Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bugün rüyamda “nasılsa sevdiğimden ayrıldım, onunla evlenemeyeceğim ve bir daha da kimseyi sevemeyeceğim” diyip benden hoşlanan ilk insanla evleniyordum.

herkes evdeyken ben içeri geçince o da peşimden geliyordu ve ben “allah şimdi gerdek gecesi mi?” diye düşünüyordum, midem bulanıyordu. neyse ki bir arkadaşım geldi de hiçbir şey gerçekleşmedi.

sabah çok etkilenmiş uyandım. ben ilkokuldan beri zaten rüyalarımda hep sevmediğim insanlarla evlenmek zorunda kaldığımı görürüm. ama o zamanlar küçüktüm tabi, evlilik demek el ele tutuşmak demekti. sevişmek ilk defa işin içine girdi ve ruhum titredi.

senden başkası bana dokunsun istemiyorum.
ama daha çok erken, bu hissin geçeceğini, seni unutacağımı biliyorum. sadece biraz zaman.

Dun o soruyu sorunca buralarda oldugunu dusunup heyecanlandim. 10 dakika da olsa seni gormek nasil mutlu ederdi beni...

Dayanamiyorum artik.

Ayni seyleri tekrar yasayacak kadar guclu degilim. En iyisi bu sanirim. Ama ozledim. Biraz fazla ozledim bu gece. Her neyse. . .

Çok bilinmeyen ama
muazzam güzelliği olan
şarkılar gibisin.

çok. güzel. yaz
m8şsın. benım. yaşantım. benim. hayatım. benim. pişmanlıklarım. hiçolmayan. özel. yaşamım. hiçbitmeyen. geçmiş^ yaşamam. hiçgelmeyen. uykularım. biliyormusunsenin. sıkıntı. dediğin. dü¿üncelerinin. yanında. denizde. bir. damlagibidir

Aşkım ben senin herseyine bayılıyorum kiskancligini sahiplenmeni yeri geldiğinde babam gibi olmanı al sakla beni

Sen ne iğrenç, ne tiksinç bir insansın? Kendin gittin attığın boklar gitmedi. Böyle olur olmadık yerde yaptığin iğrecliklerin sonucu hala karşıma çıkıyor ya, daha da nefret ediyorum senden!
Onca hakkım geçti sana, bir gramını bile helal etmiyorum. Zaten mutsuz yaşadın bunca yıl,aynı mutsuzlukla düz devam et!
Gerizekali asalak!

Sen olmasaydin bugun bunlari yapamayacaktim. Iyi ki varsin...

Herkesi kendiniz gibi sürekli pembe-beyaz(ufak da olsa sevmem gerçekten gerektiğini düşünmüyorsam) yalanlar söylüyor, çıkarcı davranıyor sanmayın!
Sinir oluyorum çok bilmiş gibi "he he öyledir" tavırlı insanlara. Evet aynen öyle, ne diyosam o!

hadi bakalım. şimdilik gönlüm tamamen sende.
benim misss kokulu sevgilim.
bunca zaman aşık olduğum tek erkek.
her şeyim. bekleyeceğim seni şu an için.
canımın içii.
çok zor ama çoookk. yine de kavuşacağımız günü düşünerek sabredebiliyorum.
nereye kadar sürer bilmem. bal aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…