Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

İnsan bir başarılar diler, peeh.
Ne bu düşman gibi ben anlamadım.

Hah başladık yine bir şeylere sinirlenip bana sarmalarına anne, inşallah kavga etmeyiz çünkü kpss sınavından sonra eski enerjim kalmadı kara kara düşünüyorum içim sıkılıyor biraz, yüksek tepki verebilirim :işsiz:

Ben resmen çirkin adam seviyorum. Oysa insanlar çok yakışıklı birini bekliyorum sanıyorlar. :KK53:
Aslında cidden tipsizsin aşkım ama ben sana öyle aşığım ki. Benim gözümde o kadar tatlısın ki.:KK68:
:KK200::nazar:

Canim annem,
Biliyorum bana cok kizginsin. Bende sana. Kalbim cok kirik... hemde cok. Ogluna toz kondurmuyorsun. Öbür kizinada. Biliyorum onlarin yeri sende ayri cünkü onlarin babalari öldü. Ama beni keske dislamasaydin be ana ... cocuguma nasil dayaniyorsun görmeden?
Anne olunca anlarsin diyordun ya hep.... ben cok anladim coookk ama malesef bana yaptiklarini dahada cok sorguladim. Keske beni dogurmasaydin anne. Sevmiyorsun ki ... ama ben ne evli adamlarla gezip babamin boynunu öne egdim nede esrar batakligina düstüm. Affedilmicek birsey yapmadim. Ki hic birsey yapmadim senin bana gönül koydun bos yere...
esime ettigin hakaretleri unutmadim. Unutmucamda. Bana ve kizimada ettigini unutmucam. Ben kardeslerimi asla üvey olarak görmedim. Ama meger onlar beni hep öyle görmüsler ... cok üzücü. Kalbim kirik iste ... kirik. Nasil tamir ederim bilmem. Ki sende zaten hic bir hatayi kabul etmiyorsun.
Yeni camasir makinesi almissiniz :KK43: babam onu yanliz basina tasiyamayinca komsudan yardim istemissiniz :KK43: bilirsin benim esim asla bu isleri size birakmazfi ilgilenirdi :KK43: icim acidi cünkü babamin sirti agriyor :KK43: dizleri agriyor :KK43: ben ona kiyamam ölürüm baba sana ... kokunu cok özledim babam :KK43: benim hayatimda senden baska kimsen yoktu ki :KK43: beni disliyaak kurdugunuz ailede cok mutlu ol babacim :KK43: kapim sana her daim acik ... arada gel torunun 6 aylik olucak daha bir kere görmedin :KK43: cok özledim babacim :KK43:
Her zaman alttan aldigima alisdiniz. Karsilik verince tabi herkes sasirdi. Ama benimde bir sabrin var. Babamin evinden kovan gelininiz bu cürreti sizden aliyor. Ama önemli degil babacim. Sen zaten her zaman cok pasif bir insandin.
Bazi insanlar anne baba olucak diye birsey yok ... keske olmasaydiniz. Size yakismiyor. Yakismadi. En azindan bana annelik babalik yapamadiniz. Sorun degil ama. Ben zaten kac aydir cekildim ...
neyse ben sizi cok seviyorum ya :) mutlu olun.

Anne valla hayret ediyorum sana(evet hala edebiliyorum), taktın saç fırçasına, saç fırçam sağlam ama yine alalım dedin bir süre sonra tamam alayım dursun dedim aldık duruyor öyle, şimdi sırf ucuz gördün diye yine almışsın, ben hiç olmayan bir şey alayım desem laf yiyorum sen böyle gereksiz masraf yapıyorsun anlamıyorum yani:KK53:

Benim evde oturmama kıl oluyorsun anne farkındayım, ben de inşallah bu ruhumu sıkan durumlardan kurtulurum diye dua ediyorum merak etme.

Canımın içi.. Bir gün konuştuğumuz o şeyi gerçekleştirir miyiz? Çok istiyorum gerçek olsun..

Zor ya vallahi zor. O senin yanında olduğu sürece sen yol alamazsın. Önce onu köşeye itmeyi öğren sonra yola çık. Bir ömür olmaz o iş ben sana deyim. Olsa da kısa sürer. Beni ilgilendirmiyor bu durum artık zaten. Uzak olun benden ben başka bir şey istemiyorum.

Beni kıskandırmak = beni soğutmak. Öğrenemedin mi bunu.
Çabalamak bu mu oluyor?

Gör şu yazdığım mesajı, çok sinirlendim ya. Böyle saçmalık göreceksem sevme, istediğin kadar iyi niyetli olabilir istersen melek olabilirsin ama beni bal gibi biliyorken bu tavır saçmalık! Hatta en büyük saçmalığını yaptın sanırım şu zamana kadar ki, tebrik ederim.

Sürekli şu sınavdan bahsederek canımı sıkacaksın anne illa dimi...
Sonucundan çok umutlusun ve kötü gelirse canımı aşırı sıkacaksın anne dimi.
Yoruldum negatif enerjinden.

X