Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıca kimse benimle evlenmek zorunda değil anne.. Umurumda değil, olursa olur olmazsa olmaz. Hiç bir şey senin sandığın kadar değil, beni tanımıyorsun, yaşadığım bir çok şeyden haberin yok.
Artık ugrastirmasan anneni ve gelsen yavrumm senin için her zorluğu her sabri gösteririm ama kokunu duymak varken hasret kalmaya ne gerek var ki seni kucağıma alsam o tarifsiz kokunu bı de ben içime çeksem çok mu büyük bişey istemiş olurum ki artık daha fazla iç çektirme bebeğim gel n'olursun babanda belli etmiyor ama poliyana maskesini gelse at artık yuzumuzden senden hiç ama hiç vazgecmiycek annen
O gemi bir gün gelecek? Duydun mu beni GELECEK! Gelmek zorunda anladın mı beni? GELMEK ZORUNDA. . .Gelmeli gelmesi gerek. Yoksa durumum hiç iyi değil. Hiç iyi değilim.
Tüh anne ya gitmiş mi merven? Keşke numarasını falan alsaydın ya, tüh! Bir merve kadar olamadım ben de görüyor musun, keşke kızın o olmuş olsaydı sen de ben de rahat ederdik! Ama yapacak bir şey yok işte, beğenmesen de olan bu. Hoş sen beni anlamadın hiç, anlamaya da çalışmadın ama...
Bana polyanna demen de çok komik. Sen ya tam polyanna ya da tam bir felaket tellalısın, ortan yok bir türlü. Ben büyük oranda gerçekçiyimdir. Nereden vursam diyorsun...
İyiliğine konuşuyoruz, "sanane giyerim giymem" diye sinirli tepki veriyorsun, aynı şeyi tersini yaşasak da ben şimdi de ben kötü oluyorum :) Ahh ah Allah'ım...
Birbirimizi çok üzdük. Ben seni suçlarken burada bile dert yanarken senden önce sana yaptığım hataları,haksızlıkları göz ardı ederken ne kadar mağduru masumu oynamışım kendi içimde... Şimdi tek tek düşünüp kıyas yaptıkça seni anlıyorum bir insan kendinden nasıl uzaklaştırılır acı da olsa deneyimledim. Bunları sana söyleyecek enerjim de tekrar konuyu açacak yüzüm de yok. Şu son zamanlardaki güzel iletişimimiz bozulmasın,üç yılda bulamadığımız huzuru-anlayışı hiç kaybetmeyelim birbirimizi hep sevelim...
Haketmiyorsun benden yana gelecek hiç bir olumlu davranışı hiçbir güzel sözü hiçbir güzel muameleyi Haketmiyorsun... hiç hakwtmedin aslında hep kibirinden hep kendi bencillliginden görmedin çabalarımi belki görüp hakettiğin kafalarinda gördün kendini.. Oysa gözümden düşecek tek damla yasa sebep olduğundan bu yana yaptığım bir yanlıştin u dönüşü yapmam gereken bir yoldun ama donmedigim için hakettim dedim hep kendimden odun vere vere içim söküle söküle ilerledim ilerledikçe anladım ne büyük bir işkence içinde olduğumu ama zorunlu çaresiz hissettim hep ondan donemedim cektigimin fazlasını cektireceginden korktum haketmedim ama hep fazlasını verdim sana başka türlüsü nu beceremem diye ama sen yine haketmedin hala çekiyorum hala katlaniylrum kibirine bana değer vermeyislerine ama kopacak bir ip mi bekliyorum kıyamet mi hayatımın ortasına izi silinmeyecek bir yara ni açmani bekliyorum bilmiyorum.. belki de u dönüşü yapmadığım zaman çekilecek cilem vardı donemedim ama bir gün bu hatayi telafi etmek istesem geriye baktığımda tek bir pismanlik yasamayayim diye içimdeki tün umutları silecek bir davranış bekliyorum senden.. belki de düzelmeni... Oysa düzelte düzelte yaşamak yormazdi beni biraz değer biraz hakettigim bir ışık gorseydim senden.. Ama yok ya imkansız galiba sen hata yaptın duzeltsem kendini haklı gördün duzeltmesem gecimsiz oldum duzeltmesi gereken ben oldum ya da sen haklı oldun haksız olmana ihtimal bile vermedin.. bir çocuktan farksızdin ama hiç sevgi gösterilen bir çocuk gibi sevgi göstermedin belki denwdin ben yapmacık buldum samimiyete de dönüşecek diyene kadar uçtu bile.. hep hırçındin küçük bir rüzgar bulsan fırtınaya dönüştürecek sebepler bekleyen bir denizdin Sonsuzluğun vardı boğucu ;belki yakamoz oldun bazen çekici. . Ama hep yipratici hep kırıcı bazen hayalleri umutları... hep yazsam uzar gider ama oluşan ona da blöf dersin.. Neyse.. Boşver.. Evet evet yolunda her şey...