Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bugün rüyamda “nasılsa sevdiğimden ayrıldım, onunla evlenemeyeceğim ve bir daha da kimseyi sevemeyeceğim” diyip benden hoşlanan ilk insanla evleniyordum.

herkes evdeyken ben içeri geçince o da peşimden geliyordu ve ben “allah şimdi gerdek gecesi mi?” diye düşünüyordum, midem bulanıyordu. neyse ki bir arkadaşım geldi de hiçbir şey gerçekleşmedi.

sabah çok etkilenmiş uyandım. ben ilkokuldan beri zaten rüyalarımda hep sevmediğim insanlarla evlenmek zorunda kaldığımı görürüm. ama o zamanlar küçüktüm tabi, evlilik demek el ele tutuşmak demekti. sevişmek ilk defa işin içine girdi ve ruhum titredi.

senden başkası bana dokunsun istemiyorum.
ama daha çok erken, bu hissin geçeceğini, seni unutacağımı biliyorum. sadece biraz zaman.

Dun o soruyu sorunca buralarda oldugunu dusunup heyecanlandim. 10 dakika da olsa seni gormek nasil mutlu ederdi beni...

Dayanamiyorum artik.

Ayni seyleri tekrar yasayacak kadar guclu degilim. En iyisi bu sanirim. Ama ozledim. Biraz fazla ozledim bu gece. Her neyse. . .

Çok bilinmeyen ama
muazzam güzelliği olan
şarkılar gibisin.

bunu sana çok yazdım aslında, her yazdığımda da ayrı bir sayfanın arsına koyup kaldırdım rafıma..
bilmiyorum bunları duysan ne düşüneceksin gözünde küçülecek miyim yoksa durumumda bir değişiklik olacak mı? bunları sana asla söylemeyeceğim nasıl olsa..
sen diyorsun ya bana çocuksun diye.. ben çok büyüdüm aslında ben ----. seni seveli çok büyüdüm. hissediyorum bunu. sevgi insanı büyütür acı olgunlaştırırmış derler ya doğruymuş. bunu abim bile söylüyor bana, ben eskisi gibi değilim..
severken seni zor zamanlar yaşadım. O'nu sevdiği bilmek çok zora soktu beni. sonra seni düşündüm senin halini neler hissedebileceğini ve yaşanmışlıklarının bildiğim kısmını... senin için üzüldüm, kıyamadım sana. kendinden geçmiş gezdiğin zamanlarda çok kızdım O'na değerini bilmiyor diye. sonra da elbet bilmediğin bir yer bir kısım vardır hakkın yok buna dedim.
hala da kıyamıyorum sana içim gidiyor bir şey olacak diye. sana hayır diyememek en büyük zaafım benim.
sürekli kendimi ve geçmişi suçladım olmamasından ötürü.. neden dedim neden? sanki biliyormuşsun da o yüzden olmuyormuş gibi hissettim hep. ama geçti o zamanlarım şükür ki. şimdi biliyorum ki her şey kısmet işi. kaderden gerisi yalan.
bazı bazı kafama vuruyor, isyan ediyorum aslında neden ben değilim diye. sonra her şeyde bir hayır vardır diye avutuyorum kendimi... içimdekinin ne olduğunu ben de bilmiyorum ama her neyse ve beni her ne kadar yıkıyorsa da iyi ki geldi içime. şükür ki rabbim verdi onu içime. sen benim dönüm noktamsın. seni seviyorum demek anlamsız. demekle olabilecek bir şey değil bu çünkü. biliyorum ki sen bunu sana baktığımda anlıyorsun. bana demiştin ya '' ben insanların bana baktıklarında hakkımda ne düşündüklerini anlayabilirim'' diye. o günden beri biliyorum ki biliyorsun.. senin de dediğin gibi unutamayacağım asla.. sadece küllenecek ve üzeri kapanacak seni görmem bittikten sonra.. dualarım seninle hep bil ki...

Belki herkesin dilinde şimdi bu firar... bunu bana sen yollamıştın... ben de günün birinde sana bununla veda edebilirim umarım...
çok. güzel. yaz
m8şsın. benım. yaşantım. benim. hayatım. benim. pişmanlıklarım. hiçolmayan. özel. yaşamım. hiçbitmeyen. geçmiş^ yaşamam. hiçgelmeyen. uykularım. biliyormusunsenin. sıkıntı. dediğin. dü¿üncelerinin. yanında. denizde. bir. damlagibidir

Aşkım ben senin herseyine bayılıyorum kiskancligini sahiplenmeni yeri geldiğinde babam gibi olmanı al sakla beni

Sen ne iğrenç, ne tiksinç bir insansın? Kendin gittin attığın boklar gitmedi. Böyle olur olmadık yerde yaptığin iğrecliklerin sonucu hala karşıma çıkıyor ya, daha da nefret ediyorum senden!
Onca hakkım geçti sana, bir gramını bile helal etmiyorum. Zaten mutsuz yaşadın bunca yıl,aynı mutsuzlukla düz devam et!
Gerizekali asalak!

Sen olmasaydin bugun bunlari yapamayacaktim. Iyi ki varsin... :KK200:

851762f1_o.jpeg

Herkesi kendiniz gibi sürekli pembe-beyaz(ufak da olsa sevmem gerçekten gerektiğini düşünmüyorsam) yalanlar söylüyor, çıkarcı davranıyor sanmayın!
Sinir oluyorum çok bilmiş gibi "he he öyledir" tavırlı insanlara. Evet aynen öyle, ne diyosam o!

hadi bakalım. şimdilik gönlüm tamamen sende.
benim misss kokulu sevgilim.
bunca zaman aşık olduğum tek erkek.
her şeyim. bekleyeceğim seni şu an için.
canımın içii.
çok zor ama çoookk. yine de kavuşacağımız günü düşünerek sabredebiliyorum.
nereye kadar sürer bilmem. bal aşkım:KK200::nazar:

X