Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Gözlerimin içine baktın o olağanüstü güzellikteki gözlerinle. Birbirimizden gözlerimizi alamadık. Ve bana doğru geldin fakat ben o kadar utandım ki başımı eğerek geçtim yanından, bu senin de cesaretini kırdı belki. Veya konuşabilecekken konuşmadık. Ben galiba sana aşık oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sen söyle, ne yapayım :) Haftasonu oraya yine geleceğim, umarım beni hatırlarsın :)

Uzgunum izin vermiyor. Uzgunum. O izin vermedikce yapamam. Huzursuz olmak istemiyorum ben artik. Seni istemiyor. . .

Sen... yasadigimiz onca strese, gozyasina, gulusmelere, tartismalara, sonra yeniden sevmekere ragmen, benim en biricigimsin. Insallah hersey en guzel sekilde hallolsun. Sen benim alin yazim ol, insallah. Canim..

"Ben kendi çapımda yazıyorum. Ucu sana değiyorsa, etrafımda dönüyorsun demektir."

"haklı olmak için çok yorgunum, doğrudur ne diyorsan doğrudur.

'Askim Yunanistan'da deprem olmuş, Türkiye'de de hissedilmiş. Sen iyi misin?' sorusunu sorduğun günlerden bu günlere nasıl geldik lan dorogiş?

uzakta olmana dayanamadığımdan bu ilişkiyi bitireceğim sanırım.
çünkü bir araya ne zaman gelebileceğimiz dahi belli değil. yaşadığımız şehirler de nasıl uzak yaa. =(
iş, güç, koşullar derken ben çok umutsuzum artık biz konusunda.
bırakmayı göze alıyorum. düşün o kadar yani!
bu durum hiç iyi olmadı. bir anda farklı şehir! oofffff

Az once ne yapacagimi sordu. Fikrimi soylemedim tabii ki. Sence soylesem ne olurdu? Tabii ki yine kizardi bana. Dusunmuyorum caydim tarzi konusup gecistirdim. Bana sen kafana koyduysan onu yaparsin dedi. Beni iyi taniyor. Pek kanmadi yani dedigime. :) Cidden kararsizim tam olarak gonullu degilim bu konuda.

Beni samimi bulup bulmamanı artık önemsemiyorum, sana kendimi kanıtlama ihtiyacı hissetmiyorum. Bu soğumak değil etkisinden çıkmak.

Allah bilir anan olacak kadın yine neler saçmaladı da durup dururken yine huzursuzluk çıkarıyorsun. Hani büyü diyorlar ya, evet, sözleriyle büyülüyorlar, evinde huzur bırakmıyorsun, hamile eşini huzursuz ediyorsun, ilgileneceğin yere. inan ki canınız cehenneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…