Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gözlerimin içine baktın o olağanüstü güzellikteki gözlerinle. Birbirimizden gözlerimizi alamadık. Ve bana doğru geldin fakat ben o kadar utandım ki başımı eğerek geçtim yanından, bu senin de cesaretini kırdı belki. Veya konuşabilecekken konuşmadık. Ben galiba sana aşık oldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Sen söyle, ne yapayım :) Haftasonu oraya yine geleceğim, umarım beni hatırlarsın :)
uzakta olmana dayanamadığımdan bu ilişkiyi bitireceğim sanırım. çünkü bir araya ne zaman gelebileceğimiz dahi belli değil. yaşadığımız şehirler de nasıl uzak yaa. =( iş, güç, koşullar derken ben çok umutsuzum artık biz konusunda. bırakmayı göze alıyorum. düşün o kadar yani! bu durum hiç iyi olmadı. bir anda farklı şehir! oofffff
Az once ne yapacagimi sordu. Fikrimi soylemedim tabii ki. Sence soylesem ne olurdu? Tabii ki yine kizardi bana. Dusunmuyorum caydim tarzi konusup gecistirdim. Bana sen kafana koyduysan onu yaparsin dedi. Beni iyi taniyor. Pek kanmadi yani dedigime. :) Cidden kararsizim tam olarak gonullu degilim bu konuda.
Allah bilir anan olacak kadın yine neler saçmaladı da durup dururken yine huzursuzluk çıkarıyorsun. Hani büyü diyorlar ya, evet, sözleriyle büyülüyorlar, evinde huzur bırakmıyorsun, hamile eşini huzursuz ediyorsun, ilgileneceğin yere. inan ki canınız cehenneme