Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Canımın içi çok özledim seni. Bu gece çok özledim. Dün gece de, ondan önceki gece de çok özledim. Bizim yerimize gittim. Uzun zaman sonra oraya gittim. Oturdum. Tam da hayal gibiydi. Ama sağ yanımda sen yoktun. Başımı omzuna koyamadım. Sen yanımda değildin. Çok özledim. O an orada olmanı çok isterdim. Başımı omzuna koyup gözlerimi kapatıp senin sesini dinlemek istiyorum. Sonra yüzüne bakmak gözlerine bakmak istyorum. Her zerremle seni seviyorken seni özlüyorken neden? Sana sarılmak istiyorum. Şuan tam şuan yanımda olsan sana sımsıkı sarılırdım. Sana sımsıkı sarılmak istiiyorum. Tüm her şey çözülecek sanki. Bir kez sarılsam..

Dostum, yengem, kuzum... Sen de gittin. Ömrümde ölü bir bedeni uzaktan bile görmeyen ben, ellerimle yıkadım melek bedenini. Nasıl da guzeldin kuzum...
Öpmeye doyamadım yüzünü. Girme, yıkama, öpme! Korkarsın, etkisinden kurtulamazsin dediler. Meleklerden korkulur mu yahu. Senden korkulur mu hiç.

Sana söz veriyorum iki yeğenim de emanetindir bana. Kendi evladimdan ayırmam onları. Sana söz veriyorum kuzum benim. Nefesimin yettigi güne kadar abimin de evlatlarının da yanında olucam.

Kuzum, içim parçalandı yaralarina dokunurken. Bitti mi şimdi o acılar ? Rahatsın değil mi orada? 31 yaşında bir melek gönderdik öteki dünyaya. Biliyorum iyi bir yerdesin şimdi. Bitti çektiğin tüm acılar. Dindi işte tüm ağrıların...

"Görümcük" seni hiç unutmayacak.

"Ben kaybetmiş olabilirim. Ama kimse enkaz altında bıraktığı bir insan için kazanmış sayılmaz. Sen de merhametini kaybettin. Artık eşitiz."

Doktor olarak her ne kadar tarzından çok hoşlanmasam da çok iyi bir doktorsun ve işinin ehlisin.

Gosterdigim kararlilik seni sasirtti mi, neden boyle birdenbire geri cekildigimi anladin mi ki?

Yapmam gerekiyordu. Ne hissedersem hissedeyim, bir karar verip yoluma devam etmem gerekiyordu.

Alismak oyle zor ki... Gecenin bir yarisi telefonuma gelen o guzel "Uyudun mu?" mesaji ile uyanmayacagimi bilmek oyle agir ki...

Canim yaniyor. Simdiden ozluyorum seni. Seni hissetmeyi oyle cok istedim ki...

Canim benim...

Yaranmak için kendini kasıyormuşsun gibi geliyor bana ama bakalım.

artık sen gittin.
bambaşka bir şehre gittin.
ve ben uzaktan uzağa bu ilişkiyi yürütmeyi pek de istemiyorum.
bakalım neler olacak...
bence iyice çıkmaza girecek her şey.
sen bana ahtapot gibi yapışmış olabilirsin şu anda fakat ben yine her an senden vazgeçebilirim gibi geliyor.
hep mantığım öne çıkıyor bir şekilde. aşkım gözlerimi kör edemiyor eskisi gibi.
hiçbir şey düşünemiyorum. bence mesafeler aşka en büyük darbe. bana göre değil.
evet atlar uçağa gelir gideriz ama öyle kolay olmuyor o işler. ahh ahhhh.

Bugün üçüncü duruşmamız görülecek. Biliyorum yine boşanmayacağız ama boşanmak isterdim. Bi ihtimal, küçük bi ihtimal.. Çok isterdim. Artık nefret ediyorum seninle evli olmaktan. Sana zararı yok belki ama hala senin soyadını taşımak beni rahatsız ediyor.
Sözlerin anlamını yitirdiği bir an daha işte. Ne yazayım ben şimdi zaten yazamıyorum artık ağlayamıyorum da.. Hissizleştim.

Seninle birlikte yürüdüğüm o 5 dakika 5 saate bedel.
Neden bana karşı daha açık davranmıyorsun?
Beni belirsizliklerinde boğuyorsun. Ve bunun farkında olduğunu da biliyorum.

"Bi keresinde en güvende hissettiğim yerde düşmüştüm o zamandan beri ayaklarıma bile güvenmiyorum."

Hayatımın içine edip, kandırıp hala pişkince gülebiliyorsun ya tükürüğünde boğul inşallah.

"İnsan, insana çözüm olmalıydı düğüm değil." Bilmem anlatabildimmi?

Unutmadim lan unutamadim beni nasil aldattigini benim yanimdayken o pislik O... punla yazistiklarini beni adice aldatisini ve bunlarin hepsini masum yavrum icin babasi serefsiz denmesin diye unutmus gibi yapiyorum kendimden senin yuzunden nefret ediyorum. Rabbim senide o pisligide vicdan atesi ile kavursun hergun benim inledigim gibi inleyin. NEFRET EDIYORUM SENDEN NEFRET EDIYORUM .. SENINLE AYNI HAVAYI SOLUMAKTAN AYNI EVDE AYNI YATAKTA OLMALTAN SENINLE AYNI HAYATI YASAMAKTAN NEFRET EDIYORUM NEFRET EDIYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…