Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ya gerçekten sen böyle bir şeyi nasıl yapabildin?
Yıktın ortalığı geçirdin. Sen böyle bir insan mısın... Sen böyle nasıl yaşayacaksın? Sana ayrı üzülüyorum, senin mahvettiğin o insana ayrı üzülüyorum. Allah ıslah etsin.

uzun süredir hiçbir şey beni üzmüyo, kırmıyo, mutsuz etmiyo. böylesine hissizleşmeme sebep olan kişiye iki çift söz etmek isterdim ama ayıp

Bir konuda etiketlenmişim,konu kapanmıştır üye banlanmış e cevap hakkım var mesaj da atamıyorum :)
A AklinYolu1 miydi neydi üyenin adı bahsettiği konuyla alakam yok,birilerine kin güdüyorsanız o doğru kişi olsun bari :) tek hatırladığım lavantakokuluyla başlayan üyeye o konuda hak vermem,bir başka konuda bir üyeyi kışkırttığı için olumsuz yorum yapmamdı. Birilerinin saçma sapan alakasız yerlere etiketlemesiyle cevap vermekle uğraşamam.
Kk'yı onlar kadar ciddiye almıyorum günde yarım saat şöyle bir bakıyorum ki 2 yıl hiç girmediğim dahi olmuştu. Gurur haysiyet meselesi yapanları anlamıyorum. Bu kadar stres bünyeye zarar yahu.

Dile getiremiyorum ama oyle ozluyorum ki seni... Hayatimda ilk defa bir insani bu kadar cok ozluyorum.

Canim benim...

Kıyamıyorum sana.. Üzmek istemiyorum... Ama çare yok.
Ve ben böyle göz yaşı akıtırken sen de diğerleri gibi bu duygularımın karşılığında beni pişman etmezsin umarım.
Kimi üzmeyim diye uğraştıysam beni üzdü, kırdı.

Buraya geliyor ama beni aramıyor sormuyorsan gittiğinde de arama sorma o zaman.. ben senin canın sıkıldığında konuştuğun bi insan mı olacağım.. defol git ya..

Aşkıtooo ben gelene kadar askıdaki çamaşırları katlasan , Bir süpürge tutsannn ,
Kedilerin wc sini temizlesennn ..

Öfkemi dinginliğe, üzüntümü umursamazlığa, kırgınlığımı boşvermişliğe çevirmeyi öğrendim seni de hiçe çevirebilirim merak etme.

Ben teyzemi canımı toprağa gömeli daha 2 ay olmuş bana yılbaşında geleceksin vallahi sensiz olmaz diyor o çirkin suratiyla. Yılbaşı nedir ya ben girdim o yılbaşına haberin yok mu? Teyzemsiz kaldım ya, hayatımın yeni yılına girdim ben, sen görmedin mi? Nemrut bencil düşüncesiz kadın!!!

Anlasilan seninle daha coook isim var.

Ne zaman lafınızla hareket ettim ki laf etmekten yorulmuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…