Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Geberebilirsin. Midemi bulandırdınız bu akşam. Gerçekten geberebilirsin. O çikolata da münasip bi yerine girsin.

Gereksiz yere o kıza ters bakmamı sağladın anne. Neden bilmiyorum ilk defa bu kadar kafama taktım birini övmeni.
Bilmiyorum.. Ufaktan güzel bir hava oldu aramızda bu ara ama her şey geçse bile bir gün kırgınlıklarımı hiç unutamayacağım sanırım. Aile derin konu.
Ve bir şeyler başarırsam bunda neredeyse payınız olmayacak hiç... Köstek değil destek olsan o övdüğün kişiler gibi olabilirdim çoktan. Ama anca ruhum yoruldu ve kendimi ayağa kaldırmak için yıllardır çabalıyorum.
Evet baktınız yemeğimi suyumu verdiniz aldınız ettiniz büyüttünüz, bir de dualar ettiniz tamam seviyorsunuz iyi niyetlisiniz de ama davranışlar...
Neyse yine de bundan sonra duam sağlığımız ve huzurumuz, daha uyumlu pozitif enerjili bir iletişim.

Son düzenleme:
:KK53::bicak:
Seni sürekli devamli öpmek istiyorum arada da boğmak bir kaşık suda :)
Ben sana doymuyorum ama bogazimda kaliyorsun.
Nasil bisey bu?
Bazi seylerine aşıgım bazi seylerine de delii
Deliiball sevgilim benim!
Fazla fazla yiyem de sen öldür beni!
VivaLaJuicy VivaLaJuicy :) yazdiklarin hosuma gitti hafiften alinti calinti yaptim ama seninki kadar aşk dolu olmadi. :)
Daim olsun insallah..

Agzima dolan ama tasmayan seyler var!!
Uyuyorsundur sen simdi yazik sabaha bensiz uyanacaksin!
Bilmiyorsun.
Uyudugun son tatli uykun belki de benim hayatinda oldugum son gecen.
Sen bunu bilmiyorsun.
Vazgecislerimin en kolayi sen oldun.
Mücadelem yoruldu,çabam can verdi.
Imkansiz miydi? Asla!
Ne kadar yorulmusum..
Gölgende soluklanirken anladim.
Gözlerimiz ayni manada bulusamadi.
Hedeflerimiz sasti olamadi be adam
Son derin uykun bensiz.
Son uykusuz gecem sensiz.
Sen sabaha uyanacaksin
Ben karanliga uyuyacagim.
Mutlu olurduk sence
Yapamazdik bence.
Bas edebilmeyi ogretti hayat.
Zorluklarla sevismeyi
Sen hayatina,ben hayatima adam.
Olmadi..

Merhaba uzun zaman oldu 1 ay kadar bu defa benimle ilgili hicbirsey gorememis olmak seni uzmemistir umarim, gene arkam vurdun beni peki ben salaga ne demeli. 4 senedir gozum kapali sana guvenmekten sirtima yedigim hancerleri sayamadim. Aslında bakarsan ben gozunde bir hicmisim bunu gosterdin. 4 sene once bugün o teklifi geri cevirseydim. Hayatim daha iyi olur muydu? Neyse bunlari hic okuyamayacagin icin yaziyorum. Zaten ilk ve son sen ve sana ait hersey son. Sadece tebrik etmek istiyorum. Icimde sana dair hicbir aci birakmadigin ve gercek seni gosterdigin icin bittirdigin icin ve gittigin icin bu sefer vicdanim rahat ve sana dair hicbirsey hatirlamadan seni silecegim.Beni bittirdigin icin artik yordugum icin tebrikler..

Sevgili aşkım, bal kabağım, koca ayım, pekmezim, balım nerdesin? 1 aydır yoksun ortalıkta alla allaaaa bak duy bunları spora başladım zayıfladım saçları da sarıya boyattım acaba dönünce tanıyabilecek misin beni beybisi be. Yoksa başka birini mi buldun? Onunla mı gezip tozuyorsun? Nasıl!! Aklına mı gelmiyorum? Allahım dur durr... panik yaptım gene... derin nefess.... all... ver... nefes...iç sesi sustur hemen.Hmm tamam şimdi daha iyiyim. Mektubuma son verirkenee seni sevdiğimi hiççç unutma o aklından da kalbinden de gönlünden de çıkarma tüm aşk niyetlerimi meleklerle sana gönderiyorum.
Seviyorummm anlasanaaaaaaaaaa, diye ağlayabilirim her an sen bilirsin.
Bihter'in
:)

Evi dağıtma, çamaşırlarını kirli sepetine at, ha bir de şu play station zamazingosundan gözünü ayır be canım. Öptüm :KK57:

Ohhh ana oğul suçlayın beni karşılıklı. Aynen devam. . . Tabii ki benim günah keçisi! Siz sütten çıkmış ak kaşık. . .

Burayı gerçekten okumanı çok isterdim.
En yakın arkadaşım dostum dediğin insanın en özelini ele güne karşı ortaya döküp, sonrasında adımı hiç olmadık yerlere taşıyıp rezillik çıkarmanın hiçbir normal açıklaması olamaz.
Ben sana arkadaş değil, dost demiştim. Tıpkı diğer dost dediğin insana dediğin gibi...
Çok ayıp ettin, seninle bütün bağım gün itibariyle bitmiştir.
Bende emeğin de çoktu. Buna rağmen benim için sessiz sedasız şekilde bittin.
Beni kendi basit hırsların için harcamaya çalışmayacaktın.

Son düzenleme:
İçinde patlıyor dimi anne.
Sinirli olmayım diyorsun ama sakin sakin laf sokuyorsun, dayanamıyorsun.
Yine alt üst oldum zaten. Sağol tuz biber ek her zamanki gibi.
O yıldıznameci de uydurmuş, müşterisine yaranmış, üzülen ben oldum ben.
Bir çocuğu baskıyla, ezerek büyütürsen üzülen o olur o!

Aşkım :KK200:
Bizim için yeni bir sayfa bugün itibariyle açılıyor.
Artık aynı şehirde, iki özgür insan olarak beraberiz. Uzaktan bakışmalar bitti.
Aylarca peşimde dolaşman, sonra benim de sana deli gibi aşık olmam ve iki arada bi derede görüşmelerin başlaması derken, şimdi her şey bambaşka olacak.
İyiye gideceğine inanmak istiyorum.
Bu kez dikiş tutturmak istiyorum.
Seni çok seviyorum. :nazar::KK60:

X