Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Neden benim eski, canımı sıkan, artık sevmediğim arkadaşlarımı facebooktan aratıyorsun ki anne :KK51:

Ya gerçekten kaderimdeki insan sensen, çok korkuyorum ve seni beklemek istemiyorum.. Çünkü sen haketmiyorsun, ben senden daha iyisine layığım bence. Gözünün önündekini göremeyip hata yapan bir insan mı benim kaderim, Allahım ne olur olmasın...

Bugün bayram. Sana sevdiğimi söyleyemediğim seni göremediğim bir bayram daha. Hala seviyorum. Hala özlüyorum. Seni özledim sevdiğim. :KK43:

Neredesin, ne yapıyorsun şimdi? Sen hiç özlemedin mi? Ben çok özledim seni canımın içi. Seni çok özledim. Çoook.. :KK43:

Sırf ben gitmiyorum diye niye gitmiyorsunuz ki ya, biraz yalnız kalsam evde ne güzel olurdu :olamaz:

Sana buraya yazıp anlatmayalı hayli zaman olmuş. Yeni bir şehre taşındım ben biliyor musun? Buraya geleli yaklaşık bir ay oluyor. İş yoğunluğu aynı. Bunlar önemli değil de başka şeyler anlatacağım sana. Senden sonra kaç şehir değişti. Şimdi bir ay önce yeniden değişti. Bedenen buradayım ama kalbim senin yanında kaldı. Biliyor musun ben bazen senin özlemine dayanamıyorum. Bana bakışın, konuşman, gülüşün hep aklımda. Ben bazen dayanamıyorum. İçimde bir acı var. Yıllar oldu. Her sabah gözümü açtığımda o acı da uyanıyor. Ben bazen dayanamıyorum. Biliyor musun ölmeden önce senden seni seviyorum cümlesini duymayı çok istiyorum. Biliyor musun ben bu hayatta seni çok sevdim. Ben senin yanında uyumak istiyor senin yanında uyanmak istiyorum. Çok seviyorum. Bir insan ne kadar sevilebilirse o kadar seviyorum, ne kadar aşık olunabilirse o kadar aşığım ve nek adar özlenebilirse o kadar özlüyorum. Ben bazen dayanamıyorum elimi kalbime götürüp Allahım kalbimi durdur diyorum. Çok canım yanıyor bazen. Kalbim durmadan gelir misin, eskisi gibi yine dolaşır mıyız? Yine güler miyiz birbirimize. Ben seni çok özledim. Seninle gülmeyi, senin her şeyini özledim. Kalbim durmadan gelir misin?

En kotusu de ne biliyor musun? Neyin var dediklerinde bos ver deyisim. Anlatsam anlarlar mi beni? Yuregim yangin yeri yine bu aksam. .

X