Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Geçmişimin denizinde ufukta kaybolup, şimdi'min kıyısına bir rüyayla vurup gerçeğin dalgasıyla tekrar kaybolmak...
Nasıl, neden, niçin? ??

Çok özledim. Dayanamıyorum. Dayanamıyorum. Dayanamıyorum. Çok özledim. İçim acıyor.

Ne tl ne dolar ne euro hiçbir birimde beş para etmiyorsunuz. Geniniz sıkıntılı sizin. Sende kızların da kocan da hepiniz bi değişiksiniz.

Canımın içi. Seni çok özlüyorum. Dayanmak bazı geceler zor oluyor demiştim. O zor olan gecelerin birini yaşıyorum. Seni çok özlüyorum. Tüm hücrelerimle bunu en derinden hissediyorum. Daha kaç gece sana hasret, seni özlemekle geçecek? Kalbim bazen dayanmıyor bu acıya. Çok özledim. Seni bekliyorum canımın içi. Bir gün gel ve beni iyileştir. Beni seversen senin sevginle iyileşirim. Gelir misin? Beni sever misin? Yine birlikte gider miyiz oralara? Çok çok özledim :KK43:

bugün sana mesaj atarken çok heyecanlandım. günlerdir düşünüyordum atsam mı atmasam mı diye.
yanlış anlama ihtimalinden çok korktum. ama gerçekten gizli ajandam yok. yazmak zorunda olmasam yazmazdım.

ama çok heyecanlandım.
tamamen yabancı olduk. üzüldüm.
zordu.

sen de benden bildirim gelince heyecanlandın mı?
zorunlulukla yazılmış bir mesaj olması seni de üzdü mü?

zor be. aradan 6 ay geçse de zor.
çünkü bi 6 ay kadar önce her şeyimdin.
şimdiyse zorunlu bir şeyi bile yazmamak için günlerce 'acaba yazmasam mı çok mu zarar görürüm?' diye düşündüğüm insansın.

acıtıyor.

umarım mutlusundur diyeceğim, yapay olacak biraz.
ne bileyim. bensiz çok mutlu olmanı istemem, doğruya doğru.
ama benden başka hiçbir konuda mutsuz olmanı da istemem.
umarım bütün işlerin rast gidiyordur.

seni tanıdığım için mutluyum.
bu başlığa senin için bir şeyler yazmayalı 4 ay olmuş :)

bir ara sürekli yazardım.
geçmez sandıklarım geçiyor sanırım.

hoşça kal kara gözlüm.
bir gün başka bir zorunluluk olursa görüşmek üzere.
seni seviyorum.

Beni seviyor musun nasıl bir soru ya
Sen benim ışığımsın, güneşimsin, aşkımsın.
Cansın. Her şeyimsin. :KK200::nazar::KK51:
Çoktan da çok seviyorum. :KK200:

Allah bin belanı versin.
seni hayatıma aldığım güne lanet olsun..
inşallah tez zamanda o gittiğin eskort kadınlardan birinden bi hastalık kaparsın da kökten kurtuluruz senden.
aylarca bir lira vermeden yaşadığın sonra arkanda çocuğunu bırakıp terk ettiğin o eve gelip çocuğunun kullandığı eşyaları almak nasıl bir onursuzluk gurursuzluktur onlara mı kaldın köpek!!!

Anne seninle arama mesafe koymalıyım bir şekilde ya.
Nasıl anlatamıyorum ben derdimi sana anlamıyorum, niye bu abartılı gereksiz yere beni düşüren davranışların insanların önünde hele.
27 yaşında insanım ki bundan önce de ne kadar kendimi tutarsam tutayım arada karşı gelme savunma gereği duyuyordum insanlar önünde ama şimdi daha bir ihtiyaç hissetmeye başladım sanki. Terbiyesiz oluyorum sonra ama sen biraz dikkat etsen olmuyor mu?
Çocuk değil ben anlasan artık şunu!
Ah bir de ağzımdan çıkanlara inanmama huyun var çoğu sırf inadından.. Şu hayatta hiç yapmaman gereken bir insana yapıyorsun bunu da...

Caydım çözmeme kararı aldım. Hiç canım istemedi sonradan. Hadi ne halin varsa gör beni ilgilendirmiyor.

sana duyduğum sevginin hatırına ikidir büyük saygısızlıklarına susuyorum. bir üçüncüsü olursa sevgi falan tanımam. bilesin...

Çok kötüyüm ben. Çok kötüyüm bu gece. Kalbimin durmasını isteyecek kadar kötüyüm bu gece. Yeter artık yeter. Yoruldum ben. Yoruldum. Canım nasıl acıyor tahmin bile edemezsin. Öyle çok canım yanıyor ki bu gece :KK43:

Şu sınavı kazanamamak en çok senden laf yiyeceğim için canımı sıkacak anne! Yoksa ben kendimi çok ayağa kaldırıyorum ama sen üzerimde her daim bir enerjisel ağırlık veriyorsun!
Negatifsin hep negatif hep eleştirel!

X