktif ver paşa paşa altınlarını takalım, noluyo len? Ocağımızı kuratmaya yemin mi ettin Kurban olurum sana yakışıklı kardeşim benim feda olsun sana her şey. Seni çok özledim çok çok çookk. 4 ay bana 4 yıl gibi geldi. Çok az kaldı yanındayız seni görmeye geliyoruz.. Evci iznin 2 günmüş ama napalım o bile yeter burnumda tütüyosun canım benim bitanem.❤❤❤❤❤ Şişt aramızda kalsın babam hep ağlıyor, hele bedelli çıktı ya hepten çıldırdı ne acelesi vardı da gitti diye söyleniyor. İyi ki varsınn iyi ki benim kardeşimsin.❤❤❤

Ne inatsın anne... İyiliğine, güzellikle söylediğim şeylere bile inat yapıyorsun. Yapsan iyi olacak şeyleri atlıyorsun bu yüzden ufak şeyler de olsa. Çünkü ufak şeylerde dolu dolu bela okuyan da sensin. Ama ne hikmetse hep kötü benim. Sinirli, inat vs. Evet bu yanlarım var biraz ama evde sen varken en fazla haklı yere yaptığım şeyler oluyor, genelde benliğimi irademi korumak üzerine, boşluk bırakmıyorsun hiç insana zaten, ellemezsen köşemde kendi halimde takılan biriyim. Neyse benim de derslerimden biri buymuş...
Yaptığım bir çok şeyi de ya içimden gelerek ya da sen sus, negatif enerji verme diye yapıyorum. Söz dinleyeyim diye değil yani. Kaldırabileceğim anlarda negatife de razı geliyorum hatta

Son düzenleme:
Iyisin hossunda beni dusurdugun hallerden haberdar misin merak ediyorum. Bir derdim bitse bir digeri basliyor. Seninle hic beraber olalaliydik diye dusunmeye basladim. Off

Şuan nerdesin bilmiyorum. Keşke bilsem. Ama az kaldı biliyorum. Az kaldı. Çok az hem de. O aradığım huzur senin yanında. O istediğim huzuru da al gel. Bekliyorum. . .

Aaa sanane canım kız isterse saçını mürdüm rengine boyar aralara da fıstık yeşili attırır. Bize ne canım. Bi de fesatlığına destek arıyorsun. Kesin benim arkamdan da neler söylüyorsundur. Yazık sana.

Başkası uyuyunca genç onlar ihtiyacı var aynı şeyi ben yapınca nasıl gençsin sen enerjinin olması lazım. Evet anne çok haklısın. Bir beğenmedin beni hiç de beğendirmeye çalışmadım zaten ama son zamanlarda nedense çok batmaya başladı bu tarz şeyler. Başkaları iyi ben kötü.

Annem beni şaşırttı.. O dediğinin olmasını istemem ama ya. Ne bilim memnun olmam gibi. Geçti artık. Ama en çok annem üzüldü. O yüzden olursa da annem memnun olacağı için sevinecegim. Yoksa benim umrumda değil.

. . .

ölüm var. bir gün, bir saat, bir dakika, sonra ne olacağımız belli değil. nolur nolmaz : seni seviyorum:) yüreğin yetiyorsa karşıma çık, yüzüne de söyleyeyim

Unutmadım yaptıklarınızı. Hiçbir günahım yokken haketmedim başıma gelenleri! Gün olur da sıra bana gelirse hiç iyi olmaz inanın bana. Yıllarım ziyan oldu. Hayallerim ziyan oldu. Allah büyük nasılsa benim günüm de gelecek. Ben O'na güveniyorum. Zamanı var yalnızca. . .

Koca insanlarsınız ben mi toparlayayım sizi anlamıyorum ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…