Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Benim saçım anca senin sayende beyazlar anne, hayattaki sınavımsın psikolojik anlamda. Bir de iş hayatı, sanırım ilk o zaman çıkmıştı.

Yorma beni anne artık lütfen, sal beni artık. Verdiğin negatif enerjilerden, kaygılardan, başarısızlık hissinden, ağırlıklardan azat et beni, baskı kurma. Bir sabretsen beklesen belki bu kadar uzamayacaktı bile, bende öz güven kırıklığı yaratmasan hassaslığıma hassaslık katmasan bu kadar olmayacaktı. Geçen gün bir karikatür gördüm anne çocuğuna şöyle diyordu; "Büyüdüğünde iddialı, kendine güvenen, bağımsız ve irade sahibi biri olmanı istiyorum ama bir çocukken pasif, uysal ve itaatkar olmanı istiyorum." tam olarak sensin bu. Artık ağır enerji verme bana lütfen.

Ozleeediiimmmmm. Halbuki daha 5 saat oldu. Pervanen oldumm. Askin farki bi halini yasatiyorsun bana. Seni cok seviyorummm

Ben hisset desem hisseder misin? Bugün gelsen ne iyi olurdu... Bugün gelsen.

Offf bir şeyleri canının istediği gibi algılama! Işine geleni yapıyorsun işine gelmeyeni yapmıyorsun! Nefret ediyorum şu iki huyundan...

Niye bir etkilenme yaşadım şimdi durduk yere sana karşı? Yoktu böyle bir şey. Hay Allah'ım... :olamaz:
Geçicidir diye umuyorum, yoğun değil Allah'tan. Zaten başka planlarım var kafamda uğraşamam, uğraşmamam lazım böyle bir şeyle. Ayrıca yine hislerimi gözardı etmiş olacağım buna uyarsam, güvenemiyorum! Pof.

Son 1 ayı iple çekiyorum.. Okula başlayacağım diye.
Farkındasın biliyorum, benim arkadaşım yok hiç. Hep evdeyim biliyorsun.. Benimle daha çok ilgilen çünkü çok yalnızım. Dışarıya çıkıp gezemiyorum bile, gezecek arkadaşım yok ki.
Sen benim en iyi arkadaşım oldun. Hem sevgilim, hem dostum, hem sırdaşım, yoldaşım...
Tam sabrımın mukafatını aldım derken gitmenden de korkuyorum
Çok sevmekten korkuyorum, seviyorum ama çok da korkuyorum
Ben ilk kez birini anneme söyledim, itiraf ettim.. Seni...
Hayatımın merkezine yerleştin. Yalnızım arkadaşım yok sen varsın işte.
Çok emek verdim çok bağlandım lütfen gitme..
Aramız çok iyi olsa bile durup dururken bu ihtimal aklıma geliyor korkuyorum
Dedim ya çok sevmekten korkuyorum...
Aslında canımın acımasından..
Ya da yalnız kalmaktan ..

Üste çıkmak için ufak çapta iftira atan insanlara aşırı sinir oluyorum, hayret gerçekten ya, söylediği şeyin tam tersiyim baya, yapmadığım şeye "yaptın" diyor falan yani sinirden gülesim geliyor...:KK34:

Çok dikkat çeken, beğenilen bir kıza aşık oluyorsun
Sevgili olunca da “aşkım sana kimse bakmasın.” diyorsun?:KK64:
Erkekler de hep böyle he.
Bu nasıl çelişki?
:110::110::110::KK12:

Güzelliğe takıntılı olup da sonra kimse bakmasın demek? :KK12:oldu canım!

Anne beni insanların içinde yanlış tanıtman beni aşırı rahatsız ediyor. Normal lafımı bile "bak gördün mü işte böyle" tarzı laflarla güya şaka ile karışık karşı tarafa söylüyorsun. Hayır bir de dışarıda çok şen ve tatlı dilli olunca ben de küçük gösterince iyice haksız çıkmaya meyilli oluyorum. Ha bir de "annesin" ya tabi. "Aman anneler öyle işte" lafını da kabul etmiyorum yani, bu kadar basit değil, ruhumda travmatik etkiler bıraktı değiştirmeye çabalıyorum yıllardır.
Evle dışarısı bir değil kesinlikle...
Hayır şimdi bir şey desem anneye laf söyledi olcam insanların önünde hoş olmayacak ve iyice haksız çıkıcam diye düşünüyorum ama bazen gerçekten çok sinirleniyorum.
Annesi tanımaz mı insanı? Benimki tanımıyor çünkü kendisine karşı rahat olmama da izin vermedi, anlamaya da çalışmıyor. Ya da haklı çıkmak, bastırmak daha önemli işte.
Uzaklaşmak istiyorum evden...........

Son düzenleme:
Seni seviyorum falan ama bu kucuk ayriliga ihtiyahim varmis. Oh be wallahi sanki tatilde gibiyim suanda. Surekli seni de dusunmekten yorulmusum. Sana da biseyler yapmaktan gina gelmis. Biraz birbirimizi ozleyelim kesinlikle. Seviyorum ama skildim galiba

Ben o masada 10 kapak kapatsam 1 tane kalsa "bari şunun kapağını kapatsaydın" diye kızarsın anne bana sen. Bu yüzden bir şeyler yapmak anlamlı gelmiyor!!

Hayırsız değilim ben anne, değilim!!!
Etkiye tepki veriyorum, o kadar!!!
Allah'ım sen büyüksün... Çok kötüyüm.

Ben sana gel diyemedim sende gelmedin. Gelmeliydin onca sene geçirdik anlamalıydın gelme derken ki gel deyişimi.
Özlediğim için öfkem çok büyük sana o yüzden yok saydım!

Senin için senin için. Hepsi senin için. Ne yapayım başka türlü zordu. Artık yapmak zorundayım. Of heyecan bastı beni.

X