Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

ben senin hayatindan gittim oglum,hadi yerime koy birini koyabilirsen,ben senin hayatindan gittim oglum hadi dur o sari odalarda durabilirsen.ben sen sen diye bittim oglum, hadi bakalim unut unutabilirsen,ben seni yudum yudum ictim oglum, hadi ol eskisi gibi olabilirsen...........

seni seviyorum aşkım.seni herşeyden çok seviyorum.sen bana diyosun ya hep ne kadar inatçı olsanda beni kızdırsanda ben sensiz olamam diye bende sensiz olamam aşkım.Allah'ım bizi hiç ayırmasın.seninle bunca şey paylaşacağımız aklıma gelmezdi hiç birbirimize bu kadar bağlı olacağımızıda hiç düşünemezdim.nedenini biliyorsun seni ilk tanıdığımda nefret ediyordum senden çünkü:)ama bak seneleri deviriyoruz.inşallahda böyle devam eder.en büyük aşklar nefretle başlarmış buna gerçekten inandım.ömrümün sahibisin sen benim.can yoldaşımsın.ne yazarsam yazayım ne kadar güzel sözler söylersem söyleym seni hiç biri ifade edemez.ne seni nede sana olan sevgimi.iyiki varsın aşkım benim.Rabbim bizi ve gerçekten sevenleri ayırmasın inşallah:)

. Seni Neden BöyLe Körü Körüne Sevdiğimi anLamaya başLıyorum..

. Samimiyetini,SıcakLığını,En kötü anLarını benimLe PayLaşmanı,Gözünden döküLen yaşLarı yüreğime Akıtmanı...Sesini,hıçkırıkLarını,aLdığın her nefesin CiğerLerime doLuşunu Seviyorum Ben..
Sadece mutLuLuğu değiL Hüznüde benimLe payLaştığın için Seviyorum Seni..Bu yüzden Vazgeçemiyorum Senden.Bu Yüzden Sesini duymadan Yapamıyorum.Her Unutmak İsteyişimde Bu yüzden Unutamıyorum Seni GözyaşıyLa Kapattığım her Sayafaya Bu SON dediğim haLde,Seni üzmeye Dayanamıyorum.Sen Beni PARÇALASANDA,Ben Sana KIYAMIYORUM..Çok Dua Ettim benden Sonra mutLu oLama Diye Şimdi Senin MutsuzLuğunda Bende Yanıyorum..Senin Gözyaşında Bende Kanıyorum.Artık yaş değiL Hasret akıyor Benim GözLerimden.Kapattığım Her TeLefonun ardından İki damLa daha döküyorum.

. Sen AğLarken Ben Hep Susuyorum.Çünkü İçimdeki bana Bir zamanLar nasıL mutsuzLuğunu istemişim diye kızıyorum.
Sana Doyamıyorum.İşte bu yüzden Seni Seviyorum..
SeniÇokSeviyorumm..

MeLeğinn'.. :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…