Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben şunca yıl seninle delirmediysem daha da delirmem heralde anne...
Psikolojim sana rağmen iyi ama bozulmuşsa da sayendedir.
Kendi can sıkıntılarını benden çıkarıp duruyorsun.
Unutmayalım diye birden aklıma gelince "Aaa su alcaz" dememin neresinden çıkardın psikolojimin bozuk olduğunu da olayı baaaaambaşka yerlere çektin?
Rabbim yardım et inşallah bir iş bulursam rahatlayacağım.

Son düzenleme:
Hayret bir şeysiniz gerçekten, ona olmaz buna olmaz neye olur, özellikle sen anne?
Öyle diyorum yok böyle olmalıydı, e böyle yapsaydın diyorum yok öyle olmalıydı. Benim içim şişiyor burada.
Herkes birbirine baskı göstermiş en çok olan da bana olmuş heralde. Maddi olarak da hiç bir şey becerilememiş, manevi olarak da en çok benim canım sıkılmış.
"Olması gereken" neyse onu yapmak lazım.
Off.. Bazen her şeyden çok fazla sıkılıyorum.

Yaaa ama ama sen çok tatlısın.. :oops: çok hoşuma gittin ki. Her şeyi unutabilirim seninle. :KK36:şimdilik olmayacak biliyorum. Zamanı var.

Hayatımın anlamısın. Mutluluk sebebimsin.
Seni koklayıp öpmeme sımsıkı sarılmama sayılı günler var.:KK200:
Deli divane özledim.çok çok az kaldı. :dua::nazar:

Son düzenleme:
Uzun zaman sonra içimi böyle mutluluk kapladı. Evet bu sefer yine bir platonik vakası ama bunu bile yaşamayalı o kadar uzun zaman olmuş ki... Biliyor musun ben seni çok istiyorum. Her gece yatmadan önce fotoğraflarına bakıyorum. O uzun uzun baktığın iki anı görmeseydim belki böyle kapılmazdım. Belki öylesine baktın çünkü son gördüğümde öyle bir ilgin olmadı ama yine de yaşadığımı hissettirdin. Şimdi dualarımda sen varsın. İnşallah kabul olursun. ❤️

içine bak, ruhuna... ben senin korkularını,başaramayacaklarını, biryerlerde bambaşka duyguların da var olduğunu, yaşamak isteyip yaşayamayacaklarını (benimle veya bir başkasıyla farketmez), cesaretsiz korkak yüreğini sana gösterdim. nefret et benden, daha çok nefret et.daha çok ve daha daha çok... ne kadar çok nefret edersen o kadar yüzleşeceksin benim sana olan sevgimle. seni seviyorum. benden nefret ettiğin kadar seviyorum seni.

İçimde sönmek bilmeyen bir intikam ateşi var.
Yemin ederim yanıp bitmeni o kadar çok istiyorum ki.
Kapıma gelsen, yalvarsan, sürünsen sönmez bu ateş.
Neden yaa neden?
Ooooffff.. Karmakarışığım.
Geçmiyor işte geçmiyor.

İlahi adaletin işleyeceği o büyük günü bekliyorum...

X