Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

hadi tamam biraz daha bekleyeyim o zaman.
ben de seni aşırıııı seviyorum.
ama aşırı sevmem her şeyi kabul edeceğim anlamına gelmiyor.
benim umudum yok napiim.
aşık olmamız yetmez ki. kader işte. bize de böyle engebeli bir aşk düştü. hayırlısı.

Keşke burayı okuyabilsen..sen gideli 23 gün oldu.. hala bekliyorum.. oğlumuz soruyo babam ne zaman gelecek.. öldü gelmeyecek diyemiyorum.. hep ağlıyorum.. uzaklarda diyorum.. bir gün biz ona gideceğiz diyorum.. kardeşin doğacak onu beraber büyütecez diyorum.. 3 yaşında daha anlıyor mu.. anlamıyor.. kapı çalsa babam geldi diyor.. keşke ben ölseydim sen güçlü olurdun.. ben hiç bir şey beceremiyorum.. ayakta duramıyorum.. keşke gelsen....

Ne diye geldin ki o ilk gun sezmistim sanki senin yuzunden incinip uzulecegimi

Senden once onu ben gordum biz cok iyiydik biliyormusun seninle alakasi yok sen gwlmeden bixim aramiza mesafe girdi ama sen geldin ve mesafeyi ucuruma donusturdun

Sana nedensiz soguklugumun nedsni bu kucuk kiz

Simdilik sabrediyorum. Bir delilik yapacak durumda degilim zaten. Hem niye yapacagim? Yapsam degecek mi? Belirsiz seylerden hoslanmiyorum ben. . .

Şafak oldu 35 İzmir Bugün çok sıkıntılıydı sesin, son günler geçmek bilmiyor haklısın..47 haftayı bitirdin, 5 haftacık mı bitmeyecek sevdiğim.. Seni çok özledim...

hayatimdan cikan herseye sükürler olsun... bazen dusunuyorumda yilan diye adlandirirdim yilan bile daha temiz yani en azindan deri degistiriyorrr sen sahte maskeni halen degistiremiyorsun. Deri degil beyin degistirsen yine degisemezsin...

Sabah o soruyu niye sordugunu anlamadim sanki. Ne o, sosyal medyadaki kisa sureli yoklugum merak mi uyandirdi yoksa? Hemen gece gece yazip zarf atmalar falan...

Senin gel-gitli hallerinin aksine ne kadar kararli biri oldugumu bildigini saniyorum. Sana olan ilgimin farkindasin, rahatligin bundan belki de ama bu, senin kararsiz durusunu bir donem daha cekecegim anlamina gelmiyor. Anliyor musun?

Bir seyleri istiyorsan onlara zaman ayirmayi bileceksin artik. Yeni yilda belirsizliklerle dolu bir iliski istemiyorum. Anlatabildim mi?

Seni kaybetmeyi goze alacak kadar kararliyim artik.

ne düşünüyorsun şu an, beni mi?
yoksa, ne bileyim, fasulyenin neden bir türlü pişmediğini mi?

neredeyse 2 hafta oldu biz birbirimizden hiç haber almayalı…
çok kırgınım, bana çok ayıp ettin ama ben seni deli gibi merak ediyorum, kendime engel olamıyorum.

sen nasıl beni merak etmiyorsun?
nasıl böyle çekip gidebiliyorsun?
nasıl kolayca bitirebiliyorsun?
bana o kadar verdiğin sözleri nasıl öyle hemen çiğneyebiliyorsun?

sana karşı hiç güvenim yok artık ama çok seviyorum
ve özlüyorum

Sana bakarken dusunduklerimi duysan, cok caresiz mi gorursun beni acaba. Dun o biletci kizla konusurken senin fotografini cekmem, o ani ölümsüzlestirmek icindi. Öyle hayranim ki sana..

Ben duyduğumda sevinmedim ne yalan söyleyeyim. Şaşırdım ağladım nerden çıktı şimdi bu dedim ama sen yanımda olsaydın çok sevinirdin. Saçlarımı okşardın motive ederdin. Öncekilerde olduğu gibi hep yanımda olurdun. Destek olurdun. Ben bu kez bu ayları sensiz geçireceğim. Sanırım, bundan sonrasında hep sensizim. Sen Rabbimin yanında huzurlu ol inşallah canımmm arada rüyama gel yeter♡

Çocuk gibisiniz. Bir doktora gitseniz nolur? Ya daha kötü olursa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…