Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Birdaha sana hediye alanı ..... sevsınler emi
kaydirigubbakcemile
İlk ve sondu bu,bir çöp bıle almıcam sana bundan sonra,gider begenır alırsın,banada sorarsan he he der gecerım.:dilcikar:

Pişman ettın çünkü,yazık sana! klava:

sevgili kocacığımmm
Evliliğe daha hazır değilken evlenmek için kandırana kadar bin dereden su getirdin....
Neyse kandım aldandım evlendim seninle....
Hayal ettiğim gibi bir evliliğim olmadı bana bu güzelliği yaşatamadın.

Hep şımarmamdan korktun uzak durdun ve artık senden soğumaya başladım...
Keşke ananın sözünü dinleyipte köyünüzden bir kız bulsaydın kendine eminim çok daha mutlu olurdun...
Beni de evlendiğime bin pişman etmezdin...
Daha yazacak çok şeyim varda neyse vaktim yok....

kocişim yol arkadaşım seni çok seviyorum,sen çok iyi bir eş çok iyi bir babasın ama şu yaz sıcağında gittiğimiz kafelerde özellikle deniz kenarlarındakilerde çay değilde bira içmeme izin versen ne mutlu olurum bir bilsen....opuyorumnanaktan

ayşegül zillisi senden hala nefret ediyorum sana olan nefretim bir damla dahi azalmadı senden nefret ediyorum,ogün kavga ettiğimizde çağırdığımda gelseydin senin ağzını burnunu kırsaydım geçecekti hırsım ,gelmedin 9 ay geçti ama hırsım hala tazecik içimde senden nefret ediyorum,hayatımda kimseye kin gütmedim allah'tan korkarım ama sen aşıladın içime nefret ve kin duygusunu senden 1000 kere nefret ediyorum,ölürken bile sana olan nefretim geçmiycek....kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde bütün hayatım eşim ve bir kadın yüzünden altüst şimdi okadının kim olduğunu biliyorum ve nerde olduğunuda büyük yeminim var birgün oraya gidip onunla konuşacam aslında şuan ona içimde biriktirdiğim okada ok sitem varki aslında nefret deyil bilmiyorum adı ne bunun ama sadece ok kırgınım o insana hani diyorum benim yerime koysaydın kendini neden yaşattın bukadar acıyı bana aileme bak gör ne haldeyim şimdi kendimi topalayamadım tekrar ayağı kalkamıyorum benki dünyala kadar zorlukları aşarak gelmiştim bu günlerime bir insan bir insanın hayatını bukadar yıkabilirmirmi bukadar zarar verebilirmi demekki oluyormuş neyse buayı bulması çok zor ama burayı bulupta okumasını çooooooook isterdim

İk görüşte aşka inanmazdım ama seni görünce nedense :asigim: böyle oldum
aynı zamanda seninde aynı şeyleri hissettiğini anladım :kedi: yanılmadığımı zaten devranışlarınla anlattın
sevgililer gününde bana aldığın çiklatayı çikolata manyağı olduğum halde kaç gün yemeye kıyamadım, yerkende bir tuhaf oldum :asigim:
güzel bakışlarını göremiyorum artık mafoldumben tabi bunda benimde payım var, sende peşimden koşmuyorsun ama klava:

ne kötü yazmışım kendimden korktum tanıyamadım he.Ayşegül bir önceki msjımı yazınca sana nefretim geçti sanki ,nefretimden utandım.sana sadece gıcık oluyorum sen hayatımda tanıdığım en arsız ve pişkin kadındın, tam bir kroydun ve beni 7 ay fıtık ettin allahın krosu gıcık,pasaklı,inek memeli manda!!!!! kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…