Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Parana güvenip satın aldığın mallar gibi aldın beni, genç kızlığımı yaşatmadın, evli kaldığımız her gün ızdırap çektirdin. Herşeyden soğuttun. Şimdi kanser olduğunu duydum, bunu söylemek çok acı ama zerre kadar üzülmedim sana. Umarım bana çektirdiklerini hem bu dünyada hem öbür dünyada çekersin.

keske benı bıraz anlasan sana soleyemedıgım okadar cok sey vardıkı artık solesemde faydası yok sana hayatımı verdım en guzel yıllarımı bı tanede evlat daha ne verım canımımı bundan sonra kendım ve oglum ıçın yasıcam senkı bızı anlamadın yok saydın yokum artık demek ısterdım ama dıyemıyorum

hayatımın en güzel anlarını da en berbat anlarınıda sen yasattın bna .. bir cok seyi senden ögrendim..ama en cok sevmek sevilmek degerli hissetmek ne demekmiş ögrendimm...hayatımdan cıkmana asla izin vermicem...cok seviorum seni beaa

sana acıyorum biliyo musun?
çok zavallı gözüküyorsun gözüme artık.
her şey ne kadar da netleşti gözümde,
ne kadar rengi açıldı hayatın,
kapkara günler geçirdim sayende, yerin bin kat altındaki çukurumdan çıktım,
mutluyum ben..

Aşkım her buluduğun boş vakti internet başında geçirmekten vazgeç yada çıkıp sokaklarda dolaşmaktan bekar arkadaşlarınla buluşmakan:tomato:,tatile girdiğinde devamlı taksiye çıkmaktan...:dilcikar:
herşayden geçtim tamam.... paylaşmaktan,dertleşmekten bilgisayara bakmandan
Alıştım çok soruda değil artık bunlar
Sadece yanımda dur varlığını hissedeyim...

Bu da gelmeyen bebeğime
neredesin...bak herkesin çocukları koşuyor, oynuyor, ağlıyor..annelerine sarılıyor
onların arasında ne zaman görecem seni
Ne zaman duyacağım anne demeni...

Sana söylenecek o kadar çok şey var ki. Ne bileyim senin sözlükte bile tanımın yok. Google´a İlyas yaz bir sürü şey çıkar ama onların hiçbiri sen olamaz. Çünkü seni diğerlerinden ayıran bu. Sen hepsinden farklısın. Çünkü sen İlyas´sın, benim İlyasım´sın sen. Bilmiyorum ya! Sen cidden kolay kolay bulunamazsın. İnşallah hep hayatımda olursun, seni hiç kaybetmem...Şeniz

aşkımm badem gözlüm
senin deyiminle çiçam
45 gündür öyle özledimki seni
dayanamıyorum artık sensizuykuya dalmaya
ev adeta hapishane olmuş
artık seni özlemek bitsin
sen yine öğle aralarında bana süpriz salata al getir
3 dk lığınada olsa beni görmeye gel okula
çok özledim aşkım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…